Jezelf met anderen vergelijken – Op zoek naar jezelf

Intimacy Noir

Als ik ergens een talent voor heb, is dat het vergelijken van mezelf met anderen, maar dan in negatieve zin. Het gras is altijd groener bij iemand anders en ik ben gewoon nooit goed genoeg. In deze video deel ik mijn dagelijkse struggles en mijn nuchtere kijk op hoe het eigenlijk wel zou moeten, maar wat wel heel moeilijk is. Ook ben ik erg benieuwd naar jullie ervaringen en hoe jullie hier mee omgaan. Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik leuk!


Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reply
  chucky1012
  21 februari 2017 at 17:46

  Jij bent zoals je bent en je hebt ook een baan.
  Je bent goed bezig.
  Ik begrijp je wel.
  Maar vergelijk jezelf nooit met anderen.

  Xoxo

 • Reply
  Henriëtte
  21 februari 2017 at 18:20

  Wat ben je eerlijk! Complimenten hoor. Wat ik altijd doe is ‘naar beneden’ kijken; er zijn immers ALTIJD mensen die het slechter hebben dan jij, in welk opzicht ook. En dan realiseer ik me weer dat ik het ‘best wel’ (heel!) goed heb, ondanks het feit dat ook ik (net als iedereen) mijn sores heb.
  Ik hoop dat het je lukt om anders in het leven te staan, zodat je er minder last van hebt!

 • Reply
  femketje
  22 februari 2017 at 01:06

  ik hou echt van zulk soort video’s! oh en btw: je foto boven het welkom stukje rechts is zooooo gorgeous <3

 • Reply
  rachel
  22 februari 2017 at 10:36

  jij bent wie je bent, dat kan je veranderen maar daar word jij niet gelukkig van en een ander ook niet, ze moeten je nemen zoals je bent en doet men dat niet, oke doei. ik snap je wel hoor met het verhaal van waarom die andere bloggers en vloggers meer volk dan ik…. en ik zeg niet dat hun nep zijn maar hun zijn meer commercieel vind ik en dat ben jij ook wel maar met een mooi persoonlijke tint erop snap je me een beetje. kijk ik vind andere ook leuk maar ik kjik liever naar een heerlijk spontaan eerlijk iemand die hard werkt ect. daar word ik vrolijk van en ja ik word vrolijk van jou :D xxx

 • Laat een reactie achter