Zoek
Sluit dit zoekvak.

Inglot Freedom System Rise & Shine Collection

Inglot Freedom System Rise & Shine Collection

Ik heb denk ik echt ontelbaar veel kleuren Inglot oogschaduws. Het Freedom System palette van Inglot is echt een fantastisch idee en daarmee heb ik heel wat oogschaduw paletten samengesteld en gebruik ze nog vaak met heel veel plezier. De kwaliteit is ontzettend goed en ze zijn ook nog eens redelijk goed te betalen. Inglot is toch wel één van de betere oogschaduw en make-up merken als je het mij vraagt. Voor de Rise & Shine collectie komen ze met 5 nieuwe pasteltinten en een heel handig wit oogpotlood.

Inglot Freedom System Rise & Shine Collection

De producten van Inglot worden altijd verpakt in matzwarte doosjes. Het lege palette zit in dit doosje en de losse kleuren oogschaduws zitten apart verpakt (alleen die heb ik er niet bij op de foto gezet). Ook het oogpotlood heeft een mooi eigen doosje, lekker strak en duidelijk.

Inglot Freedom System Rise & Shine Collection

Als ik de producten uit de verpakking haal zie ik een prachtig pastel kleurig oogschaduwpalette en een strakke witte eyeliner. Let er trouwens wel op als je een palette koopt het er niet zo uitziet. Je koopt los het palette en los de kleuren oogschaduw. Die krijg je dan allemaal in aparte doosjes en moet je zelf vullen. Het palette werkt door middel van magneten en daardoor kun je ook zelf het palette weer aanvullen of veranderen met andere kleuren. Alles is mogelijk.

Inglot Freedom System Rise & Shine Collection

Leuk is dat je meteen door de deksel heen kan kijken om te zien welke kleuren je hebt. Handig is dat want ik heb meerdere Inglot paletten, zo kan ik meteen zien welke kleuren ik te pakken heb. Het potlood zit ook in een strakke verpakking en is een simpel potlood dat je zelf moet bijslijpen als het op is.

Inglot Freedom System Rise & Shine Collection

Als we het palette openen zien we vijf prachtige kleuren oogschaduw uit Rise & Shine collectie. Het zijn net zoals de nagellak kleuren vooral frisse pastel tinten. Wel vind dik dat de kleuren een beetje op elkaar lijken, van mij had er wel iets meer diversiteit in mogen zitten. Maar de kleuren vind ik wel erg mooi.

Inglot Freedom System Rise & Shine Collection

Ik ben een groot fan van de Inglot oogschaduws, omdat ze een goede prijs en kwaliteit verhouding hebben. De oogschaduws zijn zacht, romig en geven ontzettend veel pigment af. Inglot heeft toch wel één van de fijnste oogschaduws die er zijn. Van links naar rechts in het palette zie je trouwens de kleuren: 161, 162, 163, 164 en 165.

Inglot Freedom System Rise & Shine Collection

En natuurlijk dan nog de swatches! Van links naar rechts zie je weer de kleuren: 161, 162, 163, 164 en 165. Ik vind jammer dat 162 en 165 zo veel op elkaar lijken. Wellicht wat het leuk geweest er een groene of gele kleur toe te voegen. Maar de swatches zien er goed uit, mooie kleuren en een goede pigmentatie.

Inglot Freedom System Rise & Shine Collection

Een goed wit oogpotlood is altijd erg belangrijk voor velen. Ik snap de hype meestal niet zo goed, maar anderen wellicht wel. Waar ik altijd tegenaan loop met een potlood is dat het mijn waterlijn niet kleurt omdat deze te nat is. Je hebt dus echt een zacht potloodje nodig die daar wat van kan maken. Gelukkig is dit potloodje ontzettend zacht en zet heel gemakkelijk een intens witte lijn.

Inglot Freedom System Rise & Shine Collection

Het is trouwens de Inglot Kohl Pencil in de kleur 06. Hij is erg romig, maar pas op daardoor breekt ook snel het puntje. Je moet er dus voorzichtig mee om gaan. Laten we kijken naar de look.

Inglot Freedom System Rise & Shine Collection
WELKE PRODUCTEN HEB IK GEBRUIKT?

Gezicht:

L’Oreal Nude Magique Cushion Foundation*
KIKO Moon Dust Face Powder Mysterious Pink
MAC Big Brow Pencil Coquette*

Ogen:

Too Faced Shadow Insurance
Inglot Freedom System Oogschaduw 161, 162, 163, 164, 165*
Kat von D Tattoo Liner Trooper
Inglot Kohl Pencil 06*
Tarte Lights, Camera, Lashes! Mascara

Lippen:

Sisley Phyto-Lip Twist 8*

Inglot Freedom System Rise & Shine Collection

De oogschaduws zijn goed gepigmenteerd maar doordat ze pastel zijn vallen de kleuren toch een beetje weg, een hele intense look kun je niet maken met deze kleuren. Ook is het jammer dat de kleuren zo veel op elkaar lijken dat je niet echt heel erg goed verschil in kleur ziet. Ik heb namelijk alle kleuren in deze look gebruikt en je ziet eigenlijk vooral roze en paars terug komen. Het witte oogpotlood doet goed zijn werk en blijft redelijk zitten, maar aan het eind van de dag is hij wel echt helemaal verdwenen.

Inglot Freedom System Rise & Shine Collection

Ik vind de Inglot Ris & Shine collectie een mooie toevoeging op het assortiment voor de lente en zomer. Alleen de kleuren oogschaduw hadden wel iets diverser gemogen wat mij betreft. Inglot is sinds kort ook te koop bij The Make-Up Spot de losse oogschaduws kosten € 7,00, het palette voor 5 kleuren € 11,50 en het oogpotlood € 11,00. Zou jij deze kleur oogschaduw dragen in de lente/zomer?

(*) Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

17 reacties

  1. Zeker mooie kleuren voor de lente. Al denk ik wel dat het zal meer voor een lichte huidskleur dan voor een getinte huid. Maar ik kan het mis hebben.

  2. De kleuren zien er heel fris en vrolijk uit! Jammer dat ze wat wegvallen op je ogen, want op zich zou het een heel fris effect kunnen geven. Zelf draag ik graag wat warmere tinten omdat ik een gele ondertoon heb en dit soort kleuren misstaan mij echt, haha.

  3. Prachtig doosje hoor. Ik vroeg me alleen af of ze heel shimmery zijn want daar hou ik dus niet van. Misschien heb ik het niet goed gelezen hoor maar kon het zo gauw niet terug vinden. Fijne dag iedereen.

  4. Pastel is nooit zo mijn ding geweest, maar dit bewijst het weer, hihi! Ik vind het zo lastig om hier diepte mee aan te brengen. Wel vind ik ze heel leuk om in combinatie te gebruiken met andere paletten.

  5. Oh wat een mooie kleurtjes voor de zomer! Al lijkt het me persoonlijk wel heel lastig om er een mooie look mee te maken.

  6. Wat een zoete en snoepige zomercollectie van Inglot. Ondanks het feit dat dit pastelkleuren zijn, vind ik dat ze nog best goed te zien zijn op je oogleden hoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *