I’ve got a new bag!

Ein-de-lijk heb ik dan een nieuwe tas, ik was er echt al zo lang naar op zoek maar elke keer vond ik maar niet een tas die me aanstond. Ik wou niet een designer tas van weet ik hoeveel euro (nouja eigenlijk wel alleen ik was verstandig voor mijn bankrekening om dat maar uit mijn hoofd te praten) maar gewoon een leuke betaalbare tas. Alleen vind maar eens een leuke die aan al je eisen voldoet. Hij moet er niet al te nep uitzien, praktisch zijn en natuurlijk ook mooi uitzien! En gisteren kwam ik hem dan tegen, mijn nieuwe tas!

Ik kocht hem bij de Paris Today in Zwolle, een leuk boetiekje met wat goedkopere kleren zonder echt een merk, als het goed is zit deze winkel in nog een aantal steden maar is zeker niet overal te vinden. Mocht je deze winkel tegenkomen neem dan zeker eventjes een kijkje want ze verkopen echt ontzettend leuke dingen tegen leuke prijzen! En ze hadden dus ook een mooie tas voor mij voor maar € 29,95

En dit is dan de voorkant, een nep lederen tas (maar ik vind hem er totaal niet nep uitzien) die ontzettend zacht is en niet van het stugge materiaal is gemaakt en heeft leuke details met riempjes en leuke kleuren.

En dan een lekkere basic achterkant.

De tas heeft een handig ritssluiting zodat je de tas goed kan afsluiten en je bezittingen niet zomaar meegenomen kunnen worden, wat ik erg prettig vind. Vaak vind ik leuke tassen en dan gaat hij alleen maar dicht met een knoop en dan hoef ik te tas al niet meer te hebben.

De binnenkant is voorzien van een leuke stof en vele handige vakjes. Voor je telefoon en nog een ander vak ernaast en dan nog 2 andere aparte vakken met een rits waar je de spullen in kan doen die je niet in de tas wil laten slingeren mar handig wilt opbergen, ik zeg: handig!

Bij de tas zat ook een lang koord zodat je hem ook nog als schoudertas kan dragen. Ik ga dat in eerste instantie niet doen maar ik denk dat ik het koord gewoon standaard in mijn tas laat dan kan ik hem altijd nog gaan gebruiken als ik daar behoefte aan zou gaan hebben.

Leuke en mooie details aan de tas!

Ik ben echt ontzettend blij met mijn nieuwe tas en kan er lekker veel instoppen want hij is ook nog eens aan de grote kant, dus dat is lekker handig!

De tas komt bij de Paris Today vandaan voor € 29,95 en ze hebben hem ook nog in het zwart mocht je daar meer fan van zijn!

Dit vind je misschien ook leuk

27 reacties

 • Reply
  Nannick
  6 januari 2012 at 11:43

  Leuke tas! Ik had nog nooit van het winkeltje gehoord ;)

 • Reply
  Paola
  6 januari 2012 at 11:51

  Wat een leuke tas en ook helemaal niet duur!

 • Reply
  Nena
  6 januari 2012 at 11:57

  Mooie tas!
  Ik heb toevallig gisteren mijn nieuwe tas binnengekregen, van dkny, ik had heel Antwerpen gehad op zoek naar een tas die aan al mijn eisen voldeed, maar niks gevonden. Toen heb ik zo ongeveer de hoop opgegeven en toch maar (gelukkig met 30% korting) deze gekocht! :)

  • Reply
   Aranka
   6 januari 2012 at 12:12

   Oh een DKNY tas! Die zou ik ook wel graag willen hebben alleen helaas zijn die best wel weer aan de dure kant dus op dit moment niet voor me weggelegd :(. Veel plezier met je tas!

 • Reply
  Joyce
  6 januari 2012 at 12:00

  Wat een mooie en functionele tas! Hij doet me ergens een beetje denken aan de LongChamp shoppers, al weet ik niet precies waarom.

 • Reply
  Miranda
  6 januari 2012 at 12:08

  wat een mooie tas;D

 • Reply
  Sonja
  6 januari 2012 at 12:21

  Die tas is erg leuk!

 • Reply
  Chantal
  6 januari 2012 at 12:24

  Erg leuke tas voor een leuk prijsje!

 • Reply
  tamara
  6 januari 2012 at 12:34

  leuke tas en ook niet erg duur. veel plezier ermee

 • Reply
  LottedeJ
  6 januari 2012 at 12:41

  Wat een mooie tas, en voor een fijn prijsje! Handige grootte ook.

 • Reply
  Sanja
  6 januari 2012 at 12:48

  Mooie tas heb je gekocht en ook mooi prijsje!

 • Reply
  charile
  6 januari 2012 at 13:00

  Super leuke tas, voor een mooi prijsje :)

 • Reply
  Milou
  6 januari 2012 at 13:03

  Mooie tas! Ik heb onlangs een tas van Longchamp gekocht, Le Pliage. Ook echt een héle fijne tas!

 • Reply
  Claudia
  6 januari 2012 at 13:38

  Mooie tas heb je gekocht.Deze winkel zit ook in Leeuwarden :)

 • Reply
  Yasmina
  6 januari 2012 at 13:55

  Wat leuk, hij doet me een beetje denkenn aan de Long Champ shoppers!

 • Reply
  Merel
  6 januari 2012 at 14:03

  Nice! Handig ook om zoveel vakjes erin te hebben. Kan je alles handig erin plaatsen.

 • Reply
  Floor
  6 januari 2012 at 16:27

  Dat vind ik echt een hele leuke tas! Die zou ik zelf denk ik ook kopen.

 • Reply
  Josien
  6 januari 2012 at 17:52

  Leuk! Die winkel is super, zag em in leeuwarden idd :)

 • Reply
  Lauraa
  6 januari 2012 at 19:35

  Leuk tas maar het is niet echt iets voor mij :)

 • Reply
  janina
  6 januari 2012 at 21:56

  Wauw, wat een mooie tas!

 • Reply
  Jana
  6 januari 2012 at 23:38

  Mooie tas :D x

 • Reply
  Lisa
  6 januari 2012 at 23:41

  Mooie tas, veel plezier ermee! :D

 • Reply
  Yara
  7 januari 2012 at 10:10

  Oeeeh pretty bag!

 • Reply
  Kelly
  7 januari 2012 at 16:32

  Leuke basic tas, deze tas kan je echt overal mee combineren. Ik vind het vaak wel erg prettig als een tas lekker natuurlijk is qua kleur.

 • Reply
  Alyssa
  9 januari 2012 at 17:27

  Mooie tas!

 • Reply
  Ledertaschen
  27 november 2013 at 06:58

  Wat een mooie , unieke handtassen!

 • Laat een reactie achter