Inglot Eyebrow Pencil 506

Mijn wenkbrauwen zijn een beetje een vergeten zaak bij mij. Ik heb dikke zwarte haartjes waardoor mijn wenkbrauwen best aanwezig zijn. Naast epileren doe ik er eigenlijk niks mee en dat is best wel zonde. Toen ik de fotoshoot bij Sanoma had gebruikte de visagist ook een wenkbrauw potlood bij mij. Eventjes moest ik eraan wennen, maar uiteindelijk vond ik het resultaat erg mooi, tijd dus voor een eigen wenkbrauw potlood.

Ik zag Saskia bij de Inglot in Zwolle staan en besloot eventjes langs te gaan. Saskia was namelijk de visagist die dag bij Sanoma. Ik vroeg aan haar of ze nog een goed wenkbrauw potlood voor mij had en dat had ze natuurlijk. Omdat ik zelf erg fan ben van de Inglot producten hoopte ik natuurlijk op een goed product. Ik heb de kleur 506 mee naar huis genomen. Dit is eigenlijk een kleur voor blonde meiden maar omdat ik mijn wenkbrauwen niet too much wilde.

En dit is hem dan, het wenkbrauw potloodje. De potlood heeft een normaal formaat en een handig kwastje op de dop om gemakkelijk je wenkbrauwen in vorm te kammen.

Dit is de kleur van het potlood, een beetje assig bruin, voor mijn een ideale kleur om mijn wenkbrauwen wel mee in te tekenen maar niet te zorgen voor een heel hard effect. Want ik kon wel een donkerdere nemen maar dan zouden mijn wenkbrauwen nog veel meer opvallen en nu teken ik de kale plekjes netjes bij.

Dit is trouwens een harder potlood, wat volgens Saskia goed is om mee te beginnen, daar moet je wat harder op drukken, maar zo maak je je wimpers wel natuurlijker omdat je dan als het ware streepjes zet in plaats van ze in te kleuren. Als je dit onder de knie hebt kan je altijd overgaan op een zachter potlood

De pigmenatie van het potlood is prima, maar wat ik al zei is dat je wat harder moet drukken.

Mijn wenkbrauw bijgetekend, je kan het niet heel erg goed zien omdat het effect behoorlijk natuurlijk is, maar ik vind het wel erg mooi, want je ziet toch wel een subtiele schaduw onder mijn wenkbrauwen.

Misschien een niet al te charmante foto, maar de wenkberauwen vind ik er hier wel erg mooi uitzien!

De Inglot Eyebrow Pencil is te koop voor € 11,00 bij de Inglot stores en counters. Ze zijn er natuurlijk nog in veel meer kleuren, dus voor iedereen zit er wel een goede kleur tussen.

Dit vind je misschien ook leuk

33 reacties

 • Reply
  Lin
  6 februari 2013 at 15:09

  Hey, toch iets voor je wenkbrauwen gevonden, nice!
  Ziet er inderdaad erg mooi en natuurlijk uit.

 • Reply
  Nena
  6 februari 2013 at 15:09

  Ik gebruik ook een wenkbrauwpotlood, maar dan eentje van de HEMA. Ik ben er wel niet zo tevreden van, want hij is redelijk snel op… Daarom dat deze post wel handig komt, volgende keer neem ik hem mee!

 • Reply
  Anne Solveig
  6 februari 2013 at 15:20

  Ziet er goed uit!

 • Reply
  Madelon
  6 februari 2013 at 15:21

  Dit heeft niks met je review te maken, maar: je ogen komen echt heel mooi uit met je ‘nieuwe’ haar zo! :)

 • Reply
  femketje
  6 februari 2013 at 15:25

  ziet er inderdaad natuurlijk uit :D

 • Reply
  kellycaresse
  6 februari 2013 at 15:27

  Bij mij zijn mijn wenkbrauwen ook een vergeten hoekje haha. Ik vind deze inglot pencil je heel goed staan, vind het vooral niet to much wat ik vaak wel snel vind van wenkbrauw producten, zeker een goede match!

 • Reply
  Joyce
  6 februari 2013 at 15:35

  Ziet er goed uit! Inderdaad heel natuurlijk :)

 • Reply
  Eline
  6 februari 2013 at 15:48

  Ziet er mooi uit!

 • Reply
  Daniëlle Springer
  6 februari 2013 at 15:50

  Ziet er goed uit en wat heb je een mooie look op!

 • Reply
  Joyce Nafzger
  6 februari 2013 at 15:52

  Dit is echt de perfecte kleur voor jou hoor Aranka! <3 Ik heb altijd geleerd dat een lichtere kleur voor je wenkbrauwen echt het allermooist staat en jij bent daar nu het levende bewijs van, staat heel verzorgd!

 • Reply
  Miranda
  6 februari 2013 at 15:53

  Wat een prachtige kleur, ik vind hem jou echt mooi staan.

 • Reply
  Lizzy
  6 februari 2013 at 16:00

  Fijn dat het resultaat zo mooi is! Ik vind dat je erg mooie wenkbrauwen hebt. En de kleur staat je goed!

 • Reply
  Ashleey
  6 februari 2013 at 16:12

  Wat een prachtig resultaat! Jouw wenkbrauwen zijn al erg mooi, maar dit is perfect! Voor dat geld mag het zeker!

 • Reply
  Martina
  6 februari 2013 at 16:12

  Juist mooi dat je het niet ziet, dan is het in ieder geval natuurlijk! :)

 • Reply
  Lisa (HetPoederdoosje)
  6 februari 2013 at 16:16

  Ziet er erg natuurlijk uit! Ik gebruik al jaren de wenkbrauwpotloden van H&M.

 • Reply
  Hester
  6 februari 2013 at 16:31

  Mooi effect, niet dat je denkt ‘wow, die zijn heel erg bijgetekend’, dat vind ik wel mooi!

 • Reply
  Melissa
  6 februari 2013 at 16:57

  Mooi! Met een wenkbrauwpotlood is alles toch net ietsje strakker :) en mooier vind ik! Het ziet er heel natuurlijk uit. Ik gebruik zelf een potloodje van Catrice, daarvoor altijd een poeder. Maar nu ik eenmaal een potlood gebruik kan ik haast niet meer zonder, dit werkt toch ietsje fijner :)

 • Reply
  Suzanne
  6 februari 2013 at 17:10

  Ziet er goed uit.

 • Reply
  Beautyjuf
  6 februari 2013 at 17:38

  Het ziet er heel natuurlijk uit, mooi!

 • Reply
  talsbeauty
  6 februari 2013 at 17:51

  Ziet er erg mooi en natuurlijk uit.

 • Reply
  Lifesplash
  6 februari 2013 at 18:37

  Die is inderdaad erg mooi, ziet er ook nog netjes natuurlijk uit. Ik vind het je ook erg mooi staan, zelf vind ik wenkbrauwen vaak een ramp – en een rotklus hahaha dat epileren ieeeks.

 • Reply
  Jana
  6 februari 2013 at 18:42

  Het ziet er heel mooi uit :D x

 • Reply
  saskia
  6 februari 2013 at 18:58

  heb je mooi gedaan! je kan door wat meer bewegingen te maken ook met deze kleur nog iets duidelijker tekenen. Maar job well done Aranka

 • Reply
  beautyfizz
  6 februari 2013 at 19:04

  Geeft een mooi effect op je wenkbrauwen! Mooi kleurtje ook

 • Reply
  Raya
  6 februari 2013 at 19:10

  Hihi, ik denk dat je niet je wimpers bedoeld! Leuk review, lees graag dingen over Inglot. Persoonlijk vind ik natuurlijk uitziende wenkbrauwen het mooiste, zoals jij het hebt gedaan. Echt mooi., love it :) xoxo

 • Reply
  Nina
  6 februari 2013 at 19:54

  ziet er mooi uit!

 • Reply
  Ingeborg
  6 februari 2013 at 20:00

  Mooi en helemaal niet duur voor een goed wenkbrauw potlood! Persoonlijk doe ik het wel liever met poeder.

 • Reply
  xxxcharr
  6 februari 2013 at 20:01

  Wauw prachtige wenkbrauwen! Het geeft een mooi resultaat!

 • Reply
  Kelly
  6 februari 2013 at 20:31

  Ik gebruik ook nooit iets, ze zijn al vol en aanwezig genoeg!

 • Reply
  bonjourSophie
  6 februari 2013 at 21:51

  Ik gebruik zelf geen wenkbrauwpotlood of poeder, maar bij jou staat dit potlood heel mooi! Geeft inderdaad een mooi natuurlijk effect.

 • Reply
  Laura Louise - Fablouise
  6 februari 2013 at 23:06

  Wauw, je laatste foto is erg mooi! Ik ben erg nieuwsgierig naar het potlood, zoek namelijk nog een nieuwe!

 • Reply
  Renate
  9 februari 2013 at 21:28

  Wauw het wenkbrauwpotlood staat je erg mooi! Ik ben nu wel erg nieuwsgierig naar het potlood, want ik heb ongeveer de zelfde kleur wenkbrauwen als jou (:

 • Reply
  Gerrianne
  12 februari 2013 at 21:53

  Die prijs bevalt me meteen al goed! Ik gebruik nu een potlood van Clarins Paris, maar die begint op te raken en was niet geheel budget-proef. Nu zie ik je resultaat, en het staat echt heel natuurlijk bij je! Ik raak nieuwsgierig, dus binnenkort eventjes naar Zwolle reizen of ergens anders om de Inglot binnen te wandelen voor *waarschijnlijk* deze wenkbrauw potlood!

 • Laat een reactie achter