Zoek
Sluit dit zoekvak.

Inspiratie voor de leukste tuinsets

Inspiratie voor de leukste tuinsets

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik ben echt heel erg blij dat het eindelijk weer lekker weer is! Afgelopen weekend liep het kwik op tot boven de 20 graden en wij vonden het wel weer eens tijd om onze tuinmeubelen uit de berging te halen. Helaas hebben wij niet een mooie tuinset en willen wij deze graag vervangen voor een nieuwe. Tijd om inspiratie op te doen dus!

Onze tuin is niet een hele grote tuin waar we super veel ruimte hebbe. Voor onze openslaande deuren hebben we een stukje tegels, daarna hebben we een lekker grasveldje en daarna een groot stuk tegels waar een tuinset of loungeset kan staan. Nu staat er een simpele tafel met vier stoelen, maar graag zouden we iets met meer sfeer en comfort willen hebben. Kees Smit heeft ontzettend veel aanbod wat betreft tuinsets, dus er zit zeker iets tussen!

Volgen jullie mij ook op Instagram?

Inspiratie voor de leukste tuinsets

Ik denk dat iedereen dit soort sets wel kent, de klassieke Intenso loungeset voor in de tuin. Zit heerlijk, ziet er prima uit en kan overal. Zelf zou ik voor iets uniekers gaan, maar dit staat ook heel gezellig. Zeker met zo een leuke overkapping van stof.

Inspiratie voor de leukste tuinsets

Waar ik persoonlijk heel erg blij van wordt is wit en een strakke vormgeving. Deze tuinset Manifesto vind ik echt ontzettend mooi. Het is een simpel model maar staat wel ontzettend chique in je tuin. Ook vind ik het leuk dat je je zithoek helemaal af kan maken met een speciaal kleed voor buiten en leuke accessoires.

Inspiratie voor de leukste tuinsets

Hou je meer van strak en natuurlijk? Dan is zo’n soort tuinset meer iets voor jou. De ROUGH-D hoek loungeset ziet er tof uit toch? Het stoere houten materiaal maakt de harde lijnen van de vormgeving weer wat zachter. Ook vind ik zo een toffe hangstoel om in te zitten ook erg gaaf. Alleen of het ook echt lekker zit weet ik niet.

Inspiratie voor de leukste tuinsets

Dit soort combinaties zie je ook steeds vaker, een loungeset met een normale tafel in het midden, veel handiger dan zo een kleine hocker. Hieraan kun je tenminste fatsoenlijk eten, werken of een spelletje spelen. Als wij uit zo een model kunnen kiezen zou ik dat zeker doen. Heerlijk om lekker met je laptop vanaf de buitentafel te werken. Of natuurlijk om vrienden te ontvangen en lekker te barbecueën.

Hebben jullie je tuinset alweer buiten staan of zijn jullie ook nog opzoek naar een nieuw exemplaar?

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Kees Smit

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *