Zoek
Sluit dit zoekvak.

Inglot Aankoopjes!

Ik als make-up gek, kan het toch niet laten om niet bij de Inglot te kijken nu hij dan eindelijk in mijn home-town Zwolle is. Alleen misschien had ik dit beter niet kunnen doen, want ik kwam met behoorlijk wat weer terug naar huis. Alleen dit keer wel met een dikke smile op mijn gezicht want dit keer was de service helemaal op en top. Benieuwd naar mijn aankoopjes en wat ik ervan vind, lees dan zeker eventjes verder!

Ja, daar is die dan mijn derde Inglot palette. Ik laat echt al mijn oogschaduws aan de kant staan omdat ik helemaal fan ben van de kwaliteit van Inglot, ze zijn zo ontzettend goed gepigmenteerd en hebben echt een geweldige finish. Ik ben gewoon wat ik dus al zei, helemaal fan. MAC en al die andere mooie merken, excusses moi ik denk dat er allemaal Inglot in mijn stash komt in plaats van alle andere mooie merken.

Nouja, ik hoef natuurlijk niet weer uitgebreid te zeggen wat ik van de oogschaduw vind, want die is gewoon top. De bovenste foto is gewoon in het licht en de onderste foto is genomen in het zonlicht, zo kan je meteen zien hoe een mooie shimmer er in deze oogschaduws zit. Het palette kost trouwens € 20,00

Omdat ik helemaal mooi opgemaakt werd daar kwamen er natuurlijk van allerlei producten voorbij. En zo ook dit mooie oogpotloodje in de kleur 41. Ik ben totaal geen oogpotlood drager maar deze is echt ontzettend mooi. Hij heeft een aubergine achtige kleur wat dus net niet zwart is maar wel prachtig bij mijn oogkleur past maar dus niet te opvallend is.

Het potloodje glijd echt over je huid heen en laat een goed gepigmenteerde lijn achter, zoals je in mijn filmpje van gisteren hebt kunnen zien. Hier op de foto’s lijkt het iets minder omdat het zonlicht het een stuk bleker maakt. Het oogpotlood bevat trouwens ook een mooie shimmer.

Je kunt het oogpotloodje krijgen voor € 11,00 dacht ik.

En dan eindelijk hoor, ik heb hem. Eindelijk mijn crease kwast. Ik was al een tijdje op zoek naar zo een kwast die mooi strak was en waar de haren dicht op elkaar stonden. Alleen vind die maar eens, ik had hem natuurlijk wel bij MAC zien staan alleen die vond ik gewoon veel te duur. Deze was zeker ook niet goedkoop maar wel een stuk betaalbaarder dan die van MAC ik was hier dacht ik iets van 20 euro voor kwijt. Maar hij is echt geweldig, heerlijk zacht en hij werkt echt heel erg prettig. Hij was het dubbel en dwars waard!

En dan nog een klein shotje hoe Bianca mij had opgemaakt, ziet het er niet mooi uit? Ik ben erg happy met mijn Inglot spulletjes en ik denk dat ik er wel elke week terug kom :$

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

26 reacties

  1. Super als zo’n winkel zo dichtbij zit, minder voor je portomonee alleen! Heb je de foto’s trouwens nou in hamster wol gemaakt of is het wat anders, haha! Foto’s zijn wel mooi :) Leuke aankoopjes!

  2. Heel mooi! Ben zaterdag geweest en een Freedom 4 palette geshopt. Vandaag heengeweest omdat ze verkeerd kleurtje had meegegeven. Ik denk dat als ik mn loon heb ik wee naar Zwolle ga en dan effe in mn eentje, kan ik uren bij Inglot rondsnuffelen <3
    En wat betreft de merken: I think: MAC Move over, here comes Inglot! :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *