Search
Close this search box.

Inspiratie: IKEA VINTER Kerstcollectie 2020

IKEA Vinter Kerstcollectie 2020

Ik kijk er altijd met smart naar uit, de kerstcollecties. Het maakt niet uit of het nou make-up of interieur is, alles wat in het teken van de feestdagen staat vind ik leuk. Zoals gewoonlijk heeft IKEA ook weer een prachtige VINTER collectie. Ik vind het heerlijk om bij de IKEA tussen alle kerstproducten te snuffelen. Ik laat je zien wat ze dit jaar hebben.

IKEA Vinter Kerstcollectie 2020
IKEA Vinter Kerstcollectie 2020
IKEA Vinter Kerstcollectie 2020
IKEA Vinter Kerstcollectie 2020
IKEA Vinter Kerstcollectie 2020
IKEA Vinter Kerstcollectie 2020
IKEA Vinter Kerstcollectie 2020
IKEA Vinter Kerstcollectie 2020

IKEA Kerstboom en Kerstballen

Het eerste dat mij opvalt is dat IKEA dit heel veel soorten nieuwe ‘kerstballen’ heeft. Je vind klassieke kerstballen in het assortiment, maar ook hele andere soort ornamenten. Ik vind vooral die ijzeren plaatjes heel erg leuk.

Volgen jullie mij ook op Instagram?

IKEA heeft elk jaar natuurlijk de echte kerstbomen actie, maar voor een kunstboom kun je hier ook terecht. Een neppe kerstboom van 2.10 kost € 99,99. Eerlijk gezegd vind ik hem niet heel erg mooi, want je kijkt er dwars doorheen.

IKEA Vinter Kerstcollectie 2020
IKEA Vinter Kerstcollectie 2020
IKEA Vinter Kerstcollectie 2020
IKEA Vinter Kerstcollectie 2020
IKEA Vinter Kerstcollectie 2020
IKEA Vinter Kerstcollectie 2020

Tafel aankleding voor Kerst

Bij Kerst hoort natuurlijk lekker eten met familie en vrienden. Of dat dit jaar kan is nog maar de vraag, maar voor jezelf of het gezin kun je in ieder geval de tafel mooi aankleden met deze super leuke accessoires en servies uit de IKEA VINTER collectie.

IKEA Vinter Kerstcollectie 2020
IKEA Vinter Kerstcollectie 2020
IKEA Vinter Kerstcollectie 2020
IKEA Vinter Kerstcollectie 2020
IKEA Vinter Kerstcollectie 2020
IKEA Vinter Kerstcollectie 2020
IKEA Vinter Kerstcollectie 2020

IKEA Kerstverlichting

Lampjes met kerst vind ik echt ontzettend gezellig. Het liefst zou ik mijn hele huis volhangen. IKEA heeft ook dit jaar weer een aantal mooie grote kerststerren in het assortiment en natuurlijk ook wat kleinere sfeerverlichting.

IKEA Vinter Kerstcollectie 2020
IKEA Vinter Kerstcollectie 2020
IKEA Vinter Kerstcollectie 2020

Kerstcadeaus feestelijk inpakken

Niet iedereen doet er natuurlijk aan, maar als je er aan doet is het wel zo leuk je kerstcadeaus feestelijk in te pakken. IKEA heeft weer genoeg leuke doosjes, labels en papiertjes om je cadeaus zo mooi mogelijk mee in te pakken.

Ik moet zeggen dat de kerstcollectie van IKEA dit jaar vrij rustig is, misschien zelfs een tikkeltje saai. Ik vind de kerstballen en ornamenten wel heel erg leuk, daar ga ik zeker even naar kijken. Zit er voor jullie nog wat leuks tussen? De IKEA VINTER 2020 collectie is vanaf eind oktober te koop bij de IKEA filialen.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *