Search
Close this search box.

ImPRESS Halloween Press-On Manicure

 photo ImpressHalloween_zps519269eb.png

In Nederland doen we er niet echt heel veel aan, maar over een paar dagen is het alweer Halloween! Tijd om de spookachtige outfit uit te kast te trekken voor een Halloween feestje. Maar je look is natuurlijk niet compleet zonder bijpassende nagels! Nu moet ik eerlijk toegeven dat ik totaal niet handig ben met nail-art, dus zelf doen wordt geen succes. Gelukkig heeft ImPRESS hele leuke limited edition setjes om je nagels te versieren!

 photo ImpressHalloween1_zpsb9cf0f35.png

ImPRESS zijn kant-en-klare nagellaklaagjes die je heel gemakkelijk op je nagels plakt. Een soort van nepnagel idee, maar dan veel beter uitgewerkt. Vroeger deed ik wel eens nepnagels op, maar deze zijn kwalitatief veel beter! Ze zijn super stevig en ook nog eens buigzaam. Speciaal voor Halloween hebben ze hele leuke en spookachtige pintjes, tijd om deze te testen!

 photo ImpressHalloween2_zpsf7876ac1.png

Ik had nog nooit eerder met de producten van ImPRESS gewerkt, dus het was even goed lezen hoe het precies werkt. In een verpakking zit een heel leuk nagellak ‘flesje’ met daarin 24 verschillende maten nagels zodat er altijd wel iets tussen zit wat past. Aan de achterkant van de nagels zit een speciale plaklaag die de nagels op zijn plek houden tot wel een week lang. Zo heb je dus geen droogtijd, geknoei met lijm en is het vooral heel erg makkelijk!

 photo ImpressHalloween3_zps13b473b7.png

Van te voren lees ik eerst even goed de handleiding door, alleen dit is eigenlijk vrij simpel! Er kan weinig verkeerd gaan. Wel vond ik het lastig om erachter te komen wat nou de boven- en onderkant was. Maar achteraf was dat heel logisch met de plaklaag, want die zit natuurlijk niet aan de bovenkant van de nagels, anders blijft er allemaal vuil achter plakken. De ronde kant is dus de onderkant.

 photo ImpressHalloween4_zpsc3d54fbb.png

Hier zie je de drie verschillende printjes, zijn ze niet super leuk verpakt? Ze zitten in een doosje die de vorm heeft van een nagellak flesje. Ook zit de verpakking stevig dicht door de dop waardoor ze niet zomaar open kunnen. Ik vind de nagels met de oogjes het leukste dus die besloot ik te testen!

 photo ImpressHalloween5_zpsdf2d63a0.png

En als je het doosje opent krijg je 24 verschillende nagels tevoorschijn! Tijd dus om alle nagels te voorzien van een goede maat! Je kan ze gelukkig makkelijk passen om de nagel op je eigen nagel te leggen.

 photo ImpressHalloween6_zps82cd51d2.png

Tijd om ze aan te brengen! Dit moet op goed schone en vet vrije nagels. Bij de kit word een doekje geleverd om ze nog een keertje goed schoon te maken en te ontvetten maar dit kan ook met nagellak remover als je doekjes op zijn. Aan de achterkant van de nagels zit een plaklaagje die beschermd word door een stukje plastic die je er gemakkelijk vanaf kan trekken. Daarna plak je hem over je schone nagel heen.

 photo ImpressHalloween7_zpsa206ddef.png

En echt binnen een paar seconden zaten mijn nagels perfect! Het aanbrengen is echt een eitje, kan bijna niet fout gaan! Kijk eens hoe leuk dit eruit ziet?

 photo ImpressHalloween10_zps5e55b453.png

De nagels hebben de perfecte lengte, mooi lang maar niet onhandig lang. Ze voelen ook heel comfortabel aan, net als je eigen nagels, ik ben echt onder de indruk!

 photo ImpressHalloween9_zpsd536a6af.png

Omdat ze lichtelijk buigbaar zijn passen ze echt perfect om je nagels heen, dat vind ik heel erg fijn! Omdat ik vrij gebogen nagels heb kan ik deze nog een beetje bijbuigen en zitten ze perfect. Ook de plaklaag doet het geweldig, ze zitten echt muurvast!

 photo ImpressHalloween8_zpsf45e096a.png

Zo zien de nagels er aan de achterkant uit, je ziet dat ze vrij lang zijn! Je kunt ze ook bij vijlen als je ze te groot vindt. Ik heb de nagels een hele dag opgehad en ze zaten echt heel prettig. Ik heb ze er weer afgehaald omdat ik moest werken en ik het niet echt gepast vond om hiermee te gaan werken. Maar de nagels zaten zo muurvast dat ik echt moeite had met ze te verwijderen. De nagels moet je heel voorzichtig aan de zijkant los peuteren en daarna kun je hem er heel voorzichtig vanaf trekken. Omdat de plaklaag zo sterk is raad ik het je aan echt voorzichtig te doen, want je hebt bijna het gevoel dat je je eigen nagel meetrekt.

 photo ImpressHalloween11_zpsab5ccac6.png

Maar eenmaal verwijderd is er haast geen schade aan je nagels, behalve wat lijmrestjes die je gemakkelijk weer verwijderd met nagellakremover of een keertje wassen. Ik ben normaal nooit van kant en klare producten, maar deze zijn kwalitatief echt heel erg goed en fijn, had ik totaal niet verwacht!

 photo ImpressHalloween12_zps044c3768.png

Heb je een Halloweenfeestje in het vooruitzicht en zoek je nog geschikte nagels, dan ben je met ImPRESS aan het goede adres! Ze hebben leuke Halloween printjes, brengen heel makkelijk aan en blijven heel goed zitten! Ook hebben ze een fijne prijs van € 4,99 per setje. De ImPRESS Halloween Press-On Manicure is te koop bij verschillende drogisterijen zoals de Kruidvat of online in hun webshop zonder verzendkosten.

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

34 reacties

  1. Ik heb al wel vaker bij de setjes staan kijken maar normaal gesproken zijn ze bijna 12 euro, wat ik altijd wat veel vind. Deze voor Halloween zijn zeker leuk, maar ook helaas voor mijn werk niet gepast. xxx Lucinda

  2. Wat klinken deze fijn! Ik heb wel eens nepnagels geprobeerd maar zelfs nu zijn die twee nagels nog wat slapjes.. Deze wil ik wel een kans geven, zeker die met die Oogjes! X

  3. Wauw dit klinkt wel erg fijn, en ik maar nailarts bedenken voor Halloween haha! Je kunt de ook gewoon uit een flesje halen, die designs!;)
    Ziet er tof uit en de prijs is ook erg fijn:)

  4. Ik vind ze onwijs leuk, toevallig heb ik binnenkort een halloweenthema feest. Helaas hebben wij ze niet bij de Kruidvat (niet deze variant) en betwijfel ik of ze nog binnen komen voor Halloween… daarnaast, waar komt de 4,99 vandaan? Ik zie ze alleen maar voor 10,99 :) x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *