Zoek
Sluit dit zoekvak.

Interieur tip: Waxinelicht schaal

 photo Waxine2_zps7a41329f.png

Ik vind het leuk om een gezellige kamer te hebben, helemaal met het druiligere weer buiten, waar ik niet echt vrolijk van word. Tijd dus om wat gezelligheid in je kamer te halen. Dit kan heel makkelijk met een leuke schaal, verschillende waxinelicht houders en andere kaarsen! Ik laat jullie zien hoe mijn waxinelicht schaal eruit ziet!

 photo Waxine_zps29fa7759.png

Dit zijn al mijn waxinelicht houdertjes, ik heb er een aantal bij elkaar gespaard, veel is van de Action, Xenos, H&M, en Blokker. Mocht je specifiek vragen hebben waar iets vandaan komt hoor ik het wel!

 photo Waxine3_zpsef4c4444.png

Alle waxinelicht houders passen precies op mijn schaal. Ik heb ze allemaal wel een beetje in zilveren, zwarte stijl zodat het nog enigszins een beetje bij elkaar past. De schaal is trouwens van de Albert Heijn.

 photo Waxine4_zps728c0b51.png

Ook vind ik het leuk korte stomp kaarsen er tussen te zetten, deze zijn van de Action. De houdertjes van de Albert Heijn.

 photo Waxine6_zps6e0974fc.png

Alle kaarsjes aan en het geeft meteen een heel gezellig gevoel!

 photo Waxine5_zpsd516c7bb.png

Mijn favoriete geurkaars en geur! Fresh Cotton van Dille & Kamille. Ik ben echt gek op de geur van katoen en die van de Dille & Kamille vind ik het lekkerste!

 photo Waxine7_zps2792fd67.png

En zo ziet het eruit op mijn kamer, ontzettend gezellig! Ik vind het echt super leuk staan! Wat vinden jullie van een schaal met waxinelichtjes?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

31 reacties

  1. Geweldig!! Ik heb het nu zelf ook toegepast op me kamer!! het lukte nooit om mijn dienblad vol te krijgen. nu ik 1 keer!! thanxyou! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *