Zoek
Sluit dit zoekvak.

INM Northern Lights Hologram Topcoat Silver

Zo dat is een hele mond vol voor een topcoat met glittertjes. Ik heb deze topcoat al vaak voorbij zien komen in webshops maar kocht hem elke keer niet. Ik was weer eens lekker aan het ebayen en typte INM topcoat in en daar zag ik deze voor een aardige prijs voorbij komen. Let op, ik heb het nu nog over het kleine flesje. Voor het kleine flesje heb ik € 7,50 incl. verzendkosten betaald, dus dat is goedkoper dan hier in NL bestellen. Maar wat bleek gisteren ze hadden me een 73 ml opgestuurd!

Dit is hem dan, een MEGA fles. Echt ik heb nog nooit zo een groot nagellak potje gezien. Nouja potje, dit kan je al niet eens meer potje noemen. Ik moest wel lachen toen ik deze kreeg, ik dacht huh dit heb ik helemaal niet besteld? Maar ik zeg er lekker niks over, hun stomme fout!

Het nadeel zie je meteen an deze topcoat, je moet hem voor gebruik wel goed schudden omdat alle glitters naar beneden zakken. Gelukkig zitten er heel wat balletjes in de verpakking zodat je de glitters weer makkelijk overal krijgt!

En hier is hij helemaal geschud, zoals je ziet heeft de topcoat echt prachtige holografische glitters. En ik ben de laatste tijd echt enorm fan de glitters dus ik moet me zeker met deze nagellak gaan redden! De nagellak is wel behoorlijk waterig, daar moet je dus wel eventjes mee oppassen. En vooral met deze omdat hier natuurlijk ook een enorm kwastje aan zit. Goed afstrijken is dus echt een must bij deze topcoat!

INM staat natuurlijk bekend om zijn fantastische topcoats zoals INM out the door, ik denk niet dat ik er zelf veel van ga merken want ik heb ontzettend sterke nagels dus de nagellak blijft sowieso altijd lang en perfect op mijn nagels zitten. Maar wat me wel opviel was dat mijn nagels erg snel droog waren!

En dit is het effect, heel subtiele holografische glittertjes op de nagels, ik vind het heel erg leuk! :D

Het kleine potje van 15 ml wat ik dacht te krijgen heb ik bij deze verkoper gekocht voor € 7,50 incl. verzendkosten. Deze grote fles kost daar $ 13,95 met nog $ 7,50 verzenkosten erbij, dus ik heb echt geluk gehad!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

32 reacties

  1. Ik vind een potje van 15ml al groot voor nagellak begrippen. Maar HOOOOOOOHOOOOLY crap, 73ml? Dat is gewoon nog meer dan de gemiddelde parfum.

    Ik vind hem overigens wel heel mooi! :)

  2. ik heb deze ook alleen dan in het klein! klein probleempje alleen, mijn glittertjes willen niet verspreiden hoe hard en lang ik ook schud….

  3. Ik ben nog steeds erg nieuwsgierig naar de originele versie ervan, alleen ben ik altijd te lui om hem op Ebay te gaan zoeken. Deze ziet er wel heel mooi en subtiel uit! De geschudde versie doet me erg denken aan de Snowglobe LE verpakkingen van MAC.

  4. Wat een prachtig lakje! Zelfs in het flesje ziet hij er al prachtig uit. En wauw heb jij even geluk gehad zeg, wat een fles is me dat O_o

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *