Inglot opent webshop en counter in Enschede

Goed nieuws voor de Inglot fans! Inglot heeft eindelijk zijn deuren online geopend zodat iedereen kan shoppen in hun prachtige webwinkel. Wat natuurlijk goed nieuws is voor de internet shoppers en voor de dames voor wie een counter veelste ver weg is. Maar dan hebben we weer goed nieuws voor de mensen in de buurt van Enschede, want ook daar opent een counter in de V&D! Inglot is lekker bezig en het is ook nog eens mijn favoriete make-up merk! Nu kan iedereen er dus van genieten!

Zoals ik al zei ben ik erg fan van Inglot en dan vooral van de oogschaduws en pigmenten, die zijn gewoon geweldig! Nu kan iedereen makkelijk een palette online bestellen met de mooiste kleuren van de regenboog. Volgens mij liggen de prijzen van de webshop wel iets hoger dan in de winkel, maar het scheelt niet heel erg veel.

Ook opent binnenkort in Enschede een Inglot counter in een V&D! Een Inglot counter heeft bijna alle producten met uitzondering van een paar producten zoals de meeste kwasten hebben ze niet en nog wat andere tools. Alle Freedom System producten hebben ze wel dus dat is echt ontzettend fijn!

Dus neem binnenkort een kijkje bij de counter in Enschede of nu al online!

Dit vind je misschien ook leuk

11 reacties

 • Reply
  charile
  17 januari 2012 at 07:31

  super leuk!

 • Reply
  Paola
  17 januari 2012 at 08:27

  Heel leuk, maar niet echt voor mij! Ik ben echt iemand die producten graag in het echt wil zien..

 • Reply
  Charlotte
  17 januari 2012 at 10:17

  INGLOT IN ENSCHEDE!!!!!!!!! HOERAAAAA!!!!!!!!!!!

  Sorry voor de caps maar wanneer wanneer wanneer? *stuiter* Inglot op 20 minuten fietsen… Yay! :D

 • Reply
  Bellachique
  17 januari 2012 at 12:46

  Geweldig voor jullie! Nu nog Belgie!

 • Reply
  LottedeJ
  17 januari 2012 at 14:39

  Heel erg leuk! Ik vind het prijsverschil trouwens wel best hoog, voor het freedom system betaal je online geloof ik 20 euro meer dan in het echt!

 • Reply
  Sanne
  17 januari 2012 at 17:35

  Yes, eindelijk eentje dichtbij! :D
  Ik ga meestal in Enschede shoppen met mijn vriendinnen!

 • Reply
  Miranda
  17 januari 2012 at 21:00

  Enschede kom ik vaker als Zwolle, maar als nog niet heel vaak. Ik ben erg blij dat ze ook nu een online shop hebben;D

 • Reply
  Wiesje
  18 januari 2012 at 16:59

  oooooooooooooooooooomyyyyyyy
  inglot in enschede MYGOD.! YEY

 • Reply
  Dewi
  20 januari 2012 at 09:10

  Eindelijk komt er een keer zo iets naar Enschede, Meestal zitten al dat soort winkels (net als Lush en MAC) alleen in het westen, boehoe ;(. Alleen mijn portemonnee is er niet zo blij mee vrees ik , haha!

 • Reply
  Anouk
  21 januari 2012 at 00:19

  Waaaaaaaaaaah! altijd als ik ga winkelen ga ik naar Enschede!

 • Reply
  Nannick
  28 januari 2012 at 09:07

  Oh echt fijn dat het nu online te koop is! Een counter was idd voor mij aardig ver weg ;)

 • Laat een reactie achter