invisibobble Pink Heroes Breast Cancer Awareness

invisibobble Pink Heroes Breast Cancer Awareness

Iets wat ik altijd bij me heb en niet zonder kan – het is bijna net zo erg als mijn telefoon – is een haarelastiekje. Ik heb er een hekel aan als ik mijn haar niet vast kan doen en draag het dan ook vrijwel altijd in een staartje of een knotje. Ik heb al een hele tijd geleden vaarwel gezegd tegen normale haarelastiekjes en draag sinds dien alleen nog maar Invisibobble ‘elastiekjes’ voor in mijn haar. En ook dit jaar hebben ze weer iets moois voor de oktober borstkanker maand uitgebracht.

invisibobble Pink Heroes Breast Cancer Awareness

Invisibobble noemt het zelf de Pink Heroes Edition. Dit jaar is het één haarelastiekje dat versierd is met een mooi rosé gouden hangertje wat ik er heel chique uit vind zien. Je koopt het niet in deze luxe verpakking maar wel in een heel mooi doosje.

invisibobble Pink Heroes Breast Cancer Awareness

We kennen natuurlijk allemaal de Oktober Borstkankermaand waarin er aandacht en geld wordt gevraagd voor het onderzoek en behandeling naar borstkanker. Vele merken dragen hun steentje bij deze maand met een limited edition product waarbij er een deel of de hele opbrengst naar het goede doel gaat, zo ook bij Invisibobble met deze speciale Pink Heroes variant.

invisibobble Pink Heroes Breast Cancer Awareness

Het elastiekje zit in een heel leuk en bijpassend doosje verpakt wat al een eyecatcher is wat mij betreft. Het is helemaal in roze Pink Ribbon style, erg leuk gedaan. En ik hou van roze dus het spreekt me meteen aan!

invisibobble Pink Heroes Breast Cancer Awareness

invisibobble Pink Heroes Breast Cancer Awareness

Het elastiekje vind ik er zelf ook echt ontzettend leuk uitzien. Het elastiekje zelf is zachtroze van kleur en de hanger is van rosé goud met twee verschillende kanten. Aan de ene kant het logo van Invisibobble en aan de andere kant het welbekende Pink Ribbon logo.

invisibobble Pink Heroes Breast Cancer Awareness

Voor de rest is er niet veel bijzonder aan het elastiekje vergeleken met de rest, maar ik vind het gewoon leuk om deze variant onder de aandacht te brengen en ik hem gewoon erg mooi vind. Ik ben trouwens wel echt laaiend enthousiast over de Invisibobble zelf. Mijn haar breekt er niet meer vanaf, ik heb niet zo een vervelende knik in mijn haren en het zit heel erg stevig. Je hebt trouwens ook veel na-maak varianten maar die kunnen echt niet tippen aan deze echte variant.

invisibobble Pink Heroes Breast Cancer Awareness

Wist je trouwens dat van augustus tot en met september je kunt stemmen op de meest inspirerende initiatieven op de website van Invisibobble? Invisibobble doneert €20.000 aan het goede doel met de meeste stemmen. En wil je zelf dit elastiekje kopen en je steentje bijdragen? Vanaf nu tot en met eind oktober is hij te koop voor € 4,95 bij onder andere de The Make-Up Spot en Douglas.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

11 reacties

 • Reply
  Vanessa
  6 september 2016 at 15:15

  Mooi dat je hier aandacht aan besteed! Zowel het doosje als het elastiekje met hangertje is mooi. Het elastiekje ziet er leuk uit in je haar. Fijn dat het ook goed zijn werk doet. Als ik binnenkort een bestelling plaats bij één van deze webshops, dan bestel ik zeker een elastiekje mee!

 • Reply
  Rachel Kromdijk
  6 september 2016 at 15:51

  wat mooi zeg deze ga ik eens bestellen!

 • Reply
  Anna
  6 september 2016 at 16:22

  Wat goed dat je hier aandacht aan besteed =) En deze variant is zo cute. Het roze kleurtje is zo lief en hangertje ziet er stijlvol uit.

 • Reply
  Mariëlle
  6 september 2016 at 18:11

  Wat een tof ding zeg en ook nog met een mooie gedachte :)

 • Reply
  Melike
  6 september 2016 at 19:09

  Ik vind dit echt super mooi en met een hele mooie gedachte natuurlijk! Maar wat vet zo een mooi dingetje in je haar, geeft echt een finishing touch.

 • Reply
  Saraya
  6 september 2016 at 19:19

  Wat goed dat je hier aandacht aan besteed, ziet er leuk uit :)

 • Reply
  Evelien
  6 september 2016 at 20:26

  Wat is deze ontzettend lief en schattig! Ik wil hem, ook vanwege het goede doel ♥

 • Reply
  chucky1012
  7 september 2016 at 06:48

  Zo mooi.

 • Reply
  rachel
  7 september 2016 at 11:36

  ik vind het een heel mooi en leuk ding en ook nog eens voor het goede doel is dus een must om aan te schaffen

 • Reply
  Lisanne
  9 september 2016 at 14:24

  Supermooi zeg! Ik wilde hem gaan bestellen, maar ik zie hem helaas niet bij The Make-up Spot, maar ook niet bij Douglas. Hopelijk komen ze nog online!

 • Reply
  Nathalie
  9 oktober 2016 at 10:28

  Ik heb deze kleur gister gekocht bij ici Paris. En ik ga er nog eentje halen als hij er nog is van de week. Ik steun het borstkanker fonds liever 2 dan maar 1 keer. En daar doe ik het voor maar ook omdat dit elastiekje net zo werkt als de rest. Ik heb hem vandaag in mijn haar en ga er straks een zumbales mee volgen. Het is een dijn elastiekje en ik trek geen haren meer uit. Super! Als er nog meer kleurtjes gaan komen dan ga ik er zeker nog een paar doosjes aanschaffen.

 • Laat een reactie achter