Zoek
Sluit dit zoekvak.

Invisibobble Breast Cancer Awareness

 photo Pink Ribbon Invisibobble3_zpsip0dhlt1.png

Al meer dan een jaar ben ik groot fan van de Invisibobble, sinds ik kennis heb gemaakt met deze fantastische haarelastiekjes gebruik ik geen andere meer. Ik heb al eerder over de Invisibobble geschreven met een duidelijke review wat nou precies het verschil is ten opzichte van een normaal elastiekje. Maar vandaag wil ik het graag over deze speciale editie van Invisibobble hebben!

 photo Pink Ribbon Invisibobble_zpsuneoyqkx.png

Wij vrouwen houden van roze, maar roze is meer dan een stijlvolle kleur. Roze staat voor een goed doel en jullie weten meteen welk goed doe ik dan bedoel! Invisibobble sluit zich aan bij de strijd tegen borstkanker met de limited edition Breast Cancer Awareness invisibobble. Een prachtig roze haarelastiek met het Breast Cancer Awareness pink ribbon erin verwerkt. Ik vind het echt ontzettend leuk dat dit merk meer aandacht aan dit goede doel wil geven. En natuurlijk het belangrijkste, een deel van de opbrengst gaat naar het goede doel!

 photo Pink Ribbon Invisibobble2_zps5ahu7h2r.png

Ik kreeg de elastiekjes in een prachtig doosje toegestuurd, ik neem aan dat die er in de winkel niet bij zit en je alleen het leuke doorzichtige doosje koopt. Maar dat doosje heb je ook niet zo veel aan, het gaat om de haarelastiekjes en die hebben een hele leuke kleur!

 photo Pink Ribbon Invisibobble4_zpsnwqcntom.png

Het idee van Invisibobble is dat er geen knik achterblijft in je haar na het dragen van een haarelastiekje. Dit ligt aan de vorm dat je waarschijnlijk doet denken aan een telefoonsnoer met de grootte van een haarelastiek. De Invisibobble is geschikt voor alle haarsoorten en verdeelt de druk op verschillende punten rondom de paardenstaart, waardoor het haar stevig zit zonder dat het te strak aanvoelt. Dankzij het ontwerp van Invisibobble worden de vele problemen van haar- en hoofdpijn en gebroken haren verholpen. Invisibobble is het enige haarelastiekje dat antibacterieel en hypoallergeen is. Invisibobble is gemaakt van Polyurethaan, beter bekend als kunstmatige hars. Hierdoor bevat het geen vuil en bacteriën. Dit materiaal is ook niet-absorberend en daardoor het perfecte hulpmiddel voor vrouwen die sporten. Of gewoon tijdens het werk, als je geen haar in je gezicht wilt hebben.

 photo Pink Ribbon Invisibobble5_zps6nzxjrqe.png

De Invisibobbles zijn altijd per drie te koop en ze kosten € 4,95 per doosje. Je denkt misschien, wat een dure elastiekjes. Daar ben ik het met je mee eens. Máár, ik doe al één jaar met hetzelfde elastiekje en die doet nog steeds goed zijn werk, is niet lelijk geworden of minder strak. Andere elastiekjes knappen, raakt de rek uit of lubberen uit. Deze blijven echt goed. Natuurlijk ligt het er wel aan hoe zuinig je bent op je elastiekjes, maar ik ben hier echt zuinig mee omdat ik weet dat ze wat duurder zijn. Maar ik vind het de ‘investering’ dubbel en dwars waard.

 photo Pink Ribbon Invisibobble7_zpstjacpage.png

De elastiekjes zijn gemaakt van transparant materiaal met daarin een roze lint, precies zoals het hoort bij Pink Ribbon. Ik vind de elastiekjes er ontzettend leuk uitzien, leuker dan de saaie donker bruine die ik normaal draag. Lekker vrolijk!

 photo Pink Ribbon Invisibobble8_zpsedx5rfhm.png

Natuurlijk zijn de elastiekjes nog in vele andere kleuren te koop, maar dit is natuurlijk speciaal voor het goede doel en ook maar beperkt te koop.

 photo Pink Ribbon Invisibobble9_zpsab7lqewi.png

En zo zitten ze dan vast in je haar. Ik heb hem hier drie keer omgeslagen. En werkt het echt? Ja! Anders gebruikte ik ze niet langer dan een jaar. Ik draag altijd mijn haar in een staart naar het werk en als ik thuis bezig ben. Daarna wil ik graag weer genieten van mijn losse haar en heb dan géén last van zo een lelijke knik in mijn haar, ideaal! En dit is natuurlijk ook gezonder voor mijn haar dan een elastiek met een ijzertje.

 photo Pink Ribbon Invisibobble6_zpsh1tjsrtp.png

Ik vind het echt super leuk dan Invisibobble met elastiekjes komt voor het goede doel. Een doosje van 3 kost € 4,95 en een deel van de opbrengst gaat naar het goede doel. Invisibobble is te koop bij verschillende kappers en bol.com. Ik ben blij met mijn nieuwe roze elastiekjes!

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

18 reacties

  1. Wat een ontzettend mooi initiatief dat Invisibobble zich inzet voor het goede doel. Sinds enige tijd heb ik mijn haren gekortwiekt, maar toen ik nog langere haren had, droeg ik ook geregeld een Invisibobble. Ze zijn echt fantastisch! Ik had geen knik meer in mijn haren, geen last van afgebroken haartjes en ik voelde mijn haren minder trekken dan bij een gewoon elastiekje. Wat fijn dat jij ze in het zonnetje zet! Hopelijk gaat het een mooie opbrengst opleveren.

  2. Ben echt enorme fan van Invisibobble. Na iedere kappers bezoek neem ik wel weer nieuwe mee omdat ik ze kwijt raak haha. Mochten ze deze binnenkort hebben schaf ik ze zeker aan want dit is natuurlijk een super goed iniatief.

  3. Ik heb net voor mijn verjaardag de gewone doorzichtige versie gekregen, verbaast mij hoe snel ze terug springen naar origineel formaat na gebruik, niet gedacht dat ze zo fijn zouden zijn na de namaak van Sction etc geprobeerd te hebben.
    Aanrader dus!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *