Zoek
Sluit dit zoekvak.

JANZEN Scented Candle Blue 33

Het is winter en dat betekend dat de kaarsen weer aan mogen, ik vind kaarsen altijd ontzettend gezellig staan. Zelf heb ik dan ook een hele schaal vol staan met waxinelichtjes en er staat altijd één geurkaars tussen. Helaas was mijn Rituals geurkaars op dus het werd tijd voor een nieuwe. Dit keer een JANZEN Scented Candle in de geur Blue. Deze nieuwe geur is de vinden in hun nieuwe geurkaarsen lijn van maar liefst 6 heerlijke geuren.

Ik denk niet dat jullie allemaal het merk JANZEN kennen, terwijl het toch echt een best groot merk in Nederland is. Ik zal jullie eventjes een korte introductie geven wat het merk over zichzelf zegt!

“JANZEN staat voor puur, open en echt. Parfums, body/basics, accessoires en badlinnen die altijd rust uitstralen en energie geven. JANZEN wil haar klanten met de producten namelijk een moment van rust en ontspanning bieden met betaalbare kwaliteit als uitgangspunt. JANZEN is een rustpuntje in alle drukte en stress waar men tegenwoordig mee te maken heeft, vandaar  de naam JANZEN waarin het woord ZEN terugkomt. Zuiver, heerlijk, ongecompliceerd en bereikbaar! Met ruim 225 verkooppunten is JANZEN verkrijgbaar in heel Nederland.”

Ik zei al eerder in het bericht dat er meerdere geuren te krijgen waren, hierboven eventjes een overzicht van alle geuren die er zijn. Ik heb zelf Blue 33, een heerlijke warme geur voor deze winterdagen al vind ik zelf.

De kaars wordt geleverd in een mooie maar ook simpele grijze doos met het logo van JANZEN erop en natuurlijk welke geur in de verpakking zit.

En als je hem uitpakt heb je een mooie glazen houder die licht doorlaat van de vlam. De kaarsen zijn niet zo groot als die van Rituals maar toch hebben ze nog 40 branduren. Je zou hem dus 2 dagen non stop aan kunnen hebben. De geur van de kaars vind ik heel erg prettig, heel erg warm en een prettig gevoel geeft het je. Net alsof je midden in de natuur staat te genieten van de heerlijke geuren en zonnestralen op je gezicht (helaas moet je die zonnestralen er op dit moment maar eventjes bij verzinnen).

Misschien wel leuk om te weten, zolang vet kaarsvet warm blijft geurt deze kaars lekker door. Als je hem dus uit hebt geblazen verspreid hij nog wel een heerlijke geur.

De geurkaarsen van JANZEN kosten € 9,95 per stuk wat ik een goede prijs vind voor een lekkere geurkaars. Zeker niet te duur, maar ook niet echt heel erg goedkoop. JANZEN is op 225 plekken in Nederland te koop, wil je weten of er een verkooppunt bij jou in de buurt is? Klik dan eventjes op deze link en vul je postcode in en dan word het zo voor je uitgezocht!

Houden jullie van geurkaarsen? En wat je jouw favoriete geur?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

38 reacties

 1. Wat raar! Dat het zo bekend is en bijna niemand het merk kent! Mij lijkt het echt een goed merk, en de geuren spreken me erg aan. Ik ben erg benieuwd geworden! Zelf vind ik geurkaarsen heerlijk! Mijn lievelingsgeur is toch wel vanille.

 2. Het doosje vind ik niet zo mooi. Het linkt met een doosje van heren parfum, vind je ook niet?
  Verder lijkt het me super lekker en idd niet te duur.
  Ga snel kijken waar ze te koop zijn.

  Xx

 3. ons huis staat vol met kaarsen !
  op dit moment zweeft er een heerlijke appel – kaneel geur door ons huis,een van bolsius : zooooo heerlijk !

 4. Ik had inderdaad nog nooit gehoord van dit merk. Misschien dat ik er binnenkort eens éentje ga halen. De kaarsen stralen in ieder geval luxe uit, en als ze lekker ruiken vind ik ’t geld wel waard.

 5. Heerlijk!! Ik houd zo van geurkaarsen! Ik koop ze vaak bij kruidvat, omdat ze daar altijd wel wat bij de afgeprijsde spulletjes hebben staan. Ook heb ik ze wel eens bij Ikea gehaald en Action. Mijn favoriete geur is toch wel Appel. Die is lekker fris en mooi groen van kleur. :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *