Zoek
Sluit dit zoekvak.

Instagram iPhone case van Fabstagram

Fab_zpsb2a759b5.png

Van de week viel mijn zelf gemaakte iPhone case op de deurmat van Fabstagram, een website waar je van je Instagram leuke accessoires kan maken! Zoals bijvoorbeeld een hoesje voor je telefoon, maar ook magneetjes en kaarten, super leuk! Omdat ik mijn leukste foto’s wel op de achterkant van mijn iPhone wilde bestelde ik een case voor mijn iPhone!

Het hoesje wordt in een ontzettend leuke verpakking verstuurd. Je hebt hem trouwens binnen 2 dagen binnen, ontzettend snel! Betalen gaat ook heel makkelijk via iDeal of Paypal.

Fab_zpsb2a759b5.png

Binnen een leuk bedankje voor je bestelling, het ziet er allemaal echt super mooi uit! De website trouwens ook, echt de moeite om eventjes te kijken, het ziet er echt heel erg gaaf uit!

Fab_zpsb2a759b5.png

En onder het briefje vind je je eigen persoonlijke case voor je iPhone. Je kunt kiezen uit verschillende dessins. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor 1 foto, grote foto’s en kleine foto’s – die ik heb – en allemaal kleine fototjes. De website geeft meteen de echte grootte van het hoesje weer dus je weet meteen hoe het eruit komt te zien. Hij importeert trouwens ook heel makkelijk en snel je Instagram foto’s!

Fab_zpsb2a759b5.png

En dat is hem dan mijn iPhone hoesje. Je hebt ze voor de iPhone 4, 4s en de 5, iPad 2 en 3, HTC One en Samsung Galaxy II en III. Je kunt kiezen voor een doorzichtige, witte of zwarte cover. Ik koos voor doorzichtig.

Fab_zpsb2a759b5.png

Binnenkant van het hoesje.

Fab_zpsb2a759b5.png

Het hoesje past perfect en blijft goed op zijn plek zitten. Hij is erg stevig en past goed om de knopjes heen. Ziet er goed uit niet?

Fab_zpsb2a759b5.png

En dit is hem dan, mijn eigen Instagram iPhone hoesje, ik vind hem echt super leuk. Foto’s van leuke gebeurtenissen, vrienden en andere sfeer foto’s. Je kan hem zelf maken zoals je wil en dat is het leuke natuurlijk. De kwaliteit van de foto’s is ook prima, ze zien er natuurlijk niet uit als op de computer, maar zeker niet slecht. Ik heb hem nu al een paar dagen om mijn iPhone en zie nog geen slijtage aan de foto’s. Ik dacht dat dat misschien zou zijn omdat het echt op de case is gedrukt, maar dat is dus niet zo.

Ben je net zo enthousiast als mij en wil je ook graag een hoesje voor je telefoon met je eigen Instagram foto’s? Bekijk dan zeker de Fabstagram website en bestel je eigen hoesje voor € 29,95 inclusief verzendkosten.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

49 reacties

  1. Wat een super leuk hoesje, zo heb je er echt een persoonlijk tintje aan gegeven :) Ik heb helaas geen iPhone, anders had ik denk ik ook wel zo’n hoesje besteld!

  2. Ik vind hem leuk, maar ik zou persoonlijk geen foto’s van mezelf erop zetten. De prijs is ook wat hoog, je zou eventueel als alternatief zelf in Photoshop een collage kunnen maken en die dan bij T-mobile als hoesje bestellen.

  3. Ik zag ‘m laatst al op Instagram, hoe leuk is dit?! En ik denk dat je dan ook helemaal blij wordt als je al die leuke foto’s ziet op de achterkant van je mobiel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *