Zoek
Sluit dit zoekvak.

Inglot mono oogschaduws

 photo Inglotmono_zpsfc88000b.png

Van de week was ik in Amsterdam en kwam ineens een winkel van Inglot tegen in de Leidsestraat en daar liep ik eventjes binnen. Ik ben groot fan van Inglot en vind het dan ook super vervelend dat het weg is in Zwolle en dat ik niet zo eventjes langs kan wandelen. Ik kwam eigenlijk alleen binnen om rond te neuzen, maar kwam de winkel uit met een vijftal mono’s. Ze waren voor de helft van de prijs omdat ze uit het assortiment gaan. Die kon ik niet laten liggen.

 photo Inglotmono1_zps43acf570.png

Ik ben echt ontzettend fan van Inglot en dan zeker de oogschaduws. Ze zijn niet al te duur en hebben gewoon een super pigmentatie en hebben ook nog eens unieke kleuren. Helaas gaan de mono’s uit het assortiment, maar aan de andere kant wel logisch want de kleuren kan je ook in het freedom system krijgen en dat is gewoon veel handiger (vind ik zelf ook) en het is een stuk goedkoper. De mono’s hadden niet echt meer een meerwaarde omdat de de freedom system kleurtjes ook nu per één kon kopen. Maar dat maakt niet uit want ik heb lekker goedkoop kleurtjes kunnen shoppen.

 photo Inglotmono2_zpsccf2ce37.png

Ik heb voor kleuren gekozen die ik niet zo snel zou kiezen en daarom wel voor verrassende combinaties kan lijden die ik misschien toch wel heel leuk ga vinden. Ik had nog geen blauwachtige oogschaduw omdat ik altijd dacht dat het me niet stond, maar eigenlijk vind ik het me heel leuk staan. En ik koos nog een paar andere kleuren die er ook leuk bij stonden. Want voor € 5,50 per stuk kon ik het niet laten.

 photo Inglotmono3_zps20b5edee.png

Double Sparke 501 – Double Sparkle 487 – Pearl 413 – Pearl 434 – Pearl 438

Zoals je ziet zijn ze echt ontzettend goed gepigmenteerd en hebben een prachtige finish. Ik hou echt van de oogschaduw van Inglot!

 photo Inglotmono4_zps43f0faca.png

Frisse look met Pearl 413 en 438 en Double Sparkle 501 in de ooghoeken. Ik vind het echt heel leuk en zomer staan.

 photo Inglotmono5_zpsc6514c36.png

De oogschaduws brengen heel makkelijk aan en brokkelen haast niet. De structuur is heerlijk zacht en word makkelijk opgenomen door de kwasten en verliest zijn intensiteit niet op de ogen. De inhoud van de oogschaduw is 2 gram wat behoorlijk wat is voor een oogschaduw.

 photo Inglotmono6_zpsee104241.png

De mono’s gaan dus uit het assortiment en daarom zijn ze allemaal afgeprijsd met 50% en kosten ze nu nog maar € 5,50! Gaan jullie nog inslaan? Alle mono kleuren zijn daarna alleen te koop met een Freedom System. De kleuren verdwijnen dus niet helemaal.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

34 reacties

  1. Mooie look en oogschaduws! In je artikel staat alleen een spelfoutje, je hebt het over ‘lijden’ wanneer het ‘leiden’ moet zijn :)

  2. Mooie kleuren! De look die je hebt gemaakt staat je prachig! En nu voor een leuk prijsje, anders vind ik inglot wat aan de dure kant.

  3. Wauw, mooie kleuren! En voor dat geld echt een koopje :) Ik heb helaas geen tijd om naar Inglot te gaan, maar zeker een goede actie.

  4. Ik ben nog nooit bij een Inglot winkel geweest, maar de producten zijn wel altijd heel mooi! Leuke look heb je gemaakt. Ik draag ook niet zo snel blauw, maar eigenlijk is het best leuk.
    In de zin ‘… en daarom wel voor verrassende combinaties kan lijden …’ moet het trouwens ‘leiden’ zijn en in ‘De structuur is heerlijk zacht en word makkelijk opgenomen door de kwasten’ ‘wordt’.

  5. Mooie kleuren en mooie looks heb je met de mono´s gemaakt. En idd voor de prijs en de kwaliteit zou ik ze ook zeker niet laten liggen.
    Love,

  6. Oooh interessant, het maakt mij ook niet veel uit als het geen palette is. De roodpaarse en blauwpaarse kleuren vind ik mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *