Zoek
Sluit dit zoekvak.

Jil Sander Sun Pop & Men Sport

Jil Sander Sun Pop & Men Sport

De Jil Sander Sun geuren zijn echt een begrip als het gaat om zomerse geuren. Toen ik 16 was en nog bij de Kruidvat werkte, snapte ik niet waarom iedereen toch altijd een Jil Sander Sun geur wilde hebben. Tegenwoordig snap ik dat maar al te goed, omdat het hele toegankelijke en zomerse geuren zijn. Ik heb er een aantal in mijn bezit en gebruik ze ook echt veelvuldig en maak ze zelfs op! En als ík een fles van 100 ml opmaak, zegt dat best wat toch? Dit jaar is er een nieuwe Sun Pop en Sun Men Sport bijgekomen!

Jil Sander Sun Pop & Men Sport

Laat de zomer van 2017 maar komen! Want dan introduceert Jil Sander Sun haar nieuwste limited editions: een trio Pop geuren die je doen watertanden en een stoere mannelijke variant. De geuren zijn helemaal in de simpele stijl van de Sun geuren ontwikkeld. Ze hebben de herkenbare verpakking en het logo is natuurlijk duidelijk zichtbaar. Op het eerste gezicht zien de doosjes er niet heel bijzonder uit, maar ze trekken ook wel weer de aandacht. Zeker de Pop variant met de felle neon kleur.

Jil Sander Sun Pop & Men Sport

De flacons zelf herken je meteen maar al te goed. Het is een duidelijke Sun verpakking, maar dan natuurlijk net weer even in een ander jasje. De mannenvariant heeft een enorme fles van rood glas en een witte dop. De vrouwen variant heeft een neon koraal roze verpakking die eigenlijk een beetje weg valt op de foto, maar in het echt moet je er bijna je zonnebril bij op zetten. De mannenvariant heeft trouwens één geur en de Pop heeft nog twee andere flacons, een knal roze en blauwe.

Jil Sander Sun Pop & Men Sport

Jil Sander Men Sport Eau de Toilette 125 ml – € 39,00

De geur wordt omschreven met deze kernwoorden: vitaliteit, frisheid en moderne mannelijkheid. Sun Men Sport is een creatie van Olivier Pescheux van Givaudan. De geur is een opvallende hout-, citrus- en kruidencompositie waar bergamot in de top dynamisch samenkomt met gember en kardemom. Het florale hart van viooltjesblad en cyclaam roept een eigentijdse visie van mannelijkheid op en komt tot een sensuele basis van musk, cashmeran en akigalahout.

Jil Sander Sun Pop & Men Sport

Ik vind deze mannengeur erg lekker, maar toch ook vrij standaard. Als ik deze geur ruik denk ik niet meteen, ‘wat een bijzondere of unieke geur’. Nee, het is een vrij veilige en standaard geur die je vaker ruikt. Desondanks vind ik hem dus wel erg lekker! Danny mag deze geur zeker dragen in de zomer. Hij is net even wat frisser en luchtiger, erg lekker!

Jil Sander Sun Pop & Men Sport

Jil Sander SUN POP Coral Pop Eau de Toilette 100 ml – € 35,00

Zoals ik al zei is de Sun Pop dit jaar in drie verschillende geuren. Welke geur laat jouw zomer poppen?

  • Arty Pink is een weelderige oosters-bloemige geur die je smaakpapillen prikkelt met noten van limoen en rode bes, om vervolgens je zinnen te verleiden met intense jasmijn, tiarébloesem en vanille?
  • Coral Pop is florale, vrouwelijke geur met een blend van mandarijnzest en delicate noten van fresia, osmanthus en heliotroop, op een basis van zachte musk en amber.
  • Green Fusion is zo cool als een ijslolly, een verslavende houtige bloemengeur met knapperige topnoten van vijgenblad en groene sinaasappel, een bijzonder hart van jasmijn en zout water en een lang aanhoudende basis van musk en eigentijdse houtnoten.

Jil Sander Sun Pop & Men Sport

Zelf heb ik de geur Coral Pop gekregen en dat vind ik echt een vrolijke en opwekkende zomergeur. Ik vind hem heerlijk en spuit hem dan ook rijkelijk op. In het begin vind ik hem een beetje prikkelend – wat vast door de fresia komt – en daarna zakt hij verder weg naar een zwoele en warme geur, echt heel erg lekker. Als ik zo de omschrijving van de andere geuren lees, is de Arty Pink geur echt op mijn lijf geschreven! Ik denk dat ik die nog wel ga kopen, want 39 euro voor 100 ml is natuurlijk geen geld!

Jil Sander Sun Pop & Men Sport

Ik vind het altijd heel erg leuk dat Jil Sander met hun Sun geuren zulke lekkere en toegankelijke geuren kunnen maken en dat tegen een hele vriendelijke prijs. Ik vind het beiden echt een zomerse aanwinst en ik kan je ook zeker aanraden ze even te ruiken bij de Douglas, ICI Paris, de Bijenkorf of luxere drogist. De geuren zijn vanaf nu te koop.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

12 reacties

  1. Ik gebruik ze ook al jaren,met name zomers. Ik heb ook de geur sun bath,beetje apart en wennen maar erg lekker. Ruik je bij de coral pop ook duidelijk de sinaasappelgeur? Want dat vind ik heerlijk. Kan ik m combineren met de oranje lijn van rituals…..

  2. Tof dat de pop er in 3 varianten is! Arty Pink klinkt in ieder geval heerlijk en ziet er goed uit! Ik ben ook benieuwd naar Green Fusion. Snel gaan ruiken in de winkel denk ik zo :D

  3. Hoi ik heb deze week de Arty pop besteld bij Ici Pi pi paris ;) nu n.m maar 25 Euro dus een heerlijke prijs voor een 100ml Sun fles! De geur doet me denken aan de 2012 geur van Sun, de Sun Sorbet … deze geur was echt mijn lijf geur en ik was er dan ook ziek van dat ik na 2 flessen de geur niet meer kon vinden. Nu dus een nieuwe kans.. de andere twee ga ik zeker nog proberen ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *