Zoek
Sluit dit zoekvak.

Inglot Brow Shaping Mascara

Inglot Brow Shaping Mascara

Inglot is één van de mooiste en beste make-up merken als je het mij vraagt. Ik baal nog steeds enorm dat het niet meer zo goed verkrijgbaar is zoals een paar jaar geleden. Inglot kennen we denk ik allemaal wel van de prachtige paletten die je zelf samen kan stellen. Maar naast die toffe paletten hebben ze ook nog veel andere make-up producten. Ik laat jullie de brow shaping mascara zien, een hele handige mascara om je wenkbrauwen in toom te houden.


Inglot Brow Shaping Mascara

Wenkbrauwen kunnen tegenwoordig niet meer gemist worden in je make-up routine, ze zijn namelijk ontzettend belangrijk. Er zijn tal van mogelijkheden om je wenkbrauwen van een mooie vorm of kleur te voorzien, wat voor jou werkt is natuurlijk persoonlijk. Ik laat jullie de Inglot Brow Shaping Mascara zien wat een klein mascara borsteltje is dat je wenkbrauwen in model kamt, een kleurtje geeft en het goed laat zitten.

Inglot Brow Shaping Mascara

De Brow Shaping Mascara is er in drie verschillende kleuren 01 voor blond, 02 voor bruin en 03 voor donkerharigen. Ik vind het jammer dat Inglot niet met duidelijke namen of kleuren werkt, zo is het toch altijd maar een beetje raden wat voor een kleur er bij een nummer hoort.

Inglot Brow Shaping Mascara

De mascara’s zelf zien er leuk uit, het zijn echt kleine mascara hulsjes die lekker compact zijn dus ook mee te nemen zijn, mocht je je wenkbrauwen willen bijwerken. De inhoud van de mascara is natuurlijk ook veel minder dan een normale mascara, in deze verpakking vind je 4 ml.

Inglot Brow Shaping Mascara

Het product vind ik handig in gebruik, ondanks dat het een vrij kleine verpakking is werkt het prima en ligt het goed in de hand. Het borsteltje is mooi klein waardoor je prima door je wenkbrauwen heen kan maar niet de huid of kleine donshaartjes naast je wenkbrauwen meeneemt.

Inglot Brow Shaping Mascara

De Inglot Brow Shaping Mascara is een getinte wenkbrauwgel die er voor zorgt dat je wenkbrauwen op een natuurlijke manier extra worden aangezet en de hele dag mooi in model blijf zitten. Hier kun je de drie verschillende tinten goed zien, ik vind het erg fijn dat de kleuren duidelijk een eigen kleur hebben en niet zo op elkaar lijken.

Inglot Brow Shaping Mascara

De structuur van de gel is vrij licht waardoor de mascara niet intens gepigmenteerd is, wel kun je hem in laagjes opbouwen voor een heftiger effect. Zo is er dus voor ieders wat wils, mocht je nou van subtiele of heftig aangezette wenkbrauwen houden.

Inglot Brow Shaping Mascara

Van links naar rechts zie je: 01, 02 en 03. De 02 lijkt donkerder dan de 03, maar in de wenkbrauwen is 03 toch echt donkerder. Omdat ik van mezelf zwarte haartjes heb test ik 03 uit omdat het er anders met een getinte gel heel gek uitziet.

Inglot Brow Shaping Mascara

Mijn wenkbrauwen zonder enig product.

Inglot Brow Shaping Mascara

Mijn wenkbrauwen met de Brow Shaping Mascara in de kleur 03.

Inglot Brow Shaping Mascara

Zo op het eerste gezicht bij de close-up foto ziet het er heel mooi en natuurlijk uit, maar zo full-face moet ik er toch echt even aan wennen. De kleur heeft goed gepakt en mijn wenkbrauwen echt opgevuld, alleen het effect wat je dan krijgt vind ik aan de harde kant. Maar die andere kleur ziet er weer heel gek uit omdat niet mijn goede kleur is. Mijn wenkbrauwen blijven wel goed in model zitten en voelen totaal niet strak of hard aan, juist heel natuurlijk.

Inglot Brow Shaping Mascara

Ik vind de Inglot Brow Shaping Mascara fijn en voelt erg prettig aan in je wenkbrauwen, ook laat het je wenkbrauwen de hele dag goed zitten. Alleen ik moet wel even wennen aan de kleur, wellicht zijn deze kleuren niet helemaal geschikt voor mij, maar dat blijft altijd lastig met wenkbrauwen als je het mij vraagt. Of ik moet misschien de 02 en 03 in combinatie met elkaar gebruiken, maar dat wil je natuurlijk ook niet als je de producten nog moet aanschaffen. Mocht jouw kleur er tussen zitten, dan kan ik hem je van harte aanraden, zo niet, misschien dan even verder zoeken naar de juiste tint. De Inglot Brow Shaping Mascara is te koop voor € 16,00 bij de Inglot winkel en online via The Make Up Spot.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

13 reacties

  1. Vind de kleur inderdaad iets te opvallend maar je wenkbrauwen zitten inderdaad mooi in shape! Jammer dat ze maar drie kleuren dus hebben. Zelf heb ik best donkere wenkbrauwen en ben op zoek naar wenkbrouwgel. Ik neem deze zeker mee in de overweging!

  2. Het is erg jammer dat Inglot niet zo gemakkelijk meer te krijgen is in Nederland. De prijs is redelijk, de kwaliteit super! Vorig jaar heb ik in Polen een oogschaduwpalet samengesteld en die wordt intensief gebruikt: ook felle matte kleuren pakken zeer goed! In Polen is het overigens 40-50% goedkoper dan in NL. Gelukkig gaan mijn Poolse bovenburen ieder jaar naar Polen, dus er gaat tegen die tijd een Inglot boodschappenlijstje van mij met hun mee.

  3. Oh het is wel echt heel erg donker.. Ik denk dat een tint lichter wat beter zou staan persoonlijk. Maar het lijkt me wel een fijn product.

  4. Deze ziet er echt fijn uit. Ik ga over een paar weken naar Polen, waar Inglot echt een stuk goedkoper is. Ik denk dat ik deze dan daar aanschaf!

  5. Wat een mooi effect! En fijn dat de wenkbrauwen ook een beetje ingekleurd worden. Ik vind de kleur eigenlijk best prima staan, misschien is het even wennen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *