Inglot Kerst Collectie Oogschaduws

Helaas is alles vrijwel uitverk0cht bij de Inglot, maar de nieuwe kerst collectie lag er nog wel helemaal! Dus ik helemaal blij, want het zijn echt prachtige kleuren en die ik ook niet in mijn bezit heb. Ik besloot weer impulsief een palette van 3 oogschaduw’s te kopen (want dan kan ik ze lekker makkelijk stapelen) voor kerst! Gelukkig ben ik er tot nu toe nog ontzettend blij mee want de oogschaduws zijn echt geweldig gepigmenteerd en ik vind het ook unieke kleuren!

De kerst collectie van Inglot is vrij beperkt want bevat maar 5 kleuren oogschaduws en als ik het goed had gezien ook nog 2 lipsticks. Ik heb de 3 donkerste kleuren oogschaduw genomen omdat ik die andere 2 vrij veilig vond en ik tegenwoordig meer ben van de heftige kleuren die er echt uitspringen. Maar gelukkig doen deze oogschaduws dat zeker!

Jammer genoeg weet ik de kleuren niet meer, maar ze zitten niet in het standaard assortiment maar in een apart klein displaytje. En dan zijn het de 3 rechtse kleuren als je toevallig nog een Inglot tegen komt en de kleuren wilt hebben.

De kerst collectie bestaat uit kopertinten en ik heb een rode, bronzen en gouden koper tint gekozen. De kleuren lopen echt prachtig in elkaar over en geven je ogen al zeg ik het zelf een prachtige kerst en nieuwjaars look! Ook zijn de kleuren weer ontzettend goed gepigmenteerd en zijn ze ook weer prima te blenden. Dat vind ik echt een groot pluspunt van Inglot want ik vind de kleuren van MAC moeilijk blenden, waardoor je allemaal strepen krijgt.

daglicht

flits

En hier alvast een sneak peak van de kerst look die vanmiddag met een filmpje online staat! (helaas komt de intensiteit niet heel mooi over op de foto)

Je kan Inglot kopen in: Zoetermeer, Amsterdam, Laren, Alkmaar en Zwolle

Dit vind je misschien ook leuk

14 reacties

 • Reply
  Paola
  24 december 2011 at 10:47

  Wauw echt prachtig! Ik ga ook snel weer bij de Inglot kijken!

 • Reply
  Nicky
  24 december 2011 at 10:48

  Wat een mooie kleuren! Op het eerste zicht zou ik ze niet snel kopen, omdat ik niet goed weet hoe ze te combineren. Jouw ooglook daarentegen ziet er alvast geslaagd uit!

 • Reply
  Esmay
  24 december 2011 at 11:08

  Hele mooie oogschaduws! :D
  Het liefst zat ik nu in de bus naar Zwolle, maar ben al mijn geld aan het op sparen voor een spiegelreflex die ik in januari kan kopen. Dus helaas.

 • Reply
  charile
  24 december 2011 at 11:24

  Hele mooie kleuren!

 • Reply
  Joyce
  24 december 2011 at 11:32

  Wat een prachtig mooie kleuren, het woord Kerst spettert er vanaf! Veel plezier ermee en geniet van de feestdagen Aranka, you deserve it! <3

 • Reply
  Jana
  24 december 2011 at 12:46

  Mooie kleurtjes :D x

 • Reply
  Dees
  24 december 2011 at 12:46

  ohmijngod! wat een prachtige kleurtjes, echt waaaauw

 • Reply
  Lauraa
  24 december 2011 at 12:57

  Wow prachtige kleuren

 • Reply
  LottedeJ
  24 december 2011 at 13:07

  Wat een prachtige kleuren zeg! Heel erg mooi. De swatches zien er ook geweldig uit!

 • Reply
  Miranda
  24 december 2011 at 13:40

  Oh wauw wat een prachtige kleuren, de swatches zien er ook super uit. Ik kan niet wachten om eens wat te kopen van Inglot, de oogscahduw ziet er ontzettend goed uit.

 • Reply
  Shelley
  24 december 2011 at 16:18

  Prachtige kleurtjes! Ik heb zelf van MAC, Woodwinked en die lijkt heel erg veel op de meest rechtse kleurtje uit het palet. Van Inglot heb ik ook een palletje met een paarse en witte kleur, super mooi gepigmenteerd !

 • Reply
  Yara
  25 december 2011 at 10:16

  How prettyyyy

 • Reply
  Nannick
  25 december 2011 at 12:14

  Waauw mooie kleurtjes!

 • Reply
  Suzanne
  28 december 2011 at 12:15

  Wauw, wat een prachtige oogschaduws!

 • Laat een reactie achter