Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Inglot Sleeks Cream Lip Paint 101

 photo Sleeks2_zpsd6402dc9.png

Ik ben altijd al fan geweest van het cosmetica merk Inglot. Ik heb er eigenlijk wel allerlei soorten producten van maar nog geen lipgloss. Nu moet ik zeggen dat ik ook niet echt een lipgloss fan ben, maar deze is echt geweldig. Echt het ‘beter dan mijn eigen lippen’ idee heeft het. Benieuwd naar swatches van deze heerlijke gloss, kijk dan met me mee!

 photo Sleeks_zps2bd3de12.png

 photo Sleeks1_zpsa916199a.png

Ik heb de Inglot Sleek Cream Lip Paint in kleur 101, wat deel uitmaakt van de zomer collectie van Inglot. Naast dat het een prachtige kleur is die voor iedereen heel erg draagbaar is heeft het ook nog eens vitamine E. Vitamine E zorgt ervoor dat de lippen optimaal gehydrateerd worden en je dus geen last hebt van uitgedroogde lippen met onder andere vervelende velletjes.

 photo Sleeks2_zpsd6402dc9.png

De verpakking doet me een beetje denken aan een reageerbuisje met daarop een dop. Hij is smal en lang, waardoor je hem makkelijk mee kan nemen. Ik vind het er wel strak en uniek uitzien, niks op aan te merken voor de rest.

 photo Sleeks3_zpsaaad7337.png

De lipgloss heeft een gewone applicator die naar mijn idee iets kleiner is dan de gewone applicators die ik altijd voorbij zie komen, maar tijdens het gebruik heb je daar zeker geen last of hinder van. Het neemt net genoeg product op zodat je je lippen in één keer kan voorzien van een prachtige glans en kleur.

 photo Sleeks4_zps407ecff2.png

Swatch van de kleur 101, hier kan je al meteen zien dat het een vrij dekkende lipgloss is.

 photo Sleeks5_zps2e641b3c.png

Hier heb ik hem op, ik vind hem echt ontzettend mooi. Hij is heel natuurlijk en geeft een prachtige glans. Hij voelt heel comfortabel aan op de lippen en plakt totaal niet. Natuurlijk als je gaat fietsen willen je haren er wel in vast blijven kleven, maar het is niet zo dat je lippen aan elkaar blijven plakken. Geurloos is hij niet, ik vind hem een beetje naar het goedkopere vanille ijs ruiken. Maar ik merk daar niks van als ik hem op mijn lippen heb. Mijn lippen blijven heerlijk zacht als ik de lipgloss draag.

De houdbaarheid is op zich wel prima, je kan het natuurlijk niet vergelijken met een lipstick, want na het eten moet je hem toch wel weer eventjes bijwerken. Maar een glaasje drinken en een vlug tussendoortje overleeft ‘ie wel.

 photo Sleeks6_zps87ed2af6.png

Ik ben helemaal in mijn nopjes met deze Sleeks Cream 101, ik denk dan ook dat ik hem erg vaak ga dragen omdat het zo een toegankelijke kleur is. Hij is te koop voor € 11,- bij de Inglot winkels en natuurlijk online in hun webshop!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

42 reacties

 1. Wow, hij is echt heel erg mooi! Leuke verpakking ook inderdaad, haha, reageerbuisje look a like :D De meeste lipglosses zijn heel erg shiny en glittery, deze is meer milky en dat vind ik ook wel eens leuk!

 2. Ik ben echt helemaal geen fan van lipglosses. Geen idee waarom, maar ik vind het leuker om lipsticks te gebruiken (: Maar oh jee, wat is dit kleurtje mooi zeg :)

 3. Uhm, welke online shop dan? De site van inglot zegt nog steeds dat ze inderdaad construction zijn… Mooie gloss!

 4. Ik vind de kleur best wel mooi, maar ik draag niet graag lipgloss dus dit is niet echt mijn ding… Ik ben meer het lippenstickmeisje :)

 5. Heel mooi kleurtje! Ik zou liever voor een lipstick gaan, maar deze klinkt toch ook wel fijner dan de gemiddelde lipgloss.

 6. Wat een mooi kleurtje, staat je ook heel goed! Wat fijn dat ie niet plakt zeg! Want daarom draag ik ook nooit lipgloss. En velletjes daar heb ik ook zo’n hekel aan. Deze lipgloss lijkt dus zeker het proberen waard :D

  Love,

  Rowan

  Personal Style Blog http://www.redreidinghood.com
  Ps: ENTER MY GIVEAWAY FOR A CHANCE TO A LIMITED EDITION MARC JACOBS FOR COCA COLA LIGHT PACKET!

 7. Woauw! Hij staat je idd echt heel mooi !
  Ik wil zoiezo ook een keer de oogschaduws gaan proberen.
  Alleen zo jammer dat er geen Inglot winkel bij mij in de buurt zit..

  En leuke en orginele verpakking.
  De prijs vind ik ook nog wel mee vallen al doe je niet heel lang met 5,5 ml denk ik.

  X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *