Search
Close this search box.

Je ‘masker’ afdoen, mijn ervaringen – Op zoek naar jezelf

Je ‘masker’ afdoen, mijn ervaringen – Op zoek naar jezelf

Ik denk dat veel mensen het doen, het spreekwoordelijke masker dragen en zich daardoor beter voordoen dan dat ze zich eigenlijk voelen. Ik doe het ook vaak en eigenlijk heb je jezelf er alleen maar mee. Ik vertel je in deze video over mijn persoonlijke ervaringen met het masker dragen en afdoen. Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik leuk!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

2 reacties

  1. herkenbaar maar ik zet toch nog dagelijks mijn masker op hoor meis gewoon om andere niet te laten blijken dat ik het niet naar me zin heb of pijn heb, en dan met name voor mijn meiden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *