Zoek
Sluit dit zoekvak.

Isle Of Paradise Medium Self-Tanning Water

Automatische concepten

Vlak voordat ik naar Macedonië ging wilde ik wel een kleurtje hebben, want mijn lekkere bruine kleurtje was ik al groot en deels verloren na het minder zonnige weer. Ik had nog heel wat nieuwe zelfbruiners in de kast liggen en het leek me wel een mooi moment om die te testen! Voor mijn vakantie naar Macedonië testte ik de Isle Of Paradise Medium Self-Tanning Water.

Automatische concepten

Isle Of Paradise is een vrij nieuw merk in Nederland dat bij de Douglas verkocht wordt. Het is net even een andere zelfbruiner dan andere zelfbruiners, de formule is namelijk transparant en zo dun als water. Wel even iets anders dus dan een mousse of crème.

Volgen jullie mij al op Instagram?

Isle of Paradise combineert een innovatieve combinatie van kleurcorrectie en zelfbruining in de “Water”-zelfbruiningssprays (er zijn drie varianten). Huidveranderingen of vlekken worden vervaagd dankzij het gebruik van complementaire kleuren, terwijl de spray zorgen voor een ongelooflijk natuurlijke kleur.

Automatische concepten

Het Medium Self-Tanning Water is verrijkt met een speciaal “SuperBalance”-complex om roodheid in balans te brengen en geïrriteerde huid te kalmeren. Kokosolie, chiazaden en avocado’s voeden de huid en zorgen voor hydratatie.

Het aanbrengen van de zelfbruiner is heel makkelijk. Zorg ervoor dat de huid goed glad en gehydrateerd is en dan kun je de spray er op sprayen. Daarna smeer je het goed uit met een speciale handschoen voor zelfbruiner (deze raad ik altijd aan te gebruiken vanwege vlekken). De kleur ontwikkeld zich in 4 tot 6 uur, maar je kunt daarna wel weer meteen je kleding aan doen en verder gaan met je dagelijkse bezigheden zonder dat het belooft te vlekken.

Automatische concepten

In het begin vond ik het aanbrengen van de zelfbruiner wel een beetje gek, het heeft namelijk een hele andere formule dan dat ik gewend ben. Aan te raden is wel de spray te gebruiken in een ruimte die je makkelijk schoon kan maken. Bijvoorbeeld in de douche op een badmatje. Doordat er een hele fijne nevel uit komt, gaat er ook wel eens wat naast en komt op de vloer terecht. Het resultaat bij mij daarvan was bijna poepbruine kleur voeten omdat ik er per ongeluk doorheen gelopen was.

Maar het aanbrengen gaat echt heel erg fijn en het verdelen met de handschoen ook (je kunt een speciale van Isle Of Paradise kopen, maar een goedkope van de Kruidvat werkt net zo goed. Nadeel is wel dat je niet kan zien welke plekken je al gehad hebt, dus je moet het er maar op gokken dat je alles op een gegeven moment gehad hebt. En daarna is het wachten tot de kleur zich volledig ontwikkeld.

Ik moet er trouwens wel bij zeggen dat de zelfbruiner verrassend zuinig in gebruik is en ook ontzettend lekker tropisch ruikt.

Automatische concepten

Mijn benen zonderzelfbruiner.

Automatische concepten

Mijn benen met de Isle Of Paradise Medium Self-Tanning Water. De foto’s wijken niet echt heel erg van elkaar af, maar het verschil is er toch echt duidelijk. Mijn benen zijn een stuk bruiner van kleur en ogen heel mooi natuurlijk. Ook van vlekken is er geen enkele sprake (behalve mijn voetzolen dan, maar dat was mijn eigen schuld) en ik ben ontzettend blij met het resultaat. Het heeft echt een halve week (met elke dag douchen, scrubben, insmeren en zwemmen) gezeten!

Automatische concepten

Deze foto is hier heel charmant, maar zo kun je wel goed het verschil in kleur zien tussen mijn tenen. Zoals je kan zien ben ik echt een stuk bruiner geworden dan dat ik was! Echt de zelfbruiner heeft me echt positief verrast, wat een mooie en egale kleur!

Automatische concepten

Ik ben echt heel erg enthousiast over deze zelfbruiner. Hij brengt makkelijk aan, is zuinig in gebruik, geeft echt niet af, trekt snel in, vlekt niet, ontwikkeld mooi en blijft lang zitten. De Isle Of Paradise Medium Self-Tanning Water kost € 25,74 voor 200 ml wat ik een prima prijs vind en is te koop bij de Douglas. Wat vinden jullie van deze zelfbruiner?

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

8 reacties

  1. Ik heb in de lente in Engeland de ‘light’ versie gekocht in Boots, en vind hem ook geweldig! Nu zit ik wel bijna aan de bodem van het flesje en dat sprayt wat minder makkelijk :) maar ik koop m sowieso opnieuw als ik het hier in België aan geraak!

      1. Ik gebruik het ook op m’n gezicht, maar dan heel licht. Niet rechtstreeks in het gezicht sprayen, maar een beetje op een zelfbruinhandschoen sprayen en dan op het gezicht inwrijven. De kans op vlekken is wel iets groter (bij mij toch) in het gezicht dus wrijf ik heel goed uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *