Zoek
Sluit dit zoekvak.

In 2016 is het tijd voor een nieuwe jij!

Advertisement
Lief dagboek en lezeressen week 53
Het nieuwe jaar is aangebroken en dan is het altijd weer even een dingetje met de goede voornemens. Stoppen met roken, meer tijd met vrienden doorbrengen, meer sporten en gezonder gaan leven zijn wel veel dingen die je voorbij hoort komen. Ik ben er ook klaar voor, 2016 gaat mijn jaar worden en daar gaat Weight Watchers mij bij helpen met het nieuwe FEEL GOOD programma. Wat dat programma precies inhoudt vertel ik jullie graag!

We kennen allemaal Weight Watchers wel, een programma waarbij je afvalt. Maar dit keer gaat Weight Watchers veel verder dan alleen afvallen. Het gaat dit keer echt om het totaal plaatje. Ze gaan zich focussen op eten, bewegen en leven! Want voeding, bewegen en je goed voelen (Eet, Beweeg, Leef) zijn de 3 pijlers die de basis vormen van het Feel Good programma waarmee Weight Watchers je gaat helpen. Tot je die nieuwe jij tegenkomt. En ik ga ook deze uitdaging aan, spannend!

Lief dagboek en lezeressen week 53

Eet

Dat we niet afvallen van alleen maar vette happen of een lekkere koek elke avond bij de koffie is natuurlijk niet gek. Daarom maak je met het nieuwe programma slimmere voedingskeuzes, dan kun je beter afslanken. Dit doe je voortaan met de nieuwe SmartPoints, een evolutie van het puntensysteem. Doordat de SmartPoints worden berekend volgens de laatste inzichten, zorgt dit ervoor dat je nog meer resultaten behaalt en effectiever afvalt. Je blijft echter nog steeds punten tellen en je maakt nog steeds je eigen keuzes. Precies zoals je dat van Weight Watchers gewend bent.

Lief dagboek en lezeressen week 53

Beweeg

Voldoende beweging schiet er bij de meeste mensen in, terwijl het zo ontzettend belangrijk is! Beweeg meer en beter dankzij het brede aanbod aan e-lessen, podcasts en bewegingsadviezen. Je hoeft dus helemaal niet naar de sportschool, je kunt makkelijk thuis aan de slag met het bewegingsaanbod dat je helemaal zelf kunt samenstellen. Via het online programma kun je namelijk makkelijk beginnen met een individueel bewegingsplan. Dit plan wordt specifiek op jouw doelen afgestemd, volgens jouw leven, jouw behoeftes en de tijd die jij eraan kunt besteden.

Lief dagboek en lezeressen week 53

Leef

We cijferen onszelf nog wel eens weg, herkenbaar niet? Leer jezelf op nummer één zetten, want een gezonde geest maakt gezonde keuzes.  Want wie gelukkig is en zich prettig voelt kan veel meer aan en ziet er stralend uit! Daarom is het zo belangrijk jezelf op nummer één te zetten. Zo word je blij en ga je vanzelf goede en gezonde keuzes maken, heb je meer aandacht voor jezelf en krijg je die stralende blik in je ogen. Trek die stoute schoenen eens aan en kies lekker voor jezelf!

Lief dagboek en lezeressen week 53

Zelf meedoen?

Wil jij 2016 goed beginnen en eens aan jezelf gaan denken maar heb je toch een steuntje in de rug nodig? Dan is het Weight Watchers Feel Good programma echt iets voor jou! Weight Watchers heeft nu een leuke actie, je krijgt één maand gratis en een gratis Fitbit (bij een 12 maanden abonnement)! Wil je meer informatie over Weight Watchers, even lekker neuzen tussen lekkere en verantwoorde recepten of ervaringen van anderen lezen? Ga dan naar de website van Weight Watchers, daar vind je al je informatie!

Ik ga ook meedoen en vind het best wel spannend maar heb er heel erg veel zin in. Ik ben blij met mezelf, maar als ik in de spiegel kijk mogen er toch wel wat kilo’s af, maar zelf lukt het me niet. Het Feel Good programma lijkt me dan ook een fijne motivatie en legt alles duidelijk uit. Over een week of 6 kun je dan ook uitgebreide update van mij verwachten hoe het ermee gaat. Doe jij ook mee? Laat het me dan zeker weten en deel hoe het gaat, ben erg benieuwd naar jullie ervaringen en ondervindingen!

Dit is een gesponsord bericht

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

4 reacties

  1. Wat een goede voornemen’s
    Meer bewegen, groente & fruit ipv koek en broodjes……het is even wennen, maar als je eenmaal resultaat ziet, (en na een week of acht ben je er helemaal aan gewent) wil je niet anders meer.
    Dan is een stukje appeltaart alleen maar lekkerder, echt waar ;-)
    Je moet alleen hoofd ff resetten en dan volgt je lichaam vanzelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *