Inglot Multi-Action Toner

 photo Inglot-Toner4_zpsa446b888.png

Inglot kennen we allemaal wel van haar prachtige en goede make-up producten. Maar wisten jullie ook dat Inglot toners in haar assortiment heeft? Ze zijn er in drie verschillende varianten, voor de vette en gecombineerde huid, een droge huid en natuurlijk voor de normale huid. Jullie kunnen vast al wel raden welke ik getest heb, natuurlijk die voor de gecombineerde tot vette huid!

 photo Inglot-Toner_zpsd858b75d.png

Een toner gebruik ik echt elke dag en zou ook niet meer zonder kunnen in mijn dagelijkse routine. Wat is een toner nou precies? Een toner zorgt ervoor dat echt de laatste restjes vuil en reinigingsmiddel opgenomen worden. Ook verkleint de toner de poriën in je gezicht.

 photo Inglot-Toner5_zps43e08796.png

Deze toner speciaal voor de vettere huid bevat ginkgo extracten – dat voor een goede bloedsomloop zorgt – dat de huid zijn natuurlijke balans terug geeft. Ook helpt het de pH waarde van de huid op peil te houden waardoor je niet zo snel een vettig gezicht moet krijgen. Ze beloven ook de huid langdurig vet vrij te houden, zo ook onder je make-up.

 photo Inglot-Toner1_zps982c96d3.png

Zoals ik al zei is dit de variant voor de gemengde tot vette huid, deze zit in een groene fles. Ook heb je er nog eentje voor de normale huid, deze vind je in een roze flacon en de toner voor de droge huid zit in een oranje verpakking. Alle toners bevatten 115 ml wat net iets minder is dan normaal. Normaal zit er rond de 150 ml in een flesje. Maar ik merk wel dat deze toner heel zuinig in gebruik is omdat je hem heel makkelijk kan doseren.

 photo Inglot-Toner3_zpsefb645f4.png

De ingredienten zien er goed uit. Er zitten vrij veel voedende stoffen in zoals de goji bessen en het ginkgo extract. Wel zit er erg veel parfum in het product, dat is eigenlijk wel het eerste wat mij opvalt. De toner ruikt inderdaad ook vrij sterk, het doet me een beetje denken aan de Sweet Sunrise lijn van Rituals. Ik vind het persoonlijk erg lekker ruiken, maar ik kan me voorstellen dat het voor sommige mensen teveel is en liever geen parfum op hun gezicht gebruiken. De toner is trouwens wel vrij van parabenen.

 photo Inglot-Toner6_zps0ff0ce08.png

De toner zit in een hard plastic flacon die je niet kan inknijpen. In het begin vond ik dit vervelend, maar als snel heb je door dat je het product moet dippen op het watje om het maar even zo te zeggen. Dan alleen komt er product uit en daarom kan je het heel makkelijk doseren. Zoals ik al eerder zei ruikt de toner erg sterk maar daar ondervind ik geen irritatie ook. Na het aanbrengen op mijn gezicht tintelt het een beetje en wordt mijn gezicht warm, dit komt door de ginkgo extracten, omdat dit je bloedsomloop bevorderd. De toner trekt ontzettend snel in de huid en verwijderd echt ontzettend goed alle laatste restjes vuil. Het warme gevoel blijft heel eventjes aan en daarna trekt het weer weg. Bij vaker gebruik merk ik dat mijn gezicht niet meer zo warm als eerst aanvoelt maar gewoon aangenaam, zoals elke andere toner.

 photo Inglot-Toner7_zpsc3aaff8e.png

En werkt het echt voor mijn vette huid? Ik moet je eerlijk zeggen dat ik het wonderproduct al opgegeven heb, maar toch ben ik erg te spreken over deze toner. Het werkt wel degelijk en mijn gezicht is een stuk minder snel vet dan voorheen. Het werkt voor mij niet een hele dag lang maar daar geloof ik ook al niet meer in. De toner doet perfect zijn werk en is gewoon erg prettig in gebruik, ik zeg een aanrader!

De Inglot Multi-Action Toners zijn te koop bij de Inglot verkooppunten en natuurlijk online in hun webshop voor € 20,- per stuk!

Dit product heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

11 reacties

 • Reply
  Vera
  22 juli 2014 at 15:28

  Dit product lijkt me erg fijn, maar dat parfum zo hoog in de ingrediëntenlijst staat schrikt me toch af. Deze ga ik daarom maar niet kopen! Jammer, want verder sprak het me erg aan.

 • Reply
  chucky1012
  22 juli 2014 at 15:28

  Het klinkt zo goed! Ik heb nl. last van een glimmende huid als die vettig is.

 • Reply
  sanneeline
  22 juli 2014 at 15:37

  Wat leuk! Ik wist helemaal niet dat ingoot ook verzorging had.m

 • Reply
  Manon
  22 juli 2014 at 15:43

  Dat klinkt wel goed !

 • Reply
  ceetje78
  22 juli 2014 at 15:54

  Het tintelende en warme effect lijkt me heerlijk. Ik heb alleen nog oogschaduw van Inglot. Ik las trouwens vandaag dat er in Rotterdam een Inglot store aankomt joehoeeeee!!!

 • Reply
  Dianne Overbeeke
  22 juli 2014 at 18:28

  Klinkt heel erg goed!!

 • Reply
  Kirsten
  22 juli 2014 at 19:12

  Ik ben hier heel erg benieuwd naar, klinkt goed!

 • Reply
  Aurelienne
  22 juli 2014 at 19:23

  Die toner ziet er erg goed uit! Ik heb ook een normale tot gecombineerde huid dus dit product zou bij mij ook wel eens kunnen werken.

 • Reply
  Michelle Kaiser
  22 juli 2014 at 19:34

  Dit ziet er goed uit, maar eerlijk gezegd vind ik de prijs te hoog.

 • Reply
  MySimplySpecial
  23 juli 2014 at 07:32

  Klinkt fijn!

 • Reply
  pamela
  23 juli 2014 at 08:55

  het hoge gehalte aan parfum lijkt me toch niks :P

 • Laat een reactie achter