Invisibobble Around The World Collection

Invisibobble Around The World Collection

Ik kan er echt niet meer zonder, een Invisibobble om mijn pols of in mijn haar. Sinds ik kennis heb gemaakt met de Invisibobble heb ik geen enkel ander haar elastiekje meer gebruikt. Niet kan tegen deze geniale uitvinding op. Het blijft goed zitten, het is beter voor je haar en veroorzaakt geen vervelende knik in je haar. Ze hebben nu een leuke Around the World collectie met wat winterse kleuren.

Invisibobble Around The World Collection

Voor wie het concept van de Invisibobble nog niet kent. Dit is een speciaal haar elastiekje die een bijzondere vorm heeft en geen ijzeren deeltje bevat. Het geheim zit hem in de vorm die lijkt op een oude telefoonsnoer. De vorm verdeelt de druk op het haar waardoor er geen knik in het haar ontstaat. Ook beschadigd het je haar niet en zit het stevig. Ik kan hier echt niet meer zonder. Om goed het verschil te kunnen zien verwijs ik je naar dit artikel. Omdat er ook niet meer zoveel druk op het haar staat verminderd het ook hoofdpijn.

Invisibobble Around The World Collection

Deze elastiekjes zijn niet anders dan anders, maar hebben wel een hele leuke kleur die perfect bij de winter aansluit. Ze zijn er in vier nieuwe kleuren die tot aan de lente limited edition verkrijgbaar zijn. Ik vind het hele toffe en leuke kleuren voor het seizoen. Het rode elastiekje draag ik nu veel!

Invisibobble Around The World Collection

Tegenwoordig zie je overal namaak elastiekjes van dit merk. Omdat ik zo enthousiast was en meerdere wilde heb ik ze van andere merken getest, maar die komen niet eens in de buurt van deze kwaliteit. En anderen zorgen ook gewoon voor een knik in het haar, niet ideaal. Maar ze zien er ook gewoon heel erg leuk uit toch? Laat ik alle kleuren even af gaan in mijn haar:

Invisibobble Around The World Collection

Silky Reason

Dit is een lichte metallic pastelkleur die perfect staat bij mijn blonde haar, maar ik denk dat hij ook tof is in bruin haar!

Invisibobble Around The World Collection

Letter From Grey

Dit is een vrij standaard kleur die voor iedereen ideaal is. Doet me een beetje denken aan de donkere en regenachtige dagen.

Invisibobble Around The World Collection

Universal Blue

Blauw doet het bij mij altijd goed, maar stiekem vind ik hem wel een beetje opvallend in mijn blonde haar.

Invisibobble Around The World Collection

Burgundy Dream

Dit is mijn favoriete kleur, misschien ook wel een beetje omdat het me weer doet laten denken aan de warme en gezellige kerstdagen!

Invisibobble Around The World Collection

Ik vind het hele leuke kleuren en is zeker weer een leuke toevoeging op het hele assortiment van Invisibobble! De Invisibobble is te koop voor € 4,95 per setje van drie bij onder andere de Douglas, ICI Paris XL, vele kappers en natuurlijk online. Het klinkt misschien een beetje duur, maar ik ben op deze elastiekjes veel zuiniger dan mijn ‘normale’ elastiekjes en deze zijn bij mij nog nooit kapot gegaan!

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

19 reacties

 • Reply
  chucky1012
  9 januari 2016 at 15:02

  Leuk en zo handig!
  Die moet ik kopen.
  Elastiekjes gaan snel kapot.

 • Reply
  Jaimy en Laura
  9 januari 2016 at 15:50

  Wat een mooie kleurtjes! Ik gebruik meestal de doorzichtige!

 • Reply
  Kelly
  9 januari 2016 at 15:52

  Het idee vind ik erg handig, maar voor mij werkt het niet. Als je krullen hebt is het echt een no-go, tenzij je wilt dat al je haren vast zitten in de cirkeltjes.

 • Reply
  Tania
  9 januari 2016 at 16:10

  Ik ben ook heel tevreden over de invisibobble. Burgundy Dream ziet er mooi uit.

 • Reply
  Laura
  9 januari 2016 at 16:23

  Ik vind deze zo fijn! Ik raak deze inderdaad ook een stuk minder snel kwijt dus ik vind het niet erg dat ik er iets meer voor betaald heb.

 • Reply
  Marjolein
  9 januari 2016 at 20:53

  Leuke kleurtjes! Ik heb laatst eens een setje gekocht maar vind ze eigenlijk niet heel veel beter dan de namaak versies die ik heb van Primark en H&M. Vind ze overigens wel een stuk fijner dan gewone elastiekjes :).

 • Reply
  Dana
  9 januari 2016 at 22:44

  Ik heb ze nog altijd niet getest, ergens wil ik het wel proberen :D

 • Reply
  Amelie
  9 januari 2016 at 23:55

  Ik vind het hele fijne stiekjes! Ik draag zelf altijd de doorzichtige, want ik vind het super fijn werken, maar ik vind het er nog steeds niet mooi uitzien…

 • Reply
  Yvonne
  10 januari 2016 at 09:28

  Ik heb ze ook, maar het werkt inderdaad niet handig als je krullen hebt, helaas. Als ik mijn haar eenmaal door heb geborsteld en het pluizige eruit heb weten te werken met wat stylingproducten, of als ik mijn haar steil heb geföhnd met een warmeluchtföhn, dán zijn ze inderdaad fijn!

 • Reply
  Kim
  10 januari 2016 at 10:29

  Ik heb een tijdje geleden een paar donkerbruine Invisibobbles gekocht, helemaal verkocht! Ik vind ze veel fijner dan normale elastiekjes (met of zonder zo’n metalen dingetje). Ik vind ze het zeker waard.

 • Reply
  beautifulday4makeup
  10 januari 2016 at 13:26

  Ik heb nog nooit invisibobbles geprobeerd, maar ze lijken mij wel handig

 • Reply
  Mariska
  10 januari 2016 at 16:25

  Deze wil ik eigenlijk nog steeds aanschaffen, ben hier namelijk erg benieuwd naar. Heb alleen maar goede reviews gelezen.

 • Reply
  Linda
  10 januari 2016 at 18:59

  Sinds ik ooit een setje donkerbruine heb gekocht, wil ik ook niet anders meer. Fijn dat ze goed blijven zitten en vooral geen hoofdpijn veroorzaken. Ik heb zelfs 2 setjes op voorraad haha maar ze gaan heel lang mee.

 • Reply
  Nicole
  12 januari 2016 at 00:30

  Ik ben zelf groot fan van invisibobble. Ik heb toevallig van deze collectie de grijze. Ik draag ze echt all the time. Geweldig.

 • Reply
  Myrthe
  12 januari 2016 at 12:23

  Dik, krullend haar hier! Bij mij werken ze inderdaad ook niet.

  Dit soort elastiekjes zitten voor mijn gevoel echt totaal niet strak om m’n haar heen, maar kunnen ook niet strakker, waardoor mijn staart altijd uitzakt. Als je hem er weer uit wilt halen is het ook een hel hahaha, overal klitten!
  Plus dat ik sowieso nooit echt last heb van zo’n bobbel als je lang een elastiekje draagt, m’n haar is van zichzelf al een grote bobbel. :P

 • Reply
  Kelly
  13 januari 2016 at 14:28

  Ik heb op Bali – uit pure noodzaak – ein-de-lijk zo’n ding gekocht, en ik snap nu pas waar iedereen zo enthousiast over is! Het blijft gewoon echt goed zitten, zit niet strak en bobbelt je haar ook echt niet. Ik ga maar eens op zoek naar deze uit jouw artikel, met al die leuke kleurtjes

 • Reply
  Nathalie Slotboom
  16 februari 2016 at 07:41

  ik draag de blauwe het meest maar ook bruin en gewoon de rode uit de standaard collectie. ik ben van plan de bordeauxrode nog aan te schaffen. ik heb nu ook zwart gekocht en doorzichtig. ook heb ik de zomerkleurtjes van wild whisper collectie in mijn bezit. en queen of jungle is ook binnen. die hadden ze nog bij de kapsalon. ik betaalde nu 3,95 euro daarvoor.

 • Reply
  Nathalie Slotboom
  2 maart 2016 at 17:38

  inmiddels heb ik de bordeauxrode gekregen van een vriendin. en deze kleur draag ik ook veel. ik draag ook vaak de gele invisibobble. en die zit ook super lekker. en dan bedoel ik submarine yellow, die zit in de standaardkleuren die ze altijd hebben. die zou ook mooi staan in jouw haar aranka. ik heb ook blond haar en die kleur staat me ook goed.

 • Reply
  Liset
  29 augustus 2016 at 12:44

  Ik zou graag de doorzichtige willen, maar helaas.. Uitverkocht :( overal geweest, ben er zelf overigens helemaal verliefd op!

 • Laat een reactie achter