Search
Close this search box.

iPhone cases van Iconemesis

Ik kleed mezelf graag leuk aan, dus stiekem kan mijn iPhone ook niet achterblijven. Ik versier hem graag met leuke hoesjes, maar vind die maar eens. Hoesjes die echt leuk zijn en van goede kwaliteit vind je niet snel. Ik heb er wel een hele erg van ebay, maar die zijn snel vies, stuk of niet mooi meer. Het werd dus tijd voor een echte goede! In deze zoektocht kwam ik de geweldige Engelse webshop Iconemesis tegen met prachtige iPhone hoesjes die van goede kwaliteit zijn!

Gisteren kreeg ik mijn hoesje binnen, gewoon via de brievenbus verpakt in een bubbel enveloppe met daarin een prachtig zilveren zakje met het logo van de webshop Iconemesis erop. Het deed me meteen denken aan iets luxes een soort van cadeautje.

Eventjes een kleine introductie over Iconemesis, Iconemesis is een samensmelting van kunst en iPhone hoesjes. Het idee erachter is dat jij je kan uitdrukken hoe jij bent door middel van hun unieke hoesjes voor om je iPhone. Ze streven ernaar om leuke en unieke kunstwerken op iPhone hoesjes te kunnen toepassen met een hoge kwaliteit! Ze maken hoesjes voor de iPhone 3 en 4 in alle varianten (3Gs, 4, 4S etc).

En ze hebben gelijk, voor ieder zijn stijl is er echt iets. Dit is echt een hoesje voor mij, helemaal mijn stijl en mijn ding. Ik had hiervoor alleen maar hoesjes van ebay of andere goedkope adresjes. Dit hoesje is prachtig afgewerkt, van goede kwaliteit plastic, past perfect en is ook nog eens heel erg stevig. Je kan het hoesje trouwens hier terug vinden in de webshop, met op dit moment 20% korting.

Als je kan zien past hij perfect om mijn iPhone heen is echt van hele goede kwaliteit plastic en hij glimt ook erg mooi.

In alle hoesjes staat het merk gedrukt, het is dus echt uniek en je kan ze nergens anders vinden.

Het hoesje is ook praktischer dan alle andere cases die ik hoor heb gehad, dit randje staat iets omhoog zodat je iPhone niet op de glasplaat rust maar op de randjes mocht je hem op de kop willen neerleggen.

Ik ben in ieder geval ontzettend blij met mijn iPhone hoesje. Mocht jij ook zo een geweldig uniek hoesje willen van goede kwaliteit kijk dan zeker eventjes op hun webshop! De hoesjes kosten rond de £ 24,99 en verzenden naar Nederland kost £ 2,49 en binnen 4 dagen heb je hem thuis! Ze kosten wel iets, maar dan heb je ook echt een goede kwaliteit bescherming en versiering voor je iPhone.

Mocht je geen iPhone hebben of inspiratie op willen doen neem dan zeker eventjes een kijkje op hun webshop, want ze hebben ontzettend gave en unieke dessins!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

32 reacties

  1. Wat schattig! Die zijn echt leuk! Ik heb nog geen iPhone (ik zeg nog niet) maar ik mag binnenkort een nieuwe telefoon en dan weet ik zeker dat ik ook wat hoesjes wil gaan bestellen. Denk vooralsnog dat ik eerder ebay leegplunder dan zo’n dure iPhone case ga kopen. Maar ik vind al die accessoires sowieso al helemaal leuk! :)

  2. Dat printje is echt lief! Ik ben het met Chantal eens, het heeft wat weg van Blond Amsterdam. Ik wil ook een iPhone, en haha als ik er eentje neem dan wil ik er ook een leuk hoesje bij. :)

  3. Aa wat leuk! Wel stom dat het alleen voor iphone is… Maarja, ik ga liever voor TPU, dan valt hij tenminste niet kapot en stuitert hij verder :D

  4. Hij is echt heel leuk!
    Ik wil ook zo graag een leuk hoesje voor mn telefoon, maar ik heb een samsung galaxy s 2 maar ik zie er nergens leuke hoesjes voor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *