Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Interieur: IKEA SINNERLIG

 photo 01_IKEA_Ilse_Crawford_zpsrgeqiyte.jpg

Sinds we een eigen huis hebben vind ik het heerlijk om interieur inspiratie op te doen om dit toe te kunnen passen in ons eigen huis. Wij houden van strak en modern maar ik vind het ook wel sfeervol om een uitstapje te maken naar een hele andere stijl. Zo een andere stijl is de nieuwe IKEA SINNERLIG collectie die ontworpen is door Ilse Crawford.

 photo 05_IKEA_Ilse_Crawford_zpswofgbesr.jpg

 photo 04_IKEA_Ilse_Crawford_zpso07zse34.jpg

Ik hou zelf heel erg van natuurlijke materialen en veel groen in huis. In onze kamer zijn we dan ook heel erg blij met de mooie grote planten die we hebben gekocht. Dit totaalbeeld past eigenlijk perfect bij ons, enigszins straks met natuurlijke accessoires, erg tof.

 photo 06_IKEA_Ilse_Crawford_zps06uahoyy.jpg

 photo 03_IKEA_Ilse_Crawford_zps9mwtwa72.jpg

De IKEA SINNERLIG collectie bestaat in totaal uit 30 verschillende producten (die jullie natuurlijk op de afbeeldingen kunnen zien) die gemaakt zijn van natuurlijke materialen voor een beter dagelijks leven thuis. Zo is er een hoofdrol weggelegd voor kurk, een duurzaam, warm en geluiddempend materiaal.

 photo 02_IKEA_Ilse_Crawford_zpsqp9ovqmb.jpg

Die bank met kussens vind ik echt fantastisch! Niet voor in huis, maar wel voor op ons balkon! Ook de kurken tafel vind ik echt heel erg tof! Helaas weet ik nog niets over de prijzen, dat houden jullie nog van me tegoed mocht er meer over bekend zijn.

 photo 07_IKEA_Ilse_Crawford_zpslrf0trl8.jpg

 photo 10_IKEA_Ilse_Crawford_zpspcurerc9.jpg

Ik krijg hier echt een warm gevoel van! Wat vinden jullie eigenlijk van deze producten? Ik vind het echt heel erg mooi, maar dan voor buiten of voor binnen met een paar items om het interieur iets op te fleuren of levendiger te maken met natuurlijke materialen.

 photo 09_IKEA_Ilse_Crawford_zpsavfkiz5d.jpg

 photo 08_IKEA_Ilse_Crawford_zpsvqelwere.jpg

Die lampen en vaas vind ik echt geweldig, die kunnen regelrecht op mijn wishlist! Helaas duurt het nog wel even voordat de IKEA SINNERLIG collectie in de winkels ligt, pas vanaf augustus, dat duurt nog een hele tijd. Maar ik plaats dit toch omdat ik het altijd wel lekker vind dit soort interieur en inspiratie artikelen te lezen op een luie zondag. Wat vinden jullie van de SINNERLIG collectie, helemaal jouw ding of skip je dit liever?

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

21 reacties

  1. Ik zie vooral erg veel groen, ik zou dat ook meer in huis willen hebben, omringd door planten. Vind het een mooi interieur, maar niet echt mijn smaak. xxx Lucinda

  2. Het is de hele combinatie, planten, licht, knus, glas, zwart, natuurmaterialen en zithoeken. Heerlijk gedaan, gewoon lekker voor thuis. Sfeer van rust. Ik zeg het niet snel, maar dit is echt goed gedaan, mooie combinatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *