Zoek
Sluit dit zoekvak.

Jo Malone Blackberry & Bay Cologne

 photo Jo-Malone-Blackberry-Bay-Cologne5_zps1974a0c5.png

Jo Malone, het merk waar ik echt weg bij kan dromen. Voor het eerst maakte ik er kennis mee op andere blogs en sinds dien vind ik het een prachtig merk wat échte luxe uitstraalt. Het is bescheiden, puur en de geuren zijn fantastisch. Jo Malone staat bekend om haar unieke geuren die iedereen wel kan thuisbrengen. Vandaag laat ik jullie Blackberry & Bay zien, een geur die me terug brengt naar mijn jonge jaren in de tuin van mijn oma en opa, snoepend van de bramenstruik.

 photo Jo-Malone-Blackberry-Bay-Cologne_zps5aa234af.png

Jo Malone vind ik een heerlijk luxe en puur merk, alleen van de verpakking word ik al gelukkig. Een prachtige crème kleurige doos met een zwarte strik er om heen maakt het al een een feestje. In deze prachtige doos zit natuurlijk een mooie flacon.

 photo Jo-Malone-Blackberry-Bay-Cologne1_zps5ad684dc.png

De geur ligt in de mooie doos op me te wachten. De flacons zijn Jo Malone zijn vrij minimalistisch, het is een langwerpige fles met het logo van Jo Malone er op met daarop ook de geur. Voor de rest heeft het een subtiele zilveren dop, maar dit alles maakt het toch wel heel erg chique.

 photo Jo-Malone-Blackberry-Bay-Cologne3_zpsa332455a.png

Op de achterkant vind je de ingrediënten van het product de inhoud en wat informatie over Jo Malone zelf, wisten jullie trouwens dat het merk uit Londen komt, de geuren zijn dan ook geinspireerd op het Engelse leven, deze vooral op de herinnering van bramen plukken, plakkerige lippen en handen van de bramen!

 photo Jo-Malone-Blackberry-Bay-Cologne4_zps414a2a92.png

De geurnoten van de Jo Malone Blackberry & Bay Cologne zijn bloemige geurnoten die versterkt worden door – hoe kan het ook anders – bramen, ceder, laurierblad, grapefruit en vetiver. Ik vind de geur echt ontzettend lekker, maar dan moet hij wel een paar minuten zitten. De opening van de geur vind ik niet echt fantastisch, maar als hij een paar minuten op de huid zit ruikt hij echt fantastisch. Hij is best aanwezig en sterk van geur, het is echt een geur met karakter.

 photo Jo-Malone-Blackberry-Bay-Cologne6_zps62736c0c.png

Hoe ik de geur zou omschrijven? De geur van het bramen plukken in de tuin van mijn opa en oma ruik ik echt terug die aangezet is met de grapefruit. Ik vind de geur levendig, klassiek en op een bepaalde manier ook heel fris. Het is niet echt een frisse geur, maar toch vind ik hem fris overkomen omdat het me aan het buitenleven doet denken.

 photo Jo-Malone-Blackberry-Bay-Cologne2_zps16e36bd0.png

Dit was mijn eerste Jo Malone geur en ik heb er een aantal meer geroken en het zijn echt allemaal unieke geuren waarbij ik niet heb, ‘dit heb ik al een keer eerder geroken’. Jo Malone heeft echt heerlijke geuren en er zit voor iedereen echt iets tussen waarbij jij je echt heel prettig voelt. Jo Malone is nu alleen te koop in de Bijenkorf in Den Haag maar vanaf 14 mei ook in de Bijenkorf in Amsterdam! Daar moeten we nog eventjes op wachten dus! De eau de cologne van 30 ml is te koop voor € 46,- en de 100 ml variant is € 92,-. Zijn jullie bekend met het merk Jo Malone en wat vinden jullie er van?

Dit product heb ik ontvangen ter review

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

20 reacties

  1. Wauw, wat een chique fles, ik ken het merk niet. Het lijkt me wel echt een super lekker geurtje! Ik ga hem zeker wel een keertje ruiken!

  2. Ik heb nog nooit een geur van Jo Malone geroken. Het merk straalt inderdaad een bepaalde luxe uit. Ik ben wel benieuwd om wat te proberen!

  3. oh! Ik had er, tot ik dit artikel las, nog nooit van gehoord. Maar nu ben ik hartstikke benieuwd naar de geur:) vind de fles in elk geval erg mooi. Ik hou daar wel van.

  4. Hmmmm, Blackberry & Bay ruikt zoo lekker! Iedere keer als ik een bezoekje breng aan de Bijenkorf neem ik zo’n kartonnetje met de geur mee (a) En ik ruik hem dan een week later nog. Zo lekker, maar jammer dat de Jo Malone zo prijzig is

  5. nog nooit van dit merk gehoord maar het heeft een mooie flacon en ik ben wel benieuwd naar de geur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *