iPhone cases van Iconemesis

Ik kleed mezelf graag leuk aan, dus stiekem kan mijn iPhone ook niet achterblijven. Ik versier hem graag met leuke hoesjes, maar vind die maar eens. Hoesjes die echt leuk zijn en van goede kwaliteit vind je niet snel. Ik heb er wel een hele erg van ebay, maar die zijn snel vies, stuk of niet mooi meer. Het werd dus tijd voor een echte goede! In deze zoektocht kwam ik de geweldige Engelse webshop Iconemesis tegen met prachtige iPhone hoesjes die van goede kwaliteit zijn!

Gisteren kreeg ik mijn hoesje binnen, gewoon via de brievenbus verpakt in een bubbel enveloppe met daarin een prachtig zilveren zakje met het logo van de webshop Iconemesis erop. Het deed me meteen denken aan iets luxes een soort van cadeautje.

Eventjes een kleine introductie over Iconemesis, Iconemesis is een samensmelting van kunst en iPhone hoesjes. Het idee erachter is dat jij je kan uitdrukken hoe jij bent door middel van hun unieke hoesjes voor om je iPhone. Ze streven ernaar om leuke en unieke kunstwerken op iPhone hoesjes te kunnen toepassen met een hoge kwaliteit! Ze maken hoesjes voor de iPhone 3 en 4 in alle varianten (3Gs, 4, 4S etc).

En ze hebben gelijk, voor ieder zijn stijl is er echt iets. Dit is echt een hoesje voor mij, helemaal mijn stijl en mijn ding. Ik had hiervoor alleen maar hoesjes van ebay of andere goedkope adresjes. Dit hoesje is prachtig afgewerkt, van goede kwaliteit plastic, past perfect en is ook nog eens heel erg stevig. Je kan het hoesje trouwens hier terug vinden in de webshop, met op dit moment 20% korting.

Als je kan zien past hij perfect om mijn iPhone heen is echt van hele goede kwaliteit plastic en hij glimt ook erg mooi.

In alle hoesjes staat het merk gedrukt, het is dus echt uniek en je kan ze nergens anders vinden.

Het hoesje is ook praktischer dan alle andere cases die ik hoor heb gehad, dit randje staat iets omhoog zodat je iPhone niet op de glasplaat rust maar op de randjes mocht je hem op de kop willen neerleggen.

Ik ben in ieder geval ontzettend blij met mijn iPhone hoesje. Mocht jij ook zo een geweldig uniek hoesje willen van goede kwaliteit kijk dan zeker eventjes op hun webshop! De hoesjes kosten rond de £ 24,99 en verzenden naar Nederland kost £ 2,49 en binnen 4 dagen heb je hem thuis! Ze kosten wel iets, maar dan heb je ook echt een goede kwaliteit bescherming en versiering voor je iPhone.

Mocht je geen iPhone hebben of inspiratie op willen doen neem dan zeker eventjes een kijkje op hun webshop, want ze hebben ontzettend gave en unieke dessins!

Dit vind je misschien ook leuk

32 reacties

 • Beantwoorden
  MySuperSweetLife
  22 juni 2012

  Wat een mooi hoesje, het printje is echt super schattig!
  Liefs

 • Beantwoorden
  Ilja
  22 juni 2012

  Wat een schatje..

 • Beantwoorden
  Mandy
  22 juni 2012

  Wat een leuk hoesje!

 • Beantwoorden
  Manon
  22 juni 2012

  Wat is ie cute!!

 • Beantwoorden
  Chantal
  22 juni 2012

  Superschattig, een beetje Blond Amsterdam-achtig!

 • Beantwoorden
  Mariska
  22 juni 2012

  Leuk he, ik vind verschillende hoesjes ook altijd erg leuk! :)

 • Beantwoorden
  Paola
  22 juni 2012

  Wat een super leuk hoesje!

 • Beantwoorden
  Desirée
  22 juni 2012

  Ahhhh die is cute!!! :D

 • Beantwoorden
  naomi
  22 juni 2012

  wauw wat een mooi hoesje!
  ik vind hem wel heel erg prijzig hoor, ik zou hem niet kopen

 • Beantwoorden
  Jennifer
  22 juni 2012

  Wat schattig! Die zijn echt leuk! Ik heb nog geen iPhone (ik zeg nog niet) maar ik mag binnenkort een nieuwe telefoon en dan weet ik zeker dat ik ook wat hoesjes wil gaan bestellen. Denk vooralsnog dat ik eerder ebay leegplunder dan zo’n dure iPhone case ga kopen. Maar ik vind al die accessoires sowieso al helemaal leuk! :)

 • Beantwoorden
  Lifesplash
  22 juni 2012

  Dat printje is echt lief! Ik ben het met Chantal eens, het heeft wat weg van Blond Amsterdam. Ik wil ook een iPhone, en haha als ik er eentje neem dan wil ik er ook een leuk hoesje bij. :)

 • Beantwoorden
  Nannick
  22 juni 2012

  Wow super leuk! Jammer dat ik geen iPhone heb, haha :D

 • Beantwoorden
  Safannah
  22 juni 2012

  Mooi hoesje alleen vind ik het niet mooi in combinatie met mijn zwarte iphone.

 • Beantwoorden
  Kim
  22 juni 2012

  Aa wat leuk! Wel stom dat het alleen voor iphone is… Maarja, ik ga liever voor TPU, dan valt hij tenminste niet kapot en stuitert hij verder :D

 • Beantwoorden
  Lotte
  22 juni 2012

  Wauw prachtig! Ik heb een ipod en daar zijn veel minder leuke hoesjes voor te vinden!

 • Beantwoorden
  Charile
  22 juni 2012

  Heel mooi hoesje!

 • Beantwoorden
  shimmer-pie
  22 juni 2012

  Hij is echt heel leuk!
  Ik wil ook zo graag een leuk hoesje voor mn telefoon, maar ik heb een samsung galaxy s 2 maar ik zie er nergens leuke hoesjes voor!

 • Beantwoorden
  merel
  22 juni 2012

  aaaah!, zooo’n gaaf hoesje eh, ik had hem al gezien op instagram ;)
  xx merel

 • Beantwoorden
  Tedje
  22 juni 2012

  och wat een mooi hoesje! super schattig!!

 • Beantwoorden
  Esther - Blosh Time
  22 juni 2012

  Leuk hoesje!

 • Beantwoorden
  Miranda
  22 juni 2012

  Wat een mooie hoes.

 • Beantwoorden
  Mariel
  22 juni 2012

  Leuk hoesje! Ik heb een slangenprintcover voor mijn Blackberry :)

 • Beantwoorden
  gerrianne
  22 juni 2012

  Tof hoesje! Ik ben binnenkort ook weer een nieuwe nodig. Ben een beetje uitgekeken op mijn simpele witte! :D

 • Beantwoorden
  Esmay
  22 juni 2012

  Wat een superleuke cover!

 • Beantwoorden
  AnnaSophia
  22 juni 2012

  Méga cute!

 • Beantwoorden
  jana
  22 juni 2012

  Mooi hoesje :D x

 • Beantwoorden
  Allissa
  22 juni 2012

  lief!

 • Beantwoorden
  Dita
  22 juni 2012

  Leuk hoor, ook helemaal mijn stijl :)

 • Beantwoorden
  58Fairytale
  22 juni 2012

  Keileuke hoesjee hihi <3

 • Beantwoorden
  Lisanne
  24 juni 2012

  Leuk zeg, wat zou ik graag een iPhone willen zeg al is het alleen maar om de leuke hoesjes :-)

 • Beantwoorden
  Kelly
  24 juni 2012

  leuk hoesje, jammer dat ik geen iphone heb

 • Beantwoorden
  Sammy Chan
  27 juni 2012

  Mooi hoesje

 • Laat een reactie achter