Inglot O2M Breathable Nail Enamel Rise & Shine Collection

Inglot O2M Breathable Nail Enamel Rise & Shine Collection

Ik heb super goed nieuws voor de Inglot liefhebbers! Na een tijdje niet heel veel meer van het merk gehoord te hebben is het vanaf nu ook makkelijk te koop bij The Make-Up Spot! Ik ben echt groot fan van Inglot, toen er in een ver verleden nog een Inglot counter was in Zwolle ging ik elke week wel even langs en heb ik heel wat fijne en mooie dingen gekocht! Inglot staat nu weer in de picture en ik laat jullie de nieuwe Rise & Shine Collection lakken zien.

Inglot O2M Breathable Nail Enamel Rise & Shine Collection

Het merk Inglot kennen we allemaal toch nog wel? Het is een fantastisch make-up merk met kwalitatief ontzettend goede en mooie producten. Ze staan vooral bekend door hun Freedom System paletten waarbij je je hele palette zelf kan samenstellen met onder andere oogschaduw, blush, bronzer, lipstick en ga zo maar door. Maar Inglot heeft ook heel wat mooie op zichzelf staande producten zoals de O2M Breathable Nail Enamel. Een nagellak die de nagel laat ademen.

Inglot O2M Breathable Nail Enamel Rise & Shine Collection

De producten van Inglot zitten in strakke mat zwarte doosjes verpakt met daarin een gat zodat je meteen kan zien met welke kleur je te maken hebt. De Rise & Shine collection is een collectie voor de lente en zomer en dat zie je meteen terug aan de vrolijke pasteltinten. De lakken bevatten 11 ml wat een prima hoeveelheid is en hebben een ‘soft matte’ finish.

Inglot O2M Breathable Nail Enamel Rise & Shine Collection

Op de bovenkant van het doosje vind je de namen/nummers van de producten. Ik vind het nog steeds jammer dat een merk zoals Inglot niet met namen maar met nummers werkt. Ik vind het altijd zo leuk als een product een leuke naam heeft. 510, 511 en 513 bekt toch een stuk minder vinden jullie ook niet?

Inglot O2M Breathable Nail Enamel Rise & Shine Collection

In totaal zijn er zeven nieuwe kleuren nagellak uit de Rise & Shine collectie. Ik laat jullie drie lieve pastel tinten zien. De flesjes zien er in ieder geval mooi en strak uit.

Inglot O2M Breathable Nail Enamel Rise & Shine Collection

Op de verpakking konden we al zien dat Inglot een nieuw kwastje heeft. Ik moet eerlijk bekennen dat dit mijn eerste Inglot lakjes zijn dus ik heb geen idee wat het verschil is met de oude kwastjes. Maar wat ik wel weet is dat dit een mooi plat kwastje is waar je heel gemakkelijk mee kan lakken. Voor alle swatches die je hier onder ziet heb ik twee laagjes gebruikt.

Inglot O2M Breathable Nail Enamel Rise & Shine Collection

511

Dit is een hele zachte peach kleur die perfect met twee laagjes dekt. Ik had eerst niet door dat het matte lakken waren omdat het echt ontzettend lang duurt voordat ze matte zijn. Daarom heb ik ze dus ook glanzend of de foto’s.

Inglot O2M Breathable Nail Enamel Rise & Shine Collection

513

Een pastel lavendel kleur kan niet ontbreken tussen alle vrolijke kleuren. Dit lakje dekt ook perfect met twee laagjes en hoort ook matte op te drogen.

Inglot O2M Breathable Nail Enamel Rise & Shine Collection

510

Bij dit lakje kwam ik er achter dat het matte kleuren waren. Ze drogen mooi matte op en hebben ongeveer twee minuten nodig om matte bij te trekken met twee lagen nagellak. Deze kleur vind ik echt ontzettend tof!

Inglot O2M Breathable Nail Enamel Rise & Shine Collection

Ik ben helemaal in mijn nopjes met deze vrolijke lakken van Inglot en ga ze zeker vaak dragen deze lente en zomer. De lakken zijn voor € 16,00 per stuk te koop bij The Make-Up Spot en in hun winkel in Amersfoort.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

14 reacties

 • Reply
  chucky1012
  20 april 2016 at 07:15

  Prachtige kleuren nagellakjes!

  Xoxo

 • Reply
  Varenka W
  20 april 2016 at 07:43

  Lieve kleurtjes wel……

 • Reply
  Eline
  20 april 2016 at 09:19

  De blauwe kleur vind ik zo mooi voor de lente! Lekker fris en lief.

 • Reply
  Melissa
  20 april 2016 at 09:23

  Mooie flesjes vind ik het! Chique. Wat maak jij prachtige swatches! Ik vind de blauwe het leukst.

 • Reply
  jeapiebel
  20 april 2016 at 09:29

  Leuke zachte lentekleur zijn ze.

 • Reply
  Denise
  20 april 2016 at 09:51

  Wat tof dat het matte kleuren zijn, inderdaad erg mooi!

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  20 april 2016 at 10:50

  Leuke lakjes, vooral 510 vind ik heel erg leuk!

 • Reply
  Tamara
  20 april 2016 at 11:11

  Er is in Zwolle nog steeds een punt waar je inglot kan kopen! Namelijk bij hair unlimited! Daar hebben ze een kleine counter :)

 • Reply
  Mariëlle
  20 april 2016 at 13:25

  Kun je verliefd worden op nagellak? Ik vind ze ECHT heel tof <3

 • Reply
  Joyce - LemonyLifenl
  20 april 2016 at 16:03

  Oh ik vind 510 echt prachtig!

 • Reply
  Annette
  20 april 2016 at 19:07

  Mooie kleurtjes. Zelf houd ik niet zo van mat lakjes heb liever glans. Bij mat heb ik altijd het gevoel dat ik mijn nagels op moet poetsen :)

 • Reply
  priscilla
  20 april 2016 at 19:53

  Wat een leuke en snoepige kleurtjes! Vooral het eerste lakje spreekt mij enorm aan.

 • Reply
  Diana (Gek op Nagellak)
  20 april 2016 at 21:41

  Ik vind de lichtblauwe kleur het mooist, maar eigenlijk niet bijzonder genoeg om te kopen. Dit merk was ook ooit te koop bij V&D, toch?

 • Reply
  femketje
  20 april 2016 at 22:12

  erg pretty kleurtjes :D

 • Laat een reactie achter