Inglot Freedom System

Sinds kort hebben we dan eindelijk een Inglot in Nederland, een prachtig make-up merk met redelijk betaalbare make-up. Het is duurder dan in de drogisterij maar wel weer een stuk goedkoper dan MAC. En de producten zijn echt van geweldige kwaliteit! Ik was er echt super benieuwd naar, alleen Amsterdam is niet echt in de buurt. Omdat ik toegang had gewonnen voor de VIP party van BeautyScene en The Body Shop moest ik naar Amsterdam toe, goed excuus dus om de rest van de dag even lekker te shoppen en langs Inglot te gaan.

Ik kwam natuurlijk voor het oogschaduw palette! Ik had er al zoveel over gelezen en ik vond het echt geweldig. Het systeem, de kleuren, de pigmentatie en de behoorlijke inhoud. Ze zijn namelijk veel groter dan de oogschaduw’s van MAC en ook een stuk goedkoper. Dikke pluspunt voor Inglot dus.

Ik heb een palette gekozen met 3 kleuren erin. Ik had geen zin om meteen een heel groot palette te kopen dus deed eventjes rustig aan met een palette met 3 kleuren. Ook vond ik alleen deze 3 kleuren erg mooi bij elkaar passen dus dat kwam weer goed uit. Voor een palette van 3 stuks betaal je € 20,00 dus omgerekend € 6,70 per oogschaduw, wat best goed te doen is.

De oogschaduws zijn erg goed van kwaliteit en pigmentatie. Alleen ze zijn nog wel een beetje poederig als je er met je kwast overheen gaat. Dus daar moet je wel goed op letten, deppen is misschien de beste optie. Vooral de lichtroze is heel erg poederig de andere vallen wel mee gelukkig, gewoon oventje goed op letten.

De nummers van de kleuren weet ik helaas niet, want ze hebben mijn palette in de winkel klaar gemaakt en de kleuren staan achterop en ik kan de pans er niet meer uit krijgen. Nou als jullie er heel erg benieuwd naar zijn probeer ik ze er wel uit te vissen, of als jullie tips hebben hoe dat moet hoor ik dat natuurlijk ook graag!

 

24 reacties

 • Reageren
  Kim
  18 juni 2011

  Pannetjes kun je eruit krijgen met het magneetje van het deksel!! Gaat heel makkelijk ;)

 • Reageren
  Paola
  18 juni 2011

  Iedere dag zie ik weer iets van de inglot voorbij komen! Iedere dag heb ik meer behoeft om heen te gaan!

 • Reageren
  Alyssa
  18 juni 2011

  Ik vind dit zo’n mooi merk! Verpakking is prachtig en de kleurtjes vind ik ook heel mooi.

 • Reageren
  Maris
  18 juni 2011

  Wauw, mooi palette!
  x

 • Reageren
  Marjolein
  18 juni 2011

  Ooe, die is mooi!

 • Reageren
  Sofie
  18 juni 2011

  Dit filmpje van Enkore demonstreert hoe je de pans uit het palet haalt met het deksel (vanaf ongeveer 4minuut30).
  http://www.youtube.com/user/EnKoreMakeup#p/u/7/fMvq5GR9UQ0

 • Reageren
  Miranda
  18 juni 2011

  Ohh ik vind de palette van de Inglot zo mooi ;D

 • Reageren
  PinkFairy
  18 juni 2011

  Mooie kleurtjes ;) Ik heb ook al een paletje, maar dan met 10 kleuren… super mooi.

 • Reageren
  Marjolein
  18 juni 2011

  Waaauw. Ziet er prachtig uit. Ik wil ook graag een Freedom palette aanschaffen. Zie zoveel mooie palettes voorbij komen. <3

 • Reageren
  LottedeJ
  18 juni 2011

  Ik ben zooo jaloers op iedereen die al naar Inglot is geweest, ik wil ooook! Gelukkig krijgen ze binnenkort een onlineshop. Leuke kleurtjes heb je uitgekozen!

 • Reageren
  Elien
  18 juni 2011

  de middelste kleur is heel mooi!!!

 • Reageren
  Silva
  18 juni 2011

  Het ziet er echt zo mooi uit! Die donkerste kleur vind ik super :)

 • Reageren
  Astrid
  18 juni 2011

  Mooie kleuren! Wil je er een keel een look mee maken?

 • Reageren
  Sharon
  18 juni 2011

  Wat een leuke kleuren! Jaloers ^^

 • Reageren
  Roos
  18 juni 2011

  mooie kleuren, vooral de middelste.

 • Reageren
  Sharon
  18 juni 2011

  Als ik naar Inglot ga wil ik ook zo’n trio paletje samenstellen en dan met nude kleurtjes! :) Supermooi!

 • Reageren
  Claudia
  19 juni 2011

  Jaaaaaaa super spulletjes allemaal he? Ik werd ook zo hebberig in die winkel haha moet gauw weer ‘s terug ;)
  Je kan de pans er heel gemakkelijk uithalen door het magneetje van de deksel langs de rand ervan te houden, dan vis je ze er zo uit, zo’n leuk systeem :D Niks geen ge-etter met hitte enzo om ze er uit te krijgen zoals bij MAC. Dit werkt gewoon veel klant vriendelijker :D

 • Reageren
  Kashmira
  19 juni 2011

  Leuke kleuren heb je uitgezocht! ;-)

 • Reageren
  Esmay
  19 juni 2011

  Mooie kleurtjes heb je gekozen!
  Goede pigmentatie ook!

 • Reageren
  Eline
  21 juni 2011

  nice!

 • Reageren
  Evelien
  21 juni 2011

  Wat een mooie kleuren heb je gekozen! ^_^

 • Reageren
  Nadia
  22 juni 2011

  Gebruik de magneet van je deksel om de pannetjes eruit te krijgen ;)

  Ik vind de bruine echt een hele mooie kleur

 • Reageren
  Joyce
  25 juni 2011

  Wat zijn de palettes toch mooi! Leuke kleurtjes heb je gekozen en lekker multifunctioneel ook, kunt ze ook als blushes gebruiken.

 • Reageren
  Paulien
  3 juli 2011

  Supermooie kleurtjes!
  Je kan ze eruit vissen door met je bovenkant, het magneetje aan een randje van een kleurtje te doen, dat ook van ijzer is. Dat kan heel makkelijk, en dan kan je ook de namen vertellen.

  Liefs

 • Geef een reactie