Search
Close this search box.

Invisibobble Around The World Collection

Invisibobble Around The World Collection

Ik kan er echt niet meer zonder, een Invisibobble om mijn pols of in mijn haar. Sinds ik kennis heb gemaakt met de Invisibobble heb ik geen enkel ander haar elastiekje meer gebruikt. Niet kan tegen deze geniale uitvinding op. Het blijft goed zitten, het is beter voor je haar en veroorzaakt geen vervelende knik in je haar. Ze hebben nu een leuke Around the World collectie met wat winterse kleuren.

Invisibobble Around The World Collection

Voor wie het concept van de Invisibobble nog niet kent. Dit is een speciaal haar elastiekje die een bijzondere vorm heeft en geen ijzeren deeltje bevat. Het geheim zit hem in de vorm die lijkt op een oude telefoonsnoer. De vorm verdeelt de druk op het haar waardoor er geen knik in het haar ontstaat. Ook beschadigd het je haar niet en zit het stevig. Ik kan hier echt niet meer zonder. Om goed het verschil te kunnen zien verwijs ik je naar dit artikel. Omdat er ook niet meer zoveel druk op het haar staat verminderd het ook hoofdpijn.

Invisibobble Around The World Collection

Deze elastiekjes zijn niet anders dan anders, maar hebben wel een hele leuke kleur die perfect bij de winter aansluit. Ze zijn er in vier nieuwe kleuren die tot aan de lente limited edition verkrijgbaar zijn. Ik vind het hele toffe en leuke kleuren voor het seizoen. Het rode elastiekje draag ik nu veel!

Invisibobble Around The World Collection

Tegenwoordig zie je overal namaak elastiekjes van dit merk. Omdat ik zo enthousiast was en meerdere wilde heb ik ze van andere merken getest, maar die komen niet eens in de buurt van deze kwaliteit. En anderen zorgen ook gewoon voor een knik in het haar, niet ideaal. Maar ze zien er ook gewoon heel erg leuk uit toch? Laat ik alle kleuren even af gaan in mijn haar:

Invisibobble Around The World Collection

Silky Reason

Dit is een lichte metallic pastelkleur die perfect staat bij mijn blonde haar, maar ik denk dat hij ook tof is in bruin haar!

Invisibobble Around The World Collection

Letter From Grey

Dit is een vrij standaard kleur die voor iedereen ideaal is. Doet me een beetje denken aan de donkere en regenachtige dagen.

Invisibobble Around The World Collection

Universal Blue

Blauw doet het bij mij altijd goed, maar stiekem vind ik hem wel een beetje opvallend in mijn blonde haar.

Invisibobble Around The World Collection

Burgundy Dream

Dit is mijn favoriete kleur, misschien ook wel een beetje omdat het me weer doet laten denken aan de warme en gezellige kerstdagen!

Invisibobble Around The World Collection

Ik vind het hele leuke kleuren en is zeker weer een leuke toevoeging op het hele assortiment van Invisibobble! De Invisibobble is te koop voor € 4,95 per setje van drie bij onder andere de Douglas, ICI Paris XL, vele kappers en natuurlijk online. Het klinkt misschien een beetje duur, maar ik ben op deze elastiekjes veel zuiniger dan mijn ‘normale’ elastiekjes en deze zijn bij mij nog nooit kapot gegaan!

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

19 reacties

 1. Het idee vind ik erg handig, maar voor mij werkt het niet. Als je krullen hebt is het echt een no-go, tenzij je wilt dat al je haren vast zitten in de cirkeltjes.

 2. Leuke kleurtjes! Ik heb laatst eens een setje gekocht maar vind ze eigenlijk niet heel veel beter dan de namaak versies die ik heb van Primark en H&M. Vind ze overigens wel een stuk fijner dan gewone elastiekjes :).

 3. Ik vind het hele fijne stiekjes! Ik draag zelf altijd de doorzichtige, want ik vind het super fijn werken, maar ik vind het er nog steeds niet mooi uitzien…

 4. Ik heb ze ook, maar het werkt inderdaad niet handig als je krullen hebt, helaas. Als ik mijn haar eenmaal door heb geborsteld en het pluizige eruit heb weten te werken met wat stylingproducten, of als ik mijn haar steil heb geföhnd met een warmeluchtföhn, dán zijn ze inderdaad fijn!

 5. Ik heb een tijdje geleden een paar donkerbruine Invisibobbles gekocht, helemaal verkocht! Ik vind ze veel fijner dan normale elastiekjes (met of zonder zo’n metalen dingetje). Ik vind ze het zeker waard.

 6. Sinds ik ooit een setje donkerbruine heb gekocht, wil ik ook niet anders meer. Fijn dat ze goed blijven zitten en vooral geen hoofdpijn veroorzaken. Ik heb zelfs 2 setjes op voorraad haha maar ze gaan heel lang mee.

 7. Dik, krullend haar hier! Bij mij werken ze inderdaad ook niet.

  Dit soort elastiekjes zitten voor mijn gevoel echt totaal niet strak om m’n haar heen, maar kunnen ook niet strakker, waardoor mijn staart altijd uitzakt. Als je hem er weer uit wilt halen is het ook een hel hahaha, overal klitten!
  Plus dat ik sowieso nooit echt last heb van zo’n bobbel als je lang een elastiekje draagt, m’n haar is van zichzelf al een grote bobbel. :P

 8. Ik heb op Bali – uit pure noodzaak – ein-de-lijk zo’n ding gekocht, en ik snap nu pas waar iedereen zo enthousiast over is! Het blijft gewoon echt goed zitten, zit niet strak en bobbelt je haar ook echt niet. Ik ga maar eens op zoek naar deze uit jouw artikel, met al die leuke kleurtjes

 9. ik draag de blauwe het meest maar ook bruin en gewoon de rode uit de standaard collectie. ik ben van plan de bordeauxrode nog aan te schaffen. ik heb nu ook zwart gekocht en doorzichtig. ook heb ik de zomerkleurtjes van wild whisper collectie in mijn bezit. en queen of jungle is ook binnen. die hadden ze nog bij de kapsalon. ik betaalde nu 3,95 euro daarvoor.

 10. inmiddels heb ik de bordeauxrode gekregen van een vriendin. en deze kleur draag ik ook veel. ik draag ook vaak de gele invisibobble. en die zit ook super lekker. en dan bedoel ik submarine yellow, die zit in de standaardkleuren die ze altijd hebben. die zou ook mooi staan in jouw haar aranka. ik heb ook blond haar en die kleur staat me ook goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *