Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Ik was vandaag in Koffietijd!

Het was vandaag voor mij een hele spannende dag, ik zou namelijk voor het eerst op televisie te zien zijn en dat is natuurlijk best wel eng! Samen reisde ik met mijn vriend in alle vroegte af naar de Koffietijd villa voor de opnamens. Benieuwd hoe het was en naar de uitzending? Kijk dan zeker eventjes verder!

Na een drankje en een ontbijtje werd ik helemaal klaar gemaakt voor de uitzending, natuurlijk had ik het een en ander al thuis voorbereid maar het echte werk wist is natuurlijk nog niet. Na het script eventjes goed doorgenomen te hebben was het tijd voor de visagie. Met een dikke laag make-up (wat natuurlijk moet voor de camera’s) en mijn haar op een iets aparte manier kon ik voor de camera verschijnen. Maar eerst natuurlijk nog een repetitie met de dames van Koffietijd zodat we goed wisten wat er van ons verwacht werd.

Gedurende de hele uitzending zaten we benenden naar de aflevering te kijken en na het reclameblok mochten we dan eindelijk aanschuiven, het laatste kwartiertje had ik ineens behoorlijk last van de zenuwen, maar achteraf was het nergens voor nodig want de crew was zo ontzettend aardig en leuk! Mijn bijdrage aan deze aflevering was het maken van eigen beautyproducten van ingredienten die eigenlijk iedereen in de kast heeft staan en dat is gelukt. Het moest allemaal snel, snel helaas vanwege de zendtijd die op was maar het is toch een heel leuk item geworden en ik ben weer een hele ervaring rijker!

Mocht je het artikel nog willen terug zien dan kan het hier, ik ben trouwens de laatste 5 minuten van de aflevering in beeld.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

48 reacties

 1. Ik heb het net even teruggekeken, echt leuk! Jammer dat het item niet zo lang duurt, maar het is toch super gaaf dat je op televisie was! Ik zou echt suuuuper zenuwachtig zijn, haha :)

 2. Je deed het heel erg leuk. Je komt heel spontaan en zelfverzekerd over, alsof je het al jáááren op de tv doet! Leuk ook dat je een demonstratie gaf voor een lekkere scrub.

 3. Ik heb het net even teruggekeken. Je ziet er echt mooi uit en lekker zelfverzekerd. Je ziet er helemaal niet zenuwachtig uit, ik doe je het niet na! Chapeau!

 4. kan m niet terugkiken je moet een soort programmatje hebben om te kunnen kijken en die heb ik niet ook kan ik m niet zien via de site van koffietijd helaas

 5. leuk hoor dat je dit mocht doen, alleen ze zei wel kei afkeurend “met je beautyblog” pff vond dat een beetje stom….
  En je haar vind ik niet zo mooi :$ het laat je hoofd nog groter lijken…

 6. Ik heb het vanochtend gezien, ik vond je echt heel natuurlijk overkomen. Je deed het echt super. Je sprak heel duidelijk en was heel spontaan. Ik zou alleen de volgende keer vertellen dat je blog Byaranka.nl heet. dan weten mensen waar ze je kunnen vinden. Misschien heb je dit wel gedaan hoor en heb ik het gewoon niet goed gehoord. Ik vond het in ieder geval echt een leuk stukje om te zien:)

 7. Ik laat eigenlijk nooit een reactie achter,
  maar wil je even zeggen dat je dit echt super deed!
  heel vrolijk en spontaan. Echt top!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *