It’s my birthday – 27 jaar oud alweer!

Mijn weg naar een gezondere leefstijl – een maand vakantie

5 maart, mijn verjaardag! Vandaag mag ik in het zonnige Portugal 27 kaarsjes uitblazen. Wel gek om op je verjaardag van huis te zijn terwijl al je familie en vrienden er niet bij zijn vandaag. Maar de gezellige groep en het prachtige land maken veel goed.

Het klinkt cliché, maar het jaar is echt voorbij gevlogen. Ik kijk positief op afgelopen jaar terug. Ik heb prachtige reizen mogen maken, waarvan twee naar Amerika die echt wel heel erg hoog op mijn bucketlist stonden. Daarnaast heb ik ook nog andere mooie plekken mogen zien zoals Turkije, Macedonië, Albanië, Krakau, Berlijn en dus op de valreep nog Lissabon.

Daarnaast is het privé ook best een bijzonder jaar geweest. Alle gevoelens hebben de revue wel gepasseerd. Ook stopte ik met fulltime bloggen om weer 32 uur aan het werk te gaan voor een baas, maar stopte daar ook weer mee. Het was een jaar van naar jezelf luisteren en vooral ook heel veel dingen doen die ver buiten mijn comfortzone liggen.

Voor aankomend jaar hoop ik mijzelf meer te mogen ontwikkelen. Een nieuwe leuke baan te vinden of misschien een andere kant op te gaan met ondernemen mocht dat niet lukken. Maar ik heb er alle vertrouwen in dat ik wel een toffe nieuwe baan vind die goed bij mij past.

Qua planning staat er eigenlijk nog niet heel veel gepland, ik ben iemand die het allemaal wel ziet en leef vooral met de dag. Het enige dat vast staat is onze vakantie naar Egypte, heerlijk.

Vandaag stop ik mij lekker vol met Portugese gebakjes en vlieg ik vanavond weer terug naar Nederland waar ik hopelijk rond 10 uur land zodat ik nog een paar minuten van mijn verjaardag thuis kan vieren. Op naar een mooi nieuw jaar!

Dit vind je misschien ook leuk

13 reacties

 • Reply
  rachel
  5 maart 2020 at 10:02

  gefeliciteerd meis en maak er een mooie dag van daar :D

 • Reply
  Lucette
  5 maart 2020 at 10:07

  Gefeliciteerd, lekker genieten nog even in het zonnige Portugal.

 • Reply
  Eveline Fleur
  5 maart 2020 at 10:26

  Wat een heerlijke foto. Gefeliciteerd met je verjaardag!! Geniet ervan vandaag en hopelijk vanavond nog even met je familie. Ik ben benieuwd wat het nieuwe jaar voor je zal brengen en wens je al het beste toe. Liefs!

 • Reply
  Rachel Kromdijk
  5 maart 2020 at 10:52

  Wat tof om het daar te vieren, op nog vele mooie en gezonde jaren Aranka :)

 • Reply
  Anita te Gussinklo
  5 maart 2020 at 11:13

  Gefeliciteerd en een fijne dag Aranka

 • Reply
  Anne
  5 maart 2020 at 12:12

  Gefeliciteerd!

 • Reply
  Marian B
  5 maart 2020 at 12:55

  Gefeliciteerd!

 • Reply
  Tineke
  5 maart 2020 at 13:21

  Gefeliciteerd, maak er een leuke dag van!!

 • Reply
  Chantal
  5 maart 2020 at 16:26

  Proficiat! Dat het maar weer zo’n positief jaar mag worden! :)

 • Reply
  Jenny
  5 maart 2020 at 18:10

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

 • Reply
  chucky1012
  6 maart 2020 at 08:38

  Hartelijk gefeliciteerd 🎉🎉

  Xoxo

 • Reply
  Marloes
  6 maart 2020 at 20:56

  Gefeliciteerd met je verjaardag! Geniet ervan!

 • Reply
  Fabienne, Enjoyyourownbeauty.nl
  9 maart 2020 at 12:48

  Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

 • Laat een reactie achter