Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Inglot Freedom System HD Highlighter

Inglot Freedom System HD Highlighter

Ik hoef het jullie niet meer te vertellen, ik ben gek op highlighters. Ik ga eigenlijk dan ook nooit meer de deur uit zonder een glans op mijn wangen. Sommigen hebben het highlighter virus helemaal te pakken en gebruiken het overal op het gezicht, maar ik houd het toch liever bij alleen de wangen. Inglot, een merk wat ik al jaren met veel plezier gebruik komt nu ook met Freedom System highlighters! Ik ben super benieuwd, want Inglot heeft altijd prachtige en kwalitatief goede producten!

Inglot Freedom System HD Highlighter

Ik ben altijd vol lof geweest over het merk Inglot, alleen sinds het niet meer zo makkelijk – lees niet meer bij de V&D te koop is – is het merk aanzienlijk in populariteit gedaald in Nederland. Ik merk het zelf ook, toen de counter nog in Zwolle zat ging ik altijd even langs en kocht ook vrijwel altijd wat. Inglot is een goed betaalbaar merk – geen budgetmerk, maar ook zeker niet high end – en heeft een fantastische kwaliteit. Je kan je dus voorstellen dat ik heel erg benieuwd was naar deze vier nieuwe highlighters.

Inglot Freedom System HD Highlighter

Ik denk dat vrijwel iedereen bekend is met het Inglot Freedom System systeem. Tenminste, als je al een aantal jaar beauty(blogs) volgt, weet je zeker wat het is. Inglot heeft handige paletten die je naar eigen wens kunt invullen met Inglot producten. Ik heb zelf echt een tal van oogschaduw paletten zelf samengesteld en die heb ik ook met ontzettend veel plezier gebruikt. Maar ik had er nog niet ééntje voor blushes of in dit geval highlighters. Je koopt het palette trouwens los en daarbij koop je ook los de inhoud.

Inglot Freedom System HD Highlighter

Inglot komt dus met vier nieuwe kleuren highlighters voor in het Freedom System. De kleuren hebben een kleine diversiteit, maar zien er wel totaal anders uit op de huid. Je hebt de keuze tussen, warm, koel, donker en licht. Inglot omschrijft de highlighters als satijn zacht en zorgt voor een subtiel en prachtig effect in het lucht.

Inglot Freedom System HD Highlighter

Er zijn dus vier verschillende kleuren en zoals alle producten bij Inglot hebben ze geen naam, maar een nummer. Dat vind ik nog steeds jammer, want ik vind het altijd zo leuk als iets een naam heeft in plaats van een stom en nietszeggend nummer. Van links naar rechts zie je: 151, 152, 153 en 154. Op de foto lijken de kleuren helaas iets flets, maar in het echt bevatten ze wel meer kleur. De kleuren vind ik heel mooi gekozen en hebben een vrij natuurlijk effect met allemaal een toch totaal een andere finish.

Inglot Freedom System HD Highlighter

Van links naar rechts zie je hier de swatches van de kleuren: 151, 152, 153 en 154. In het palette leken de kleuren vrij erg op elkaar, maar hier zie je meteen dat ze totaal verschillend zijn. De ene is meer geel, de andere brons, de andere heeft een hele lichte kleur en de ander is weer heel natuurlijk. Wat ik wel meteen zie is dat je hier echt pure glans ziet. Vaak zie je bij goedkopere merken dat highlighters heel poederig worden, dat vind ik niets. Je ziet dat daarin duurdere merken highlighters echt verschillen met de goedkopere varianten.

Inglot Freedom System HD Highlighter

Hier zie je 154 boven mijn bronzer. Dit is de lichtste kleur en valt meteen ook heel erg op met zijn lichte glans. Hij ligt heel mooi op de huid, maar misschien vind ik hem toch iets aan de lichte kant voor mij.

Inglot Freedom System HD Highlighter

Dit is kleur 151 en dit is een hele mooie kleur die perfect bij mijn huid past en heel natuurlijk oogt. De glans valt zo iets minder op, maar met het licht er op is hij zeker aanwezig!

Inglot Freedom System HD Highlighter

Inglot Freedom System HD Highlighter

Hier zie je de 151 mooi glanzen op mijn wang, ja ik vind hem echt heel erg mooi!

Inglot Freedom System HD Highlighter

Ik vind de Inglot Freedom System HD Highlighter zeker een aanwinst voor het assortiment, ze zien er namelijk prachtig uit en hebben een geweldige kwaliteit. De Inglot Freedom System HD Highlighters kosten € 15,00 per stuk en zijn onder andere te koop bij hun webshop, bol.com en The Make-up Spot.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

10 reacties

  1. Dit palette ziet er echt prachtig uit! Alleen al mooi om in je stash te hebben, haha. Fijn dat de kwaliteit ook goed is, en leuk dat ze toch zoveel verschillen. Zelf vind ik een lichte highlighter het mooist.

  2. Wauw ik ben echt verrast door de kwaliteit! Wat zijn ze mooi! Ik ga deze zomer weer naar Polen waar Inglot bijna de helft goedkoper is, dus dan neem ik er zeker een paar mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *