Zoek
Sluit dit zoekvak.

It’s my birthday – 27 jaar oud alweer!

Mijn weg naar een gezondere leefstijl – een maand vakantie

5 maart, mijn verjaardag! Vandaag mag ik in het zonnige Portugal 27 kaarsjes uitblazen. Wel gek om op je verjaardag van huis te zijn terwijl al je familie en vrienden er niet bij zijn vandaag. Maar de gezellige groep en het prachtige land maken veel goed.

Het klinkt cliché, maar het jaar is echt voorbij gevlogen. Ik kijk positief op afgelopen jaar terug. Ik heb prachtige reizen mogen maken, waarvan twee naar Amerika die echt wel heel erg hoog op mijn bucketlist stonden. Daarnaast heb ik ook nog andere mooie plekken mogen zien zoals Turkije, Macedonië, Albanië, Krakau, Berlijn en dus op de valreep nog Lissabon.

Daarnaast is het privé ook best een bijzonder jaar geweest. Alle gevoelens hebben de revue wel gepasseerd. Ook stopte ik met fulltime bloggen om weer 32 uur aan het werk te gaan voor een baas, maar stopte daar ook weer mee. Het was een jaar van naar jezelf luisteren en vooral ook heel veel dingen doen die ver buiten mijn comfortzone liggen.

Voor aankomend jaar hoop ik mijzelf meer te mogen ontwikkelen. Een nieuwe leuke baan te vinden of misschien een andere kant op te gaan met ondernemen mocht dat niet lukken. Maar ik heb er alle vertrouwen in dat ik wel een toffe nieuwe baan vind die goed bij mij past.

Qua planning staat er eigenlijk nog niet heel veel gepland, ik ben iemand die het allemaal wel ziet en leef vooral met de dag. Het enige dat vast staat is onze vakantie naar Egypte, heerlijk.

Vandaag stop ik mij lekker vol met Portugese gebakjes en vlieg ik vanavond weer terug naar Nederland waar ik hopelijk rond 10 uur land zodat ik nog een paar minuten van mijn verjaardag thuis kan vieren. Op naar een mooi nieuw jaar!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

13 reacties

  1. Wat een heerlijke foto. Gefeliciteerd met je verjaardag!! Geniet ervan vandaag en hopelijk vanavond nog even met je familie. Ik ben benieuwd wat het nieuwe jaar voor je zal brengen en wens je al het beste toe. Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *