Invisibobble Time To Shine Collection

Invisibobble Time To Shine Collection

Sinds ze in Nederland bestaan roep ik het al enthousiast, dit zijn de haar ‘elastiekjes’ waar ik niet meer zonder kan. Sinds dat ik kennis heb gemaakt met de Invisibobble heb ik geen klassiek haar elastiekje meer aangeraakt. Ik merk gewoon dat dit veel beter zit, mijn haar breekt niet af en ik heb geen irritante knik meer in mijn haar na het dragen. Speciaal voor de feestdagen komt ook Invisibobble met een leuke collectie, Time To Shine!

Invisibobble Time To Shine Collection

Invisibobble heeft altijd hele leuke perspakketjes en deze keer zat het verpakt in een prachtige glanzend gouden diamant of ster, hoe je het wilt noemen. Deze krijg je er helaas niet bij als je hem koopt, maar ik vond het bijna zonde het mooie doosje niet op de foto’s te zetten.

Invisibobble Time To Shine Collection

De Time To Shine collectie bevat vier nieuwe limited edition kleuren. Het zijn eigenlijk metallic juweeltjes in goud, zilver, brons en rosé die je laten stralen tijdens de feestdagen. Ik vind de kleuren er heel erg leuk en feestelijk uitzien. Het zijn trouwens niet echt kleuren elastiek, in het midden zit een draad van metallic gekleurd lint die het kleurt en glans geeft.

Invisibobble Time To Shine Collection

De doosjes zoals je ze in de winkel koopt zien er zo uit, leuke vierkante doosjes met daarin drie elastiekjes. De doosjes hebben allemaal even wat extra’s en zijn feestelijk versierd met glanzende en leuke motiefjes. Ik krijg wel meteen het idee dat het een bijpassende collectie is voor de feestdagen.

Invisibobble Time To Shine Collection

De Invisibobbles zijn natuurlijk niet zomaar haarelastiekjes, ze hebben een paar voordelen waardoor ik ze heel prettig vind werken. En ik ben niet de enige, ik hoor iedereen er tegenwoordig over en iedereen is enthousiast.

 • blijven goed zitten
 • zorgen voor geen knik in het haar
 • beschadigd het haar niet
 • veroorzaakt geen hoofdpijn
 • het is een mode accessoire

En voor mij zijn de belangrijkste punten echt dat ze goed blijven zitten, ik geen knik heb, geen hoofdpijn en het mijn haar niet afbreekt. Dat maakt mij razend enthousiast en waardoor ik niets anders meer wil.

Invisibobble Time To Shine Collection

Chrome Sweet Chrome

Deze variant heet een glanzende zilveren inhoud.

Invisibobble Time To Shine Collection

Bronze Me Pretty

Een toffe bronzen kleur die ook perfect bij de herfst past!

Invisibobble Time To Shine Collection

You’re Golden

Ben je meer van het geelgoud? Dan zit je met deze variant goed!

Invisibobble Time To Shine Collection

Rose Muse

Deze kleur link ik niet meteen aan de feestdagen maar deze kleur kan altijd, roze en vrouwen hè?

Invisibobble Time To Shine Collection

En zo ziet het er dan uit in je haren! Het zit bij mij nu een beetje gek omdat mijn haar te kort is om helemaal in een staartje te passen. Maar het idee is duidelijk toch? Fijn is ook dat het echt stevig zit en hier zelfs niet uitzakt.

Invisibobble Time To Shine Collection

De Invisibobble Time To Shine Collection is vanaf november te koop bij onder andere Douglas, Themakeupspot en verschillende kapperszaken. Een setje van drie elastiekjes kost € 4,95 maar daar doe je heel lang mee als je ze niet kwijt raakt. Bij mij is er nog nooit eentje kapot gegaan.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

20 reacties

 • Reply
  Manon
  1 november 2016 at 16:31

  Wat een mooie kleurtjes. Ik zou ze alle 4 wel willen haha! Sinds ik de invisibobble heb ontdekt gebruik ik ook nooit meer een gewoon elastiek voor mijn haar.

 • Reply
  Manon Boerakker
  1 november 2016 at 16:54

  Leuke kleurtjes! Ik gebruik altijd alleen bruine.

 • Reply
  Nathalie
  1 november 2016 at 17:22

  Deze ga ik zeker aanschaffen als ze te koop zijn. Ik heb er nu 1 elastiekje in Chrome sweet Chrome van een vriendinnetje gekregen die had ze meegenomen uit Portugal. Ze gaf me er 1 om uit te proberen. En ik vind hem fijn zitten

 • Reply
  Kelly
  1 november 2016 at 18:36

  Ziet er tof uit!

 • Reply
  Djodie
  1 november 2016 at 20:40

  Tof zijn deze! Bij mij zijn ze alleen altijd heel snel uitgerekt, waardoor ze uit mijn haar zakken.. heb denk ik te veel/zwaar haar.. :-( Jammer, want ik vind ze verder echt heel prettig!

  • Reply
   Jessie
   2 november 2016 at 11:35

   even in een bakje met water uit de waterkoker! Krimpt ‘ie waar je bij staat ;) Met een vork eruit vissen et voila!

   En leuk artikel Aranka! Ik heb ein-de-lijk een schoencadeautje gevonden!

   • Reply
    Djodie
    3 november 2016 at 08:54

    Dat ga ik straks gelijk proberen! Thnx!

 • Reply
  Natalie
  1 november 2016 at 21:36

  Ik ben ook groot fan van de Invisibobble, heb ze bijna 2 maanden niet gebruikt maar wat had ik daar spijt van zeg!

 • Reply
  Emmie
  1 november 2016 at 22:09

  Als je ze niet kwijt raakt…
  ja… never ending problem :p

 • Reply
  Inkie
  1 november 2016 at 22:44

  Met mijn ultra dikke en volle haarbos, kan ik met recht zeggen: dit zijn de aller- allerfijnste elastiekjes! !

 • Reply
  chucky1012
  2 november 2016 at 06:16

  Leuke kleuren!

 • Reply
  rachel
  2 november 2016 at 09:57

  mijn dochters zijn helemaal gek van deze dingen he!! vind ze zelf ook heel leuk, beter dan die saaie elastiekjes ;)

 • Reply
  Sandra
  2 november 2016 at 10:08

  Zelf heb ik ze nog nooit geprobeerd, misschien tijd om dat wel eens een keer te doen!

 • Reply
  Nynke
  2 november 2016 at 14:13

  Oh, die bronzen is nog best leuk.
  Ze zijn inderdaad erg fijn, ik gebruik ook nooit meer wat anders. Hoewel, ik heb een tijd geleden soortgelijke gekocht bij de Primark en die zijn ook nog verrassend fijn!

 • Reply
  Lysanne
  3 november 2016 at 13:31

  Ik ben geloof ik de enige die ze echt lelijk vind haha! Ik vind het er zo raar uit zien in je haar.. Dat is voor mij al reden om ze niet te kopen. Ik gebruik gewoon elastiekjes zonder metaal, dat scheelt ook al een hoop!

  • Reply
   Nathalie Slotboom
   20 november 2016 at 09:36

   bij prikmark hebben ze ook elastiekjes zonder metaal en invisibobble met stof eromheen. ze zijn een euro vijftig in zwart en bruin met een paar beige erbij. en ze hebben daar ook haarwokkels en haarbanden als je die liever hebt. elastiekjes zonder metaal kosten daar ook een euro vijftig met zestig stuks per pakje,lekker goedkoop en ze hebben verschillende kleuren ook zwart.

 • Reply
  Nathalie Slotboom
  20 november 2016 at 09:34

  ik heb de bronzen gekocht. ze zaten samen met de zilveren in een pakje. ze waren een tientje bij ici paris. ik zou graag de roze willen hebben. maar ook de gouden lijken me leuk. afwachten wanneer ze in de winkel komen zodat ik ze kan halen.

 • Reply
  Nathalie
  22 december 2016 at 07:18

  Ik heb de roze en de gouden ook gehaald. Ik had ze besteld bij de kapperszaak bij mij in de wijk en gister kon ik ze ophalen. Dus ik heb nu de hele collectie.

 • Reply
  Nathalie
  14 februari 2017 at 18:00

  Ik gebruik af en toe ook de invisibobble met stof eromheen van primark. Maandag ga ik ze halen bij h en m. Ze hebben ze ook weleens bij action liggen en die heb ik ook. Maar het vaakst gebruik ik de originele invisibobble en dat is vooral als ik moet werken,naar de stad ga of zwemmen. Met sporten wil het weleens voorkomen dat ik zo’n stoffen variant indoe, maar dat is omdat ik het dan thuis ben vergeten vast te maken en dat is met zumba prettig. Ik heb ook een tijdje bodystep gedaan ,maar vond dat niet zo leuk. Is ook veel te moeilijk als je drie dopjes onder je step hebt in plaats van vier dopjes wat hoort. Ik kreeg van de lerares te horen dat het aan mij lag, nou ja zeg. Dus ik ben vanaf vandaag officieel van de bodysteples afgegaan. Ik ga verder met zumba,hoef ik er niet meer om half acht uit m’n bed wat ik vreselijk vind en dat opschieten vaak haal ik het dan net en dat is niet prettig kan ik je wel vertellen.

 • Reply
  Nathalie Slotboom
  20 maart 2017 at 08:19

  je kan ook een halve staart maken met de invisibobble wanneer je haar te kort is voor een hele staart. of wat dacht je van een half knotje? misschien een tip voor alle dames die haar hebben dat iets te kort is voor een hele staart, maar ook voor de dames die eens wat anders willen dan altijd een staart en lang haar hebben is dit ook heel leuk. ik draag mijn haar in een halve staart of een halve knot als ik vrij ben en niet hoef te sporten of werken. met sporten doe ik vaak een knot. met zumba toch vaak een staart.

 • Laat een reactie achter