Zoek
Sluit dit zoekvak.

Inspiratie DIY Armbandjes

Do It Yourself is weer helemaal hot en armbandjes ook, wat is er dan leuker om zelf je eigen armbandjes te maken. Vroeger toen ik klein was, was ik al gek op armbandjes maken! Ik had een hele voorraad aan kralen, elastiekjes en andere dingen om armbandjes te maken. Ik denk dat ik vast niet de enige was die dat deed. Tegenwoordig is het weer helemaal hot om ander soort armbandjes te maken, in dit inspiratie artikel laat ik jullie deze zien!

Deze vind ik echt ontzettend tof, ik vind het zo leuk die ringetjes armbandjes. Ik heb al stad en land afgezocht om ze te vinden, maar helaas niks kunnen vinden, misschien ebay maar eens afzoeken of ze daar te vinden zijn.

Hetzelfde verhaalm ik vind ze echt prachtig en het armbandje is ontzettend leuk geknoopt!

Zulke armbandjes maakte ik vroeg ook altijd! Maar nu zijn ze opgefleurd met steentjes, kettinkjes en studs!

Dit ziet er toch ook ontzettend leuk uit?

Met rubberen staafjes kan je heel erg mooi een armbandje vlechten, alleen ik weet niet hoe je aan deze moet komen.

Het vlechten met bouten en moertjes is ook helemaal in!

Een prachtige armband die opgepimpt is met verschillende kleuren touw!

Hier zijn de moertjes weer!

Maken jullie wel eens zelf armbandjes of heb je dat vroeger wel eens gedaan?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

45 reacties

 1. Die ringetjes armbanden blijven leuk! Lijkt ook een beetje op dat armbandje die je laatst liet zien. Ik denk dat je dit ook makkelijk zelf kunt maken, en het is nog leuk om te doen ook.

 2. Het ziet er zo leuk uit! Vroeger, heeel vroeger, maakte ik ook van die armbandjes, maar zou nu niet meer weten hoe dat moet! Haha, jammer, want zou het wel weer willen dragen :)

 3. Leuke armbandjes zeg! Vroeger maakte ik deze wel veel, maar ik vind het toch een beetje rommelig om dat allemaal samen te dragen. Wel erg leuke foto’s!

 4. Vroeger maakte ik ze een tijdje heel veel! Maar niet zo mooi als al die voorbeelden hier hoor ;-)

 5. Wauw, echt leuk! Ik word helemaal depressief als ik er aan denk dat mijn moeder 2jaar geleden al onze wol, draad en stof heeft weggegeven. Oww :(

 6. Aaah, ik krijg nu echt zin om armbandjes te maken! Die met die ringen zijn leuk, en ook niet zo heel moeilijk. Die friendship armbandjes ben ik trouwens ook fan van. Oh en vergeet de moertjes niet… volgens mij beginnen die een trend te worden.

 7. Ik had het op een andere site ook al eens gezien, volgens mij kittehscupcakes daar stonden bijna allemaal dezelfde op! Maar ik vind ze wel heel leuk!

 8. Leuke armbandjes allemaal! Ik krijg ineens een flashback naar de tijd dat ik uren bandjes aan het knopen was! :)

 9. Wow wat een mooie zitten er tussen. krijg meteen weer zin om zelf ook armbandjes te gaan maken. Die kralencollectie van vroeger is heel herkenbaar.

 10. Ik maakte ze vroeger heel veel, maar dat zag er uiteraard niet uit, maar voor een kindje van een jaar of 8 waren ze toch best leuk. Nu waag ik me er niet aan. Ik wilde laatst materialen bestellen via ebay (tip! daar kun je misschien ook wel die rubberen dingen vinden), maar toen ik zag wat ik wel niet allemaal wilde zou ik een fortuin kwijt zijn geweest. En laat ik nou even heel eerlijk tegen mezelf zijn geweest door te zeggen dat ik daar helemaal geen tijd voor heb. Jammer hè!

 11. Ik vind die met moertjes en bouten vooral heel erg leuk niet te overdreven maar toch met speciaal detail eraan.

 12. Yeaa ik hou van armbandjes maken! Heb toevallig laatst een aantal gemaakt met precies deze plaatjes als inspiratie. Tis een leuke hobby vind ik :D

 13. Wat een gave armbandjes!
  Ik zit ook overal te struien naar dun draad om armbandjes te maken, maar zou echt niet weten waar ik dat kan halen..(ideeën zijn welkom!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *