Search
Close this search box.

Interieur: posters voor aan de muur

Interieur: posters voor aan de muur

Een tijdje irriteerde ik mij al aan onze lege muren in ons huis. In ons vorige appartement hadden we witte en kale muren dat was ik helemaal zat. Toen we in dit huis kwamen te wonen heb ik meteen alle muren een kleur gegeven maar toch miste ik nog iets voor aan de muur. Door Instagram kwam ik in aanraking met Desenio, een prachtig Zweeds merk voor posters en ik was op slag verliefd, dit wilde ik hebben!

Ik vind de posters van Desenio echt geweldig, wat je ook zoekt, je kunt het er vinden. Of het nou zwart wit moet zijn, voor de kinderkamer of kleurrijk voor in de woonkamer, het kan allemaal. Ik vind het vooral leuk dat je ze allemaal zo goed met elkaar kunt combineren. Op de site zelf vind je een inspiratie pagina waarbij je allemaal leuke en mooie combinaties kunt zien. Zelf heb ik mij daar ook door laten inspireren, ik neem je mee door een aantal mooie combinaties.

Interieur: posters voor aan de muur

Hier krijg je toch meteen de vakantiekriebels van?

Interieur: posters voor aan de muur

Interieur: posters voor aan de muur

Of dit, simpel en minimalistisch.

Interieur: posters voor aan de muur

Ik vind dit soort roze bloemen echt helemaal fantastisch! Helaas was Danny het daar niet helemaal mee eens.

Interieur: posters voor aan de muur

Leg de kleuraccent op het blauw.

Interieur: posters voor aan de muur

Of het groen.

Interieur: posters voor aan de muur

Of natuurlijk roze!

Interieur: posters voor aan de muur

Mijn grootste doorn in het oog was onze lege muur bij de eettafel. Hier besloten we na wat overleg voor zwart wit foto’s te gaan omdat die vrij rustig ogen en redelijk uniseks waren. We kozen voor de Bird Sky in het midden in de grote lijst en aan de zijkanten zie je de Heaven Standing poster omdat ik die heel erg mooi bij de lucht van de middelste poster vond passen en rechts die je Dandelion Close Up poster.

Interieur: posters voor aan de muur

Ook boven de bank hadden we een gapend gat wat ik eigenlijk wilde opvullen met leuke plankjes maar Danny vond dat te druk. We kozen dus voor de World Map Grey Watercolor poster die ik echt heel erg gaaf vind omdat hij niet egaal gedrukt is. En aangezien ik het reizen een beetje begin te snappen en veel van de wereld wil zien is dit een goede herinnering.

Interieur: posters voor aan de muur

In de gang kozen we voor iets meer kleur omdat we dat wel een gezellige binnenkomer vonden. We kozen hier ook voor de zwarte lijsten maar dan van een kleiner formaat (30×40) zodat we er vier neer konden hangen. Van boven naar beneden zie je de posters Green PlantGreen Banana Leaves, Palm Leaves en de Green Palm Tree. Het effect van het speelse ophangen (er moest wel precies overal evenveel ruimte tussen zitten, dat dan weer wel) vind ik heel erg tof en maakt onze hal ook echt af!

Kortingscode

Ben jij ook helemaal geïnspireerd geraakt? Met de code “BYARANKA” krijg je 25% korting op posters van 5 tot en met 7 juni. Volg Desenio op Instagram voor meer inspiratie! De code geldt niet voor lijsten of voor posters uit de “handpicked” en “collaboration” collecties.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

9 reacties

  1. ik vind het altijd super leuk staan bij andere!! bij mijzelf in huis zou ik er gek van worden haha, ik word daar onrustig van ;) is mij te druk en dat vind ik jammer want je kan van een kale muur best wat moois maken :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *