Zoek
Sluit dit zoekvak.

Inglot Eyebrow Pencil 506

Mijn wenkbrauwen zijn een beetje een vergeten zaak bij mij. Ik heb dikke zwarte haartjes waardoor mijn wenkbrauwen best aanwezig zijn. Naast epileren doe ik er eigenlijk niks mee en dat is best wel zonde. Toen ik de fotoshoot bij Sanoma had gebruikte de visagist ook een wenkbrauw potlood bij mij. Eventjes moest ik eraan wennen, maar uiteindelijk vond ik het resultaat erg mooi, tijd dus voor een eigen wenkbrauw potlood.

Ik zag Saskia bij de Inglot in Zwolle staan en besloot eventjes langs te gaan. Saskia was namelijk de visagist die dag bij Sanoma. Ik vroeg aan haar of ze nog een goed wenkbrauw potlood voor mij had en dat had ze natuurlijk. Omdat ik zelf erg fan ben van de Inglot producten hoopte ik natuurlijk op een goed product. Ik heb de kleur 506 mee naar huis genomen. Dit is eigenlijk een kleur voor blonde meiden maar omdat ik mijn wenkbrauwen niet too much wilde.

En dit is hem dan, het wenkbrauw potloodje. De potlood heeft een normaal formaat en een handig kwastje op de dop om gemakkelijk je wenkbrauwen in vorm te kammen.

Dit is de kleur van het potlood, een beetje assig bruin, voor mijn een ideale kleur om mijn wenkbrauwen wel mee in te tekenen maar niet te zorgen voor een heel hard effect. Want ik kon wel een donkerdere nemen maar dan zouden mijn wenkbrauwen nog veel meer opvallen en nu teken ik de kale plekjes netjes bij.

Dit is trouwens een harder potlood, wat volgens Saskia goed is om mee te beginnen, daar moet je wat harder op drukken, maar zo maak je je wimpers wel natuurlijker omdat je dan als het ware streepjes zet in plaats van ze in te kleuren. Als je dit onder de knie hebt kan je altijd overgaan op een zachter potlood

De pigmenatie van het potlood is prima, maar wat ik al zei is dat je wat harder moet drukken.

Mijn wenkbrauw bijgetekend, je kan het niet heel erg goed zien omdat het effect behoorlijk natuurlijk is, maar ik vind het wel erg mooi, want je ziet toch wel een subtiele schaduw onder mijn wenkbrauwen.

Misschien een niet al te charmante foto, maar de wenkberauwen vind ik er hier wel erg mooi uitzien!

De Inglot Eyebrow Pencil is te koop voor € 11,00 bij de Inglot stores en counters. Ze zijn er natuurlijk nog in veel meer kleuren, dus voor iedereen zit er wel een goede kleur tussen.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

33 reacties

  1. Ik gebruik ook een wenkbrauwpotlood, maar dan eentje van de HEMA. Ik ben er wel niet zo tevreden van, want hij is redelijk snel op… Daarom dat deze post wel handig komt, volgende keer neem ik hem mee!

  2. Bij mij zijn mijn wenkbrauwen ook een vergeten hoekje haha. Ik vind deze inglot pencil je heel goed staan, vind het vooral niet to much wat ik vaak wel snel vind van wenkbrauw producten, zeker een goede match!

  3. Dit is echt de perfecte kleur voor jou hoor Aranka! <3 Ik heb altijd geleerd dat een lichtere kleur voor je wenkbrauwen echt het allermooist staat en jij bent daar nu het levende bewijs van, staat heel verzorgd!

  4. Mooi! Met een wenkbrauwpotlood is alles toch net ietsje strakker :) en mooier vind ik! Het ziet er heel natuurlijk uit. Ik gebruik zelf een potloodje van Catrice, daarvoor altijd een poeder. Maar nu ik eenmaal een potlood gebruik kan ik haast niet meer zonder, dit werkt toch ietsje fijner :)

  5. Die is inderdaad erg mooi, ziet er ook nog netjes natuurlijk uit. Ik vind het je ook erg mooi staan, zelf vind ik wenkbrauwen vaak een ramp – en een rotklus hahaha dat epileren ieeeks.

  6. Hihi, ik denk dat je niet je wimpers bedoeld! Leuk review, lees graag dingen over Inglot. Persoonlijk vind ik natuurlijk uitziende wenkbrauwen het mooiste, zoals jij het hebt gedaan. Echt mooi., love it :) xoxo

  7. Die prijs bevalt me meteen al goed! Ik gebruik nu een potlood van Clarins Paris, maar die begint op te raken en was niet geheel budget-proef. Nu zie ik je resultaat, en het staat echt heel natuurlijk bij je! Ik raak nieuwsgierig, dus binnenkort eventjes naar Zwolle reizen of ergens anders om de Inglot binnen te wandelen voor *waarschijnlijk* deze wenkbrauw potlood!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *