Search
Close this search box.

Inglot Sleeks Cream Lip Paint

 photo Inglot-Sleek-Creams1_zps2ada865a.png

Een van de eerste producten die ik van Inglot kocht zijn de Sleeks Cream. Een prachtige lipgloss die eruit ziet alsof het in een reageerbuisje zit. Hij zit eigenlijk altijd in mijn tas en toevallig kreeg ik een tijdje geleden er nog eentje toegestuurd. Tijd dus om deze prachtige en hele fijne lipgloss aan jullie voor te stellen.

 photo Inglot-Sleek-Creams6_zpsa8109802.png

Inglot is echt één van mijn favoriete make-up merken. Ik baal dan ook echt dat het de afgelopen tijd zo onrustig is rondom het merk, maar gelukkig is het nu weer up and comming! Winkels openen weer, een webshop die helemaal up to date is en dat is een goed teken! De lipgloss zit in een chique verpakking zoals we van Inglot gewend zijn, in het mooie zwarte doosje.

 photo Inglot-Sleek-Creams4_zpsa0d10752.png

De Inglot Sleeks Cream Lip Paints zijn er in 30 verschillende kleuren die ik allemaal echt fantastisch vind. Zelf heb ik de kleuren 101, 102 en 107. Zelf had ik de prachtige kleur 101 al vanaf het begin en draag ik ook erg vaak. 107 is echt een prachtige roze kleur en 102 is niet helemaal mijn kleur maar is wel een gave oranje kleur. Ik denk dat die perfect staat bij getinte dames.

 photo Inglot-Sleek-Creams2_zpsbf221b56.png

Voor zover ik weet zijn alle Inglot Sleeks Cream Lip Paint kleuren mat van kleur, hiermee bedoel ik dat er geen shimmers in zitten. Ze hebben wel een prachtige glans op de lippen, dus ze zijn niet matte in finish. Ze zijn mooi dun en passen perfect in je tas. En ik vind ze er echt heel erg leuk uitzien.

 photo Inglot-Sleek-Creams3_zpsf2337214.png

Het leuke vind ik aan de lipgloss dat je meteen ziet welke kleur je te pakken hebt door de transparante huls. Zo heb je meteen een idee welke kleur er in zit en of die bij jou past of waar je naar op zoek bent. Voor de rest staat er subtiel opgedrukt welke kleur het is en het merk en de naam van het product. Ik vind het altijd nog steeds jammer dat Inglot niet met namen werkt maar alleen met nummers.

 photo Inglot-Sleek-Creams7_zps588f3380.png

Het stokje van de applicator is lekker lang zodat je hem makkelijk kan gebruiken en aanbrengen. Wel moet je hem voorzichtig uit de huls halen omdat hij anders nog wel eens wat overtollig product wil meetrekken wat dan morst op je kleding of tafel. De applicator neemt precies genoeg op om je hele lippen mee te doen. Maar je kan de kleurintensiteit heel goed opbouwen, wil je dus een intenseren kleur, breng dan nog een laagje aan! De lipgloss verdeelt heel makkelijk over de lippen heen en voelt erg prettig aan.

 photo Inglot-Sleek-Creams8_zps812327b8.png

101, is een prachtige nude tint met een kleine roze ondertoon. Deze is echt mijn favoriet van allemaal. Sterker nog, het is mijn favoriete lipgloss uit mijn stash.

 photo Inglot-Sleek-Creams9_zps5060b7dd.png

102, dit is een meer wat oranje achtige kleur. Zelf ben ik er niet heel erg fan van maar ik weet zeker dat hij heel erg mooi staat wat een getinte huid.

 photo Inglot-Sleek-Creams10_zps0ad4122f.png

107, dit vind ik ook echt een fantastische kleur die me meteen aan de lente en zomer doet denken, een lekkere frisse kleur die iedereen goed staat! Ik weet zeker dat ik hem vaak ga dragen.

 photo Inglot-Sleek-Creams_zpsd1620b33.png

De glossjes voelen echt ontzettend comfortabel en zacht aan op de lippen, hebben een prachtige kleur en een goede pigmentatie. Het zijn niet voor niets mijn favoriete lipglossjes! Als het goed is kosten ze € 11,00 per stuk maar ik kan ze helaas niet in de Nederlandse webshop vinden. Mocht je hier toch benieuwd naar zijn, in Amersfoort zit een Pro Store en tegenwoordig in Hasselt in België ook!

Sommige producten heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’ – Pinterest 

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

40 reacties

  1. Ze zien er erg ”anders” eruit, de pigmentatie is fijn maar jammer dat ze niet makkelijk verkrijgbaar zijn! Ik vind het een aparte product die net wat iets extras geeft aan je lippen.

  2. Wauw mooie producten zeg. Ik vind de verpakking heel tof.
    101 is zo op de foto’s mijn favoriet.
    Jammer genoeg is de inglot hier ook weg gegaan dus kan er niet zomaar meer even langs gaan.

  3. Zoooo jammer dat dit niet meer te koop is in Zwolle… Ik mis het nog iedere keer dat ik de V&D in loop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *