Interview met Manon van TodaysBeauty.nl

Een paar geleden vroeg Manon van Todays Beauty of we elkaar konden interviewen en daar dan een leuk artikel van te maken. En dat vond ik een ontzettend leuk idee, zo leren jullie haar ontzettend leuke blog kennen en haar er meteen erbij. Ik kan jullie in ieder geval vertellen dat ze een ontzettend leuke blog heeft met een jaloers makende layout. Manon is 19 jaar en schrijft elke dag met plezier een ontzettend leuk stukje op todaysbeauty.nl. Ben je benieuwd naar Manon en Todays Beauty? Lees dan zeker even dit ontzettend leuke interview!

Waarom ben je deze website gestart?

Ik ben deze website gestart omdat ik op zoek was naar iets waar ik mij kon uiten. Ik ben zelf echt een cosmetica junkie, en op deze manier ben ik er nog meer mee bezig, en kan ik ook anderen mijn beauty geheimen vertellen, en mijn passie voor beauty laten zien.

Welke artikelen schrijf je het liefste?

Ik schrijf het liefst artikelen over luxieuze make-up producten en over parfums. Ik zelf ben gek op high-end make-up, en laat deze met heel veel plezier aan mijn lezeressen zien. Ook vind ik het wel erg leuk om budget producten te reviewen, daar is iedereen ook erg enthousiast over!

Wat zijn de leukste dingen die je mee maakt met je website?

Ik heb dagelijks veel contact met beauty merken, en van hun leer ik het meest. De producten die ik via hun krijg, vind ik zo leuk om te testen, en door het zelf te onderzoeken leer ik er ook zoveel over! Tuurlijk, er zitten ook dingen tussen die echt tegenvallen, maar toch ben ik al blij dat zij mij de mogelijkheid geven om nieuwe producten uit te proberen en daar mijn mening over te vertellen.

Hoe maak jij je ’s ochtends altijd op (qua producten)?

Dat is eigenlijk altijd wel verschillend, de ene dag maak ik me heel simpel op met een beetje mascara en goedkope drogisterij producten, en op sommigen dagen heb ik juist behoefte aan wat meer make-up en wat luxere producten. Bijna altijd draag ik simpel bruine oogschaduw, een winged liner, en een beetje lipgloss en mascara, en that’s it! Mijn signature look is dus eigenlijk wel erg neutraal, maar toch fris en awake.

Zijn er beauty producten waar je echt niet zonder kan?

Wenkbrauwpoeder en mascara! Dit zijn eigenlijk de enige twee dingen die ik (persoonlijk) echt niet kan missen. Ik durf best zonder make-up de deur uit, maar niet zonder mijn wenkbrauwen een beetje in te hebben gevuld, of een beetje mascara. Door mijn wenkbrauwen als ’t ware te ”shapen/faken” krijgt mijn gezicht al meteen een heel andere uitstraling, en zo ook mascara, deze zorgen beide al meteen voor een frissere look!

Wat is je favoriete make-up merk?

Zonder enige twijfel Estee Lauder. Toen ik vroeger nog bij de Douglas werkte, kocht ik het meest uit het Estee Lauder schap. Ik vind de producten gewoon erg fijn, en de verpakkingen van Estee Lauder hebben ook weer die luxe uitstraling waar ik zo van houd!

Welk product staat het aller hoogst op je wishlist?

Creme de La Mer wil ik al heeeeeel lang zo graag hebben, maar deze is onwijs duur. Het is een creme die de huid in korte tijd zachter, soepeler, en stralender maakt. In dit product geloof ik echt! Deze creme kost €746 euro.. even doorsparen dus…

Heb jij nog een tip die je met iedereen wil delen?

Dit is een tip die iedereen vast wel kent, maar toch ga ik het nog even vertellen: DRINK VEEL WATER! Water is dé manier om je lichaam, maar ook je huid gezond te houden en te laten stralen. En nee, 1 glaasje water per dag is niet genoeg, die 2 liter heb je na een paar glaasjes al binnen.

Wat hoop je nog een keer in je leven mee te maken?

Ik zou zo graag een visagie cursus van Bobbi Brown willen volgen, maar welke beauty liefhebber nou niet? Haar make-up skills zijn geweldig!

Weet je directe omgeving van je blog en wat vinden ze daarvan?

Ja, bijna iedereen waar ik mee omga weten het wel. De vrouwen en mijn vriendinnen vinden het helemaal geweldig, en die volgen mij ook dagelijks. De mannen daarentegen begrijpen het beauty bloggen niet zo goed, maar het is ook echt een vrouwen ding hé.

Wat hoop je nog met je blog te bereiken?

Ik hoop op meer bezoekers, en dat ik uiteindelijk een leuke webshop kan openen.

Waar haal jij je inspiratie vandaan?

Uit dingen om mij heen, die ik zomaar tegenkom, of die mij ineens te binnen schieten. Ik heb ook dagen dat ik echt inspiratieloos ben, maar dan lees ik comments terug of berichtjes van mijn bezoekers met vragen of ik een specifiek artikel kan maken, en dan ga ik daarmee verder.

Hoe zit jouw door de weeksedag eruit?

Ik werk 4 dagen als Management Assistant bij een occasion showroom, en elke woensdag ga ik naar school in Hilversum en volg ik een opleiding die aansluit bij mijn werk. In de weekenden besteed ik aandacht aan het fotograferen van make-up producten, en in mijn avonden verwerk ik deze in artikelen. Ja, ik werk dus eigenlijk 7 dagen…

Aan wie neem jij graag een voorbeeld en waarom?

Mijn grote voorbeeld is Mascha van Beautygloss. Door haar ben ik eigenlijk op het idee gekomen om te bloggen. Ik volg haar al jááááren, en heb zoveel van haar geleerd op beauty gebied. Zij is ook één van de eerste die begon met beauty bloggen, en ik vind het zo goed van haar dat ze zover is gekomen met haar eigen website.

Mochten jullie ook benieuwd zijn naar de vragenlijst die ik heb ingevuld moet je zeker even op haar website kijken! Wil je nog een ontzettend leuke blog volgen met goede inhoudelijke artikelen en prachtige foto’s dan ben je zeker bij Manon aan het goede adres. Ik wens haar alle succes van de toekomst toe, ze doet het geweldig!

Ga nu naar de website van Manon, Todays Beauty!

Dit vind je misschien ook leuk

9 reacties

 • Reply
  Paola
  5 oktober 2011 at 07:15

  Leuk om te lezen!

 • Reply
  Chantal
  5 oktober 2011 at 08:58

  Leuk idee en om te lezen!

 • Reply
  Nannick
  5 oktober 2011 at 10:24

  Wat een leuk interview. Ze antwoord heel leuk en lekker spontaan. Ik ga haar volgen (:

 • Reply
  LottedeJ
  5 oktober 2011 at 14:13

  Leuk om te lezen! Ze komt over als een leuke meid. Ik ga haar volgen! :)

 • Reply
  roos
  5 oktober 2011 at 15:50

  Ik kende haar blog al, erg leuk om meer over haar te weten te komen! :)

 • Reply
  charile
  5 oktober 2011 at 16:26

  leuk interview :D

 • Reply
  Miranda
  5 oktober 2011 at 16:35

  leuk zeg :D

 • Reply
  Cynthiiaa
  5 oktober 2011 at 20:49

  Leuk interview! Heel vrolijk en enthousiast!

 • Reply
  xx_Patries_xx
  6 oktober 2011 at 12:45

  leuk interview hoor

 • Laat een reactie achter