Inglot Zwolle + aankoopjes

Het was vandaag dan eindelijk zover, Inglot opent zijn deuren ook in Zwolle! En hier ben ik echt zo ontzettend blij mee. Ik woon natuurlijk zelf in Zwolle en in Zwolle zit gewoon helemaal niks op beautygebied, met de plaatselijke drogist, Douglas en Ici Paris XL houdt het hier helaas wel op. Maar sinds vandaag dus niet meer Inglot heeft een mooi plekje in de V&D gekregen. En binnenkort verwelkomen we ook een Bobbie Brown counter in Zwolle! Maar goed, ik kon natuurlijk niet wachten om naar de Inglot te gaan dus een klein verslagje wat ik ervan vond en natuurlijk mijn gekochte spulletjes!

Als eerst is oenemeloen Aranka natuurlijk vergeten foto’s te maken, maar ach het is gewoon de winkel alleen dan in het klein. Ze verkopen er naar mijn idee gewoon alles. Nagellak, nep wimpers, lipsticks, blushes, oogschaduw, pigments en natuurlijk niet te vergeten de freedom palette’s! Volgens mij verkopen ze een stuk minder kwasten en accessoires dan in het ‘echte’  winkel die in Amsterdam zit. De Inglot zit op de begaande grond in de V&D naast de Sabon.

Edit: ik heb foto’s van de winkel ontvangen van  www.dollishcake.com neem daar ook zeker eventjes een kijkje!

Goed, laten we beginnen met de eerste indruk, het zag er echt prachtig uit. Beetje klein maar het mag er zeker wezen en alle producten staan ook zo mooi neergezet. Gewoon prachtig.

Bron foto’s:  www.dollishcake.com

Dit is hem dan! Ik wou dit keer voor paarse kleuren gaan omdat ik daar eigenlijk helemaal niks van heb en ik het erg mooie kleuren voor de winter en herfst vind, dus dat komt goed uit want dat wordt het! De kleuren weet ik niet want ik krijg ze er niet meer uit! En helaas ook niet met het magneetje zoals ik bij mijn oudere Inglot Palette kon doen, dus dat is wel jammer. Weten jullie een andere manier om ze eruit te krijgen zeg het me dan want ik wil eigenlijk wel graag te kleuren weten!

Edit: de kleuren zijn van links naar rechts: Pearl 445, Pearl 446 en DS 502

Kijk de deuk, ik heb hem hier zoveel mogelijk gaaf te krijgen!

En dan de geweldige pigmentatie van de producten zonder een basis eronder, geweldig niet! Dit zijn trouwens allemaal shimmer kleuren maar niet met grote glitters erin maar hele subtiele. Inglot verkoopt oogschaduws met hele grote glitters, shimmer en matte.

En een ooglook kan natuurlijk niet uitblijven! Hij lijkt op de foto’s echt een stuk minder gepigmenteerd en duidelijk dan dat hij echt is, echt jammer maar na 50 foto’s gaf ik de moed op, haha!

Dit palette kostte me normaal € 20,00 euro maar omdat ze vandaag open gingen was er een actie met 20% korting op alles, dus ik had hem voor € 16,00. Mocht je nog nieuwe oogschaduws willen ga dan zeker langs de Inglot, ze hebben echt geweldige oogschaduws en andere producten!

Vinden jullie goede service in een ‘make-up winkel’ belangrijk?

Dit vind je misschien ook leuk

33 reacties

 • Reply
  Paola
  11 september 2011 at 07:50

  Goede service vind ik zeker belangrijk en al helemaal voor de duurdere producten! Je palette ziet er super uit!

 • Reply
  Moniek
  11 september 2011 at 08:27

  Jammer van de service maar misschien kwam dat gewoon omdat ze nog moest wennen. Mooi palletje en mooie look, il ga dinsdag even langs :)

 • Reply
  Miranda
  11 september 2011 at 08:36

  De palette ziet er echt geweldig uit, wel erg jammer van de verkoopster.

 • Reply
  Cariena
  11 september 2011 at 08:37

  Je hebt echt een prachtig palette samen gesteld! Ik vind de service in de winkel erg belangrijk. Het doet me pijn om te lezen dat het meisje je totaal niet hielp en jij overal om moest vragen. Mijn moeder werkt in de Inglot in Alkmaar en ze is gelukkig wel iemand die jou hierbij zal helpen! Maar ja, misschien moet dat meisje nog een beetje haar plek vinden in de winkel en kijken hoe alles gaat! Ik ben benieuwd of je nog meer producten van Inglot wil gaan kopen! xx

 • Reply
  kim
  11 september 2011 at 09:17

  Ik ben er ook geweest, maar dan wel net voor sluitingstijd. Door hetzelfde meisje geholpen, vond het een vreemd accent maar had er geen probleem mee, en ze heeft me echt heel mooi opgemaakt omdat ik niet zeker wist of het zou staan. En nog super netjes een eyeliner zetten ook, ik zou het zelf niet eens zo netjes kunnen dus ze is zeker niet ‘van straat gepikt’ zoals mensen suggereerden op Twitter. Ze was wel wat afwachtend en een beetje laat in reactie maar ach ze kan het wel en misschien is dit wel haar eerste baan als visagist. Gewoon verkooptechnieken bijschaven das alles. En ik ben blij met mijn oogschaduws!

  En oh ja we hebben ook een sabon, body shop en yves rocher, zelfs utrecht is op die laatste jaloers..

  Nu nog een lush en river island in zwollywood!

 • Reply
  Aranka
  11 september 2011 at 09:58

  Woeps, ik heb het gisteren geschreven. Meteen even aanpassen!

 • Reply
  Astrid
  11 september 2011 at 10:01

  ik wil er ook zo graag heen! Mijn bus gaat altijd door tot zwolle en als ik straks weer mijn abonnement heb ga ik zeker eventjes langs.

 • Reply
  Sabine
  11 september 2011 at 10:21

  Ooooh ik wil ook weer naar Inglot al is het alleen maar om te zwijmelen bij al die mooie producten <3

 • Reply
  charile
  11 september 2011 at 10:23

  mooi!
  x

 • Reply
  Helen
  11 september 2011 at 10:29

  Wat een prachtige aankoop! Je boft maar met die Inlot in Zwolle!

 • Reply
  Marikee
  11 september 2011 at 10:47

  Wat jammer dat je zo slecht geholpen werd!

 • Reply
  Nannick
  11 september 2011 at 11:15

  Waauw, mooi zeg! De kleuren passen echt perfect bij elkaar. Wel jammer van de service, ik vind dat overigens erg belangrijk in een winkel. Hun moeten er veel vanaf weten om de klanten te helpen. Beetje onprofessioneel als ze niks van make up afweten. En al helemaal niet het woordje ‘crease’ kennen.

 • Reply
  Chantal
  11 september 2011 at 11:29

  Prachtige look heb je ermee gemaakt!

 • Reply
  Judith
  11 september 2011 at 11:36

  ik ga snel even kijken in zwolle! Mooi palette:)
  x

 • Reply
  Esmay
  11 september 2011 at 11:54

  Jammer van de service, maar het is vast allemaal nog nieuw enzo.
  Volgende week zaterdag ga ik zelf ook weer naar Zwolle, en ga dus zeker eventjes kijken bij Inglot!

 • Reply
  azazella
  11 september 2011 at 12:55

  oei dat is wel echt balen dat er een deuk in is gemaakt :(
  mag ik vragen welk meisje het precies was? want dan weet ik bij wie ik beter maar geen advies kan vragen.

 • Reply
  Yak Man
  11 september 2011 at 13:28

  mooie kleurtjes! :D en erg mooie look!

 • Reply
  roos
  11 september 2011 at 13:42

  als je hem swatcht vind ik hem niet zo heel mooi maar bij die look vind ik hem echt prachtig!

 • Reply
  Nicole
  11 september 2011 at 13:47

  jammer dat je neit goed geholpen werd.. vind het wel een heel mooi palette geworden!

 • Reply
  Sharon
  11 september 2011 at 14:15

  Ik zit in Zwolle op school en ga denk ik uit school maar eens een kijkje nemen! Ben erg benieuwd! :)

 • Reply
  Marijke
  11 september 2011 at 14:15

  Wat een toffe kleurtjes heb je uitgekozen!
  Mooie look ook :)

 • Reply
  Marijke
  11 september 2011 at 15:04

  Mooie kleurtjes heb je gekozen!!

 • Reply
  Cynthiiaa
  11 september 2011 at 16:19

  Wauw, mooie kleuren! Gorgeous gorgeous gorgeous. Ik houd van Inglot!

 • Reply
  Nena
  11 september 2011 at 16:39

  Mooie kleuren! Vooral in je look ook! Wel jammer van de service…

 • Reply
  kirst
  11 september 2011 at 17:33

  super mooie kleuren zeg! Staat ook heel mooi op je ogen!!

 • Reply
  LottedeJ
  11 september 2011 at 18:20

  Mooie look! Zou je een keer een tutorial willen maken hiermee? Lijkt me leuk om te zien. Wel jammer van de service, zeg!

 • Reply
  Desiree
  11 september 2011 at 18:59

  Mooie palette.

  Ik ben ook even langs geweest, maar alleen om foto’s te maken voor op m n blog. Vond beide dames erg aardig, even mee staan kletsen.

  Volgende week ga ik terug om rustig te kijken en te shoppen.

 • Reply
  Margaux
  11 september 2011 at 20:03

  Mooie palette.

 • Reply
  Tamara
  11 september 2011 at 20:09

  Wat een prachtige kleuren! Je look is echt schitterend

 • Reply
  Marije
  12 september 2011 at 02:02

  Ik woon ook in Zwolle en had zin om er morgen langs te gaan, maar heb een hékel aan slechte service…denk dat ik maar niet ga.

 • Reply
  Kimberley
  12 september 2011 at 21:38

  Wat jammer van de service. Hoe kan iemand je nu een oogschaduw mee geven waar ze zelf een deuk in heeft gemaakt? Dat vind ik echt niet kunnen.

  Het palette vind ik erg mooi, goede kleuren heb je uitgekozen.

 • Reply
  Kelly
  1 februari 2012 at 17:16

  Oeeeh mooi!!!

  Het is niet een goedkoop merk, maar zeker wel waard denk ik!! Ik heb trouwens een cadeaukaart van de v&d, denk je dat ik daarmee ook Inglot producten kan kopen? dan ga ik morgen gelijk naar de stad! :p

  • Reply
   Aranka
   1 februari 2012 at 20:37

   Ik heb geen idee, maar volgens mij kan het wel want je kan er ook Airmiles sparen.

  Laat een reactie achter