Zoek
Sluit dit zoekvak.

Inspiratie: zomerse kleding voor naar het werk

shutterstock 1763432462

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar wanneer het kwik boven de 23 graden stijgt vind ik het lastig geschikte kleding te vinden voor naar kantoor. Ik wil niet al te bloot naar kantoor komen en de airco is vaak ook een beetje fris. Maar een dikke trui en lange broek vind ik vaak ook weer te warm. In dit artikel deel ik inspiratie voor een zomerse outfit naar het werk!

Los vallende shirts

Ik vind het tegenwoordig fijn om lossere shirtjes te dragen. Deze zijn luchtiger omdat ze los vallen en ik vind het leuk om ze in mijn broek of rok te stoppen zodat het er speels overheen valt. In het zomer vind ik het fijn om shirtjes van katoen te dragen omdat deze niet zo zweten (wel zo fijn als het warm is). En doordat ze los vallen heb je minder kans op zweetplekken. Hier vind je leuke dames t-shirts bij Wenz!

Luchtige blousjes

Op kantoor kan het best fris worden door de loeiende airco, soms is een shirtje met korte mouwen dan net even te koud. Daarom draag ik graag luchtige blousjes naar het kantoor. Denk aan de volgende stoffen die lekker luchtig zijn: viscose, linnen of polyester.

Lange rokken

Ik heb sinds een tijdje helemaal de lange rokken ontdekt. Ik had al best wat rokken in mijn kledingkast, maar die vallen allemaal boven de knie en voor het werk vind ik dat niet helemaal gepast. Tegenwoordig draag ik veel langere rokken naar het werk, vooral plissé rokken zijn mijn favoriet. Ze zitten lekker luchtig en ze kunt ze super leuk combineren met een top en/of jasje.

Jurk met lange mouwen

Jurken draag ik ook heel erg graag in de zomer, maar vaak zijn ze vrij luchtig en dat is naar kantoor (als je airco hebt) vaak net iets te koud. Zeker als je met je armen op het koude bureau komt (of wanneer je het juist niet koud hebt en aan het bureau blijft plakken). Daarom vind ik een jurk met lange mouwen echt ideaal. Het is lekker luchtig, maar niet te koud. En wanneer je naar buiten gaat kun je de mouwen natuurlijk opstropen!

Paperbag broeken

Dit vind ik echt een hele leuke trend, de paperbag broeken. Dit zijn los vallende broeken met een hoge taille. Vaak zijn de broeken afgemaakt met een elastiek aan de bovenkant of een leuke strik. Deze broeken vallen lekker luchtig en zijn super leuk te combineren met een top. Qua schoenen kan er heel goed een leuke sneaker, sandaal of een paar espadrilles onder!

Wat zijn jouw favoriete kledingstukken in de zomer naar het werk te dragen?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

3 reacties

  1. Polyester is nou niet bepaald een luchtige stof. Het staan namelijk bekend als zweetstof omdat het gewoon niet ademt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *