Interieur: IKEA SINNERLIG

 photo 01_IKEA_Ilse_Crawford_zpsrgeqiyte.jpg

Sinds we een eigen huis hebben vind ik het heerlijk om interieur inspiratie op te doen om dit toe te kunnen passen in ons eigen huis. Wij houden van strak en modern maar ik vind het ook wel sfeervol om een uitstapje te maken naar een hele andere stijl. Zo een andere stijl is de nieuwe IKEA SINNERLIG collectie die ontworpen is door Ilse Crawford.

 photo 05_IKEA_Ilse_Crawford_zpswofgbesr.jpg

 photo 04_IKEA_Ilse_Crawford_zpso07zse34.jpg

Ik hou zelf heel erg van natuurlijke materialen en veel groen in huis. In onze kamer zijn we dan ook heel erg blij met de mooie grote planten die we hebben gekocht. Dit totaalbeeld past eigenlijk perfect bij ons, enigszins straks met natuurlijke accessoires, erg tof.

 photo 06_IKEA_Ilse_Crawford_zps06uahoyy.jpg

 photo 03_IKEA_Ilse_Crawford_zps9mwtwa72.jpg

De IKEA SINNERLIG collectie bestaat in totaal uit 30 verschillende producten (die jullie natuurlijk op de afbeeldingen kunnen zien) die gemaakt zijn van natuurlijke materialen voor een beter dagelijks leven thuis. Zo is er een hoofdrol weggelegd voor kurk, een duurzaam, warm en geluiddempend materiaal.

 photo 02_IKEA_Ilse_Crawford_zpsqp9ovqmb.jpg

Die bank met kussens vind ik echt fantastisch! Niet voor in huis, maar wel voor op ons balkon! Ook de kurken tafel vind ik echt heel erg tof! Helaas weet ik nog niets over de prijzen, dat houden jullie nog van me tegoed mocht er meer over bekend zijn.

 photo 07_IKEA_Ilse_Crawford_zpslrf0trl8.jpg

 photo 10_IKEA_Ilse_Crawford_zpspcurerc9.jpg

Ik krijg hier echt een warm gevoel van! Wat vinden jullie eigenlijk van deze producten? Ik vind het echt heel erg mooi, maar dan voor buiten of voor binnen met een paar items om het interieur iets op te fleuren of levendiger te maken met natuurlijke materialen.

 photo 09_IKEA_Ilse_Crawford_zpsavfkiz5d.jpg

 photo 08_IKEA_Ilse_Crawford_zpsvqelwere.jpg

Die lampen en vaas vind ik echt geweldig, die kunnen regelrecht op mijn wishlist! Helaas duurt het nog wel even voordat de IKEA SINNERLIG collectie in de winkels ligt, pas vanaf augustus, dat duurt nog een hele tijd. Maar ik plaats dit toch omdat ik het altijd wel lekker vind dit soort interieur en inspiratie artikelen te lezen op een luie zondag. Wat vinden jullie van de SINNERLIG collectie, helemaal jouw ding of skip je dit liever?

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

21 reacties

 • Reply
  Marloes | Budgetproof.nl
  8 februari 2015 at 07:04

  In eerste instantie niet direct te herkennen als een IKEA interieur dus dat is een pluspunt :). Vooral ee tafel vind ik mooi!

 • Reply
  Jasmine
  8 februari 2015 at 08:21

  Wauw super gaaf voor in een tuinhuisje ofzo! Als ik dit zie zou ik ook wel op mezelf willen wonen.

  Xx

 • Reply
  Pleun
  8 februari 2015 at 08:25

  Wow, die lampen zijn echt he-le-maal geweldig!

 • Reply
  Beau
  8 februari 2015 at 08:45

  Wat een gave collectie! Die lampen zijn echt helemaal geweldig <3

 • Reply
  Dagmar
  8 februari 2015 at 09:44

  Wauw wat een stjilvolle collectie, heel leuk om te zien! Prachtig!

 • Reply
  Iris | Todayslipstick
  8 februari 2015 at 10:04

  Wat een leuke collectie, vooral die mand vind ik erg mooi!
  Liefs, Iris

 • Reply
  Shaz
  8 februari 2015 at 10:31

  De collectie ziet er mooi uit, maar ik vind het eerder geschikt voor een serre oid.

 • Reply
  Nicky
  8 februari 2015 at 11:32

  Als je het in de stijl van je huis past, doorheen je hele huis, dan is dit wel een prachtige collectie!

 • Reply
  beautifulday4makeup
  8 februari 2015 at 12:12

  Wauw, dat ziet er super uit voor buiten vind ik.

 • Reply
  lucindainwonderland
  8 februari 2015 at 12:19

  Ik zie vooral erg veel groen, ik zou dat ook meer in huis willen hebben, omringd door planten. Vind het een mooi interieur, maar niet echt mijn smaak. xxx Lucinda

 • Reply
  Kiss & Make-up
  8 februari 2015 at 13:22

  Mooi, al dat groen! Heel earthy allemaal.

 • Reply
  Margot
  8 februari 2015 at 13:55

  Die glazen flessen en potten vind ik heel erg mooi!

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  8 februari 2015 at 14:17

  Oh, echt helemaal mijn ding!

 • Reply
  Lies
  8 februari 2015 at 17:39

  Hele mooie collectie! Zelf zou ik alleen persoonlijk niet zoveel planten in huis plaatsen, maar een paar vind ik altijd wel heel erg mooi staan.

 • Reply
  AA Beautyaddicts
  8 februari 2015 at 18:26

  Mooie collectie!! Ik ben sowieso dol op de Ikea!!

 • Reply
  Denise
  8 februari 2015 at 18:29

  Wat een prachtige collectie, wauw! <3

 • Reply
  Moniek
  8 februari 2015 at 22:18

  Wauw hele mooie collectie van IKEA!

 • Reply
  Anne Solveig
  9 februari 2015 at 09:09

  Die krukjes!!

 • Reply
  Janniek
  9 februari 2015 at 09:55

  Oh wauw wat een mooie chique collectie!

 • Reply
  anouk
  9 februari 2015 at 18:25

  Wat een geweldige collectie!! Prima dat het pas in augustus te krijgen is, dan heb ik nog even tijd om te sparen haha

 • Reply
  Lucie GH
  19 juni 2015 at 15:38

  Het is de hele combinatie, planten, licht, knus, glas, zwart, natuurmaterialen en zithoeken. Heerlijk gedaan, gewoon lekker voor thuis. Sfeer van rust. Ik zeg het niet snel, maar dit is echt goed gedaan, mooie combinatie.

 • Laat een reactie achter