Search
Close this search box.

In balans blijven, lukt dat een beetje?

Ik vertelde jullie een paar maanden geleden al dat het even klaar was met allemaal leuke dingen doen en dan ook vooral slecht eten. De zomer stond in het teken van terrasjes, barbecues en ’s avonds lekker borrelen. Allemaal heel gezellig, maar niet echt goed voor je. Tenminste, in de hoeveelheid dat ik dat deed. Tijd om weer in balans te komen dus. We zijn nu twee maanden verder en hoe gaat het nu?

Foto: Ilse Stronks Fotografie


De zomervakantie ligt alweer lang achter ons (voordat we het weten is het alweer kerstvakantie). Hoe is het mij de afgelopen maanden vergaan en hoe staat het met in balans blijven? Eigenlijk gaat het best goed. Ik moet toegeven dat ik best vaak uit eten ga of even in de stad lunch met vriendinnen, maar daarna is het wel balans houden. Ik eet die dag dan vaak niets meer tussendoor, of het is echt een verantwoord tussendoortje zoals een stukje fruit. De andere grote maaltijden pas ik hier op aan, zodat ik niet twee keer ‘ongezond’ eet. Ook heb ik het sporten weer opgepakt, ik probeer twee keer per week naar de sportschool of fitjump te gaan en ben ik fanatiek elke dag mijn stappendoel aan het halen.

Ik vertelde jullie eerder al over Weight Care Wednesday, dit doe ik nog steeds om op gewicht te blijven en af en toe te kunnen genieten op een ander moment. Weight Care Wednesday houdt in dat ik op woensdag een balansdag heb en mijn ontbijt, lunch en tussendoortjes vervang door een Weight Care product. Ik kies vaak voor het ontbijt, dit doe ik toch altijd gehaast en dat is lekker makkelijk met bijvoorbeeld een Havermout Shake. Tussendoortjes vervang ik gedurende de hele week eigenlijk wel door Weight Care producten omdat ze lekker zijn en makkelijk mee te nemen. Favoriet op dit moment is de Havermout Druif & Blauwe Bes reep, dit is een raw bar die bestaat uit plantaardige eiwitten en is vooral erg lekker (smaakt echt naar druif en blauwe bes met stukjes havermout) en vult goed.

In balans blijven, lukt dat een beetje?

In balans blijven, lukt dat een beetje?

Weight Care heeft sinds kort trouwens iets nieuws, namelijk Detox producten. Ik gebruik op dit moment de Green Detox (maar er zijn nog drie varianten, die ga ik later uitproberen) en deze helpt je lichaam te ontgiften en afvalstoffen af te voeren. Het is een kuur van 10 dagen en je voegt een dopje toe aan een glas (warm)water. Je gebruikt de Green Detox in de ochtend, ik doe dat meteen bij mijn ontbijt. De Green Detox bevat 15 natuurlijke plantenextracten met onder andere paardenbloembladeren en heeft een lekkere citrussmaak. Ik ben nu klaar met mijn detox en ik merk dat ik mijzelf wat fitter voel en meer energie heb, wat ik ook echt nodig had. Want ik had de laatste tijd wel last van vermoeidheid en had in vrij weinig zin om dingen te gaan doen, dat is nu een stuk minder en denk dat dat onder andere door de Detox komt!

Hoe het dus gaat? Het gaat eigenlijk best prima, mijn gewicht blijft stabiel en ik voel me goed! Ik kan genieten van lekker eten, maar ook balans houden en het is fijn dat de producten van Weight Care mij daarbij helpen. Hoe gaat het met jullie, zijn jullie alweer back on track na de zomervakantie of hebben jullie er nog wat moeite mee? Ik moet zeggen dat het hier ook niet iedere week van een leien dakje gaat hoor. De ene keer gaat het beter dan de andere keer, maar ik ben stabiel en in balans, daar gaat het natuurlijk om!

Dit is een betaalde samenwerking met Weight Care – uitleg

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

5 reacties

  1. ok ik ben even eerlijk en dat ben je nu wel gewend van mij haha maar die hele Weight Care bullshit hoeft voor mij niet ;) wat mij wel opgevallen is op je fotos is dat ik vind dat je er slanker en stralender uitziet dan toen je wekelijks je update gaf over het afvallen :D xx

  2. Eens met bovenstaande reactie. Je ziet er goed en stralender uit de laatste maanden.
    Ik heb ook niets met dat hele Weight Care. Chemische zooi vind ik het en hou niet van dat voorbewerkte gedoe. Ik maak m’n eigen raw bars als snacks of bijvoorbeeld bananenbrood. Eet weinig suikers en maak m’n eigen smoothies. Veel lekkerder.

  3. Geen idee of de detox wat doet. Maar heb wel interesse gekregen in de andere producten en ik ga een werkweekje m’n ontbijt en lunch vervangen door weightcare. Gewoon eens proberen?

  4. Prima dat je iets gevonden hebt wat je helpt. Vooral dat je lekker bent gaan sporten klinkt heel erg goed. Balans is een simpel concept wat soms lastig uit te voeren is. En het klinkt stom, maar gelukkig kan ik eten wat ik lekker vind en laat ik staan waar ik geen trek in heb. Maaltijdvervangers vind ik zelf niet lekker. Dan eet ik liever gewoon.
    Het is nou ook weer niet zo moeilijk om een deel van mijn lunch bij een restaurant niet helemaal op te eten als ik weet dat ik genoeg heb gegeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *