Search
Close this search box.

Jil Sander Sun Bath

 photo Jil Sander Bath Sun1_zpslsostdrm.png

Ik ben gek op de geuren van Jil Sander Sun! Ze zijn zelfs zo populair bij mij dat ze mee gaan op vakantie en dat zegt heel wat, want dan neem ik maar één geur mee. Vorig jaar had kwam Jil Sander met een heerlijke zoete geur uit die al voor de helft op is bij mij. Dit jaar komen ze met Bath, een waterige subtiele geur die echt héérlijk is. Ik weet het zeker, deze gaat veel gedragen worden!

 photo Jil Sander Bath Sun2_zpsby5g0he6.png

Jil Sander komt deze zomer dus weer met een nieuwe Sun geur, Bath. Er is een variant voor de man en vrouw. Ik laat jullie natuurlijk die voor de vrouw zien, die er erg subtiel, maar toch zomers uit ziet. De flacons zijn geen kunstwerkjes, maar spreken toch wel heel erg veel mensen aan.

 photo Jil Sander Bath Sun3_zpsnjjx1d7f.png

De geuren zijn geïnspireerd op aangename momenten van het leven. Wanneer je geniet van de zon, liggend naast een zwembad met uitzicht op zee. Geuren zo sprankelend als de hypnotiserende reflecties van zonlicht op het gladde wateroppervlak van het zwembad, zo verleidelijk dat je er wel in moet duiken. Geuren zo uitnodigend als de verrukkelijke omarming van kristalhelder water of als het koele briesje vanuit de zee dat een verfrissende verademing biedt na de hitte van de dag.

 photo Jil Sander Bath Sun5_zpskflal4mn.png

De vrouwen variant is een spannende fusie van warmte en koelte, aldus Jil Sander en ik snap wel wat ze daarmee bedoelen. De geur ruikt erg warm, maar is ook heel erg fris tegelijk wat mij heel erg aanspreekt. Het is een bloemige bloemige-marine-muskus geur, ja ja een hele mond vol.

Topnoten: fresia en aquatische noten
Hartnoten: oranjebloesem en ylang-ylang
Basisnoten: vanille en solar muskus

 photo Jil Sander Bath Sun6_zpsmgul1gqm.png

Ik vind de geur echt heel erg lekker, hij is ontzettend fris als je hem op doet en daarna gaat het over op een wat warmere geur die je echt aan de zomerse dagen doet denken. Ik ben echt blij verrast door deze geur, de frisheid en de warmte. Ik kan hem dan ook niets anders dan aanraden, ik krijg er echt zomer kriebels van. Het is wel een eau de toilette dus de geur blijft niet de hele dag hangen, je moet hem wel even bij spuiten. Maar dat is niet erg, want het is een goed betaalbare geur en je krijgt 100 ml, daar kun je dus een hele tijd mee vooruit.

 photo Jil Sander Bath Sun_zpsezp6wp8e.png

Prijzen:

Jil Sander Sun Bath eau de toilette 100 ml – € 33,26
Jil Sander Sun Bath hair & body shampoo 150 ml – € 10,51

Voor die prijs moet je het zeker niet laten, het is echt een hele fijne en zomerse geur! Vanaf april zijn de geuren met bijbehorende shampoo’s te koop bij luxere drogisterijen, parfumerieën en online.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi allemaal, welkom op mijn blog over beauty, food en lifestyle! Ik ben Aranka, een echte girl next door van 28 jaar die met veel passie blogt over alles wat op haar pad komt! Bijna elke dag komt er een artikel online over van alles dat de vrouw interesseert! Ik wens je veel kijk- en leesplezier. Liefs, Aranka

15 reacties

 1. Ik ben echt benieuwd hoe de overgang van fris naar warm is. Leuk gedaan, want een zomerdag begint ook altijd wat frisser en wordt dan warm!
  Liefs, Iris

 2. Oeh la la, je hebt me nu heel nieuwsgierig gemaakt naar hoe de geur daadwerkelijk ruikt. Als ik binnenkort in een drogisterij en/of parfumerie kom, ga ik zeker even snuffelen.

 3. Ik ben al een fan van Sun, dus wellicht zal ik deze ook heerlijk vinden. De kleur is ook zo lekker vrolijk en zomers, love it!

 4. Goed betaalbaar zoals je zegt
  en ik ben echt nieuwsgierig naar de geur,
  als ik bij de parfumerie beland, dan ga ik
  het toch eens testen.
  xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *