Zoek
Sluit dit zoekvak.

Snel bruin worden met Jacob Hooy Haarlemmerbruin

Jacob Hooy Haarlemmerbruin1

Wil je lekker bruin worden, dan moet je dít product gebruiken: Haarlemmerbruin. Ik heb het gekocht na meerdere laaiend enthousiaste filmpjes te hebben gezien. Je kunt Haarlemmerbruin van Jacob Hooy gewoon bij de Etos of Holland & Barrett kopen en het is pure magie in een flesje. Binnen 3 uur belooft het goedje een diepbruine tint.

Jacob Hooy Haarlemmerbruin2

Wat is Haarlemmerbruin?

Jacob Hooy Haarlemmerbruin is een olie voor het lichaam op basis van olijf, kokos, amandel, sesam, bergamot en lavendel die je huid in 3 uur diepbruin kan maken. Het effect van Haarlemmerbruin is natuurlijk wel afhankelijk van jouw huidtype en hoe snel je bruint, maar het helpt zeker mee aan het bruiningsproces. Het product is echt een olie en is géén zelfbruiner waardoor je bruiner lijkt.

Let op Haarlemmerbruin bevat geen beschermende SPF. Gebruik hieronder dus altijd een SPF van minimaal factor 30 en gebruik het product verstandig.

Is Haarlemmerbruin slecht?

Ik lees ook veel verhalen dat Haarlemmerbruin slecht voor je zou zijn. Wanneer je dit product zonder bescherming is het inderdaad ‘slecht’ voor je. Het product is een olie waardoor je sneller bruin wordt, maar ook veel sneller verbrand als je je niet hebt beschermd met een zonnebrandproduct. Gebruik je het product dus in combinatie met een factor 30 minimaal kan het veilig gebruikt worden. Hou je huid wel goed in de gaten wat betreft verbranden, want dit gaat wel sneller. En als de huid verbrand is dat natuurlijk slecht voor je.

Jacob Hooy Haarlemmerbruin3

Haarlemmerbruin zit in een simpel flesje waar ik normaal zo aan voorbij zou lopen. Je hebt twee varianten, de 150 ml en de 250 ml. De flesjes zijn niet heel goedkoop, want je betaald € 12,99 voor de kleinste verpakking. Er is trouwens ook nog een speciale variant voor de zonnebank, Zonnebankbruin.

Lees ook: Snel bruin worden en de kleur lang behouden doe je zo

De verpakking vertelt ons niet heel erg veel. Er zit een vrij saaie sticker op waarbij je de naam en het merk ziet. Natuurlijk staat er wel een interessante belofte op, binnen 3 uur zou je een diepbruine tint moeten krijgen. Dat klinkt best goed toch als je bruin wilt worden?

Jacob Hooy Haarlemmerbruin4

Hoe gebruik je Haarlemmerbruin?

Doe een beetje Haarlemmerbruin op je handen en verdeel dit over je lichaam. Aangeraden wordt eerst een zonnebrand product van minimaal factor 30 aan te brengen. Breng dit dus eerst aan en laat dit goed intrekken, minimaal 10 minuten. Daarna kun je daar de Haarlemmerbruin overheen aanbrengen. Het product wordt vloeibaar door de warmte, zorg dus niet dat het product te warm wordt, anders loopt het er als water uit. Herhaal het insmeren naar eigen inzicht. Ik zou het alleen niet al te vaak doen en goed blijven smeren met een SPF.

Jacob Hooy Haarlemmerbruin5

Haarlemmerbruin is een olie op basis olijf, kokos, amandel, sesam, bergamot en lavendel en ruikt heerlijk kruidig, maar de lavendel ruik je er wel bovenuit. De olie wordt niet echt door de huid opgenomen en blijft wel als een laagje op je huid liggen. Dit werkt natuurlijk ook goed hydraterend, maar onder de douche kun je het er weer makkelijk met zeep afspoelen?

Jacob Hooy Haarlemmerbruin1

Mijn ervaring met Haarlemmerbruin

Als ik de meer dan 200 reviews van alleen Holland & Barrett alleen al mag geloven, is dit een wonder product. Ik smeer mijn benen en armen in met deze olie (nadat ik een zonnebrand heb gebruikt) en geniet lekker van de zon aan het zwembad. En ja hoor aan het eind van de dag heb ik echt een hele bruine kleur gekregen, zelfs mijn benen die niet zo snel bruin kleuren hebben een prachtig kleurtje gekregen. Dit is wel echt magisch spul als je snel bruin wilt worden.

Haarlemmerbruin van Jacob Hooy is onder andere te koop bij Etos, Holland & Barrett en bol.com.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

6 reacties

  1. Ik gebruikte dit met spf 50 er onder en zelfs dan nog heerlijk bruin geworden! Vond dit vooral fijn voor de achterkant van mijn lijf, dat wordt totaal niet bruin 😂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *