Zoek
Sluit dit zoekvak.

Inglot Kerst Collectie Oogschaduws

Helaas is alles vrijwel uitverk0cht bij de Inglot, maar de nieuwe kerst collectie lag er nog wel helemaal! Dus ik helemaal blij, want het zijn echt prachtige kleuren en die ik ook niet in mijn bezit heb. Ik besloot weer impulsief een palette van 3 oogschaduw’s te kopen (want dan kan ik ze lekker makkelijk stapelen) voor kerst! Gelukkig ben ik er tot nu toe nog ontzettend blij mee want de oogschaduws zijn echt geweldig gepigmenteerd en ik vind het ook unieke kleuren!

De kerst collectie van Inglot is vrij beperkt want bevat maar 5 kleuren oogschaduws en als ik het goed had gezien ook nog 2 lipsticks. Ik heb de 3 donkerste kleuren oogschaduw genomen omdat ik die andere 2 vrij veilig vond en ik tegenwoordig meer ben van de heftige kleuren die er echt uitspringen. Maar gelukkig doen deze oogschaduws dat zeker!

Jammer genoeg weet ik de kleuren niet meer, maar ze zitten niet in het standaard assortiment maar in een apart klein displaytje. En dan zijn het de 3 rechtse kleuren als je toevallig nog een Inglot tegen komt en de kleuren wilt hebben.

De kerst collectie bestaat uit kopertinten en ik heb een rode, bronzen en gouden koper tint gekozen. De kleuren lopen echt prachtig in elkaar over en geven je ogen al zeg ik het zelf een prachtige kerst en nieuwjaars look! Ook zijn de kleuren weer ontzettend goed gepigmenteerd en zijn ze ook weer prima te blenden. Dat vind ik echt een groot pluspunt van Inglot want ik vind de kleuren van MAC moeilijk blenden, waardoor je allemaal strepen krijgt.

daglicht

flits

En hier alvast een sneak peak van de kerst look die vanmiddag met een filmpje online staat! (helaas komt de intensiteit niet heel mooi over op de foto)

Je kan Inglot kopen in: Zoetermeer, Amsterdam, Laren, Alkmaar en Zwolle

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

14 reacties

  1. Wat een mooie kleuren! Op het eerste zicht zou ik ze niet snel kopen, omdat ik niet goed weet hoe ze te combineren. Jouw ooglook daarentegen ziet er alvast geslaagd uit!

  2. Hele mooie oogschaduws! :D
    Het liefst zat ik nu in de bus naar Zwolle, maar ben al mijn geld aan het op sparen voor een spiegelreflex die ik in januari kan kopen. Dus helaas.

  3. Oh wauw wat een prachtige kleuren, de swatches zien er ook super uit. Ik kan niet wachten om eens wat te kopen van Inglot, de oogscahduw ziet er ontzettend goed uit.

  4. Prachtige kleurtjes! Ik heb zelf van MAC, Woodwinked en die lijkt heel erg veel op de meest rechtse kleurtje uit het palet. Van Inglot heb ik ook een palletje met een paarse en witte kleur, super mooi gepigmenteerd !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *