Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ik test: Blue illume tandenborstel

Goed, ik ga er dan eindelijk aan beginnen nadat deze tandenborstels een maand in mijn kast hebben gelegen. De Blue Illume tandenborstel. Misschien hebben jullie hem wel op andere blogs voorbij zien komen, maar ik ga hem dus ook testen. Even in een notendop, de Blue Illume tandenborstel in een tandenborstel met blauwe verlichting erin wat er dus voor moet zorgen dat je wittere tanden krijgt en het je bacteriën dood. Klink goed toch?

Klinkt goed, maar toch ook weer een beetje ongeloofwaardig. Waarom zouden we anders zoveel geld moeten neerleggen voor een afspraak bij de tandarts om je tanden te laten bleken terwijl het waarschijnlijk (ik ga dit dus nog testen) ook met een tandenborstel van 17 euro kan. Oké, maakt niet uit. Ik ben geboeid en vooral ook erg nieuwsgierig naar dit product. Want laten we wel zijn, mijn tanden verdienen zeker niet de eerste prijs met witheid, dus dit komt goed uit!

Wat zegt Blue illume zelf over de tandenborstel?

Een tandenborstel die niet alleen de tanden reinigt, maar ook bleekt door het blauwe licht in de tandenborstel. Ook door het blauwe licht neutraliseert het de bacteriën in je mond.Het klinkt als science fiction, maar is wetenschappelijk bewezen, getest engerealiseerd in de tandenborstel Blue illume.

Onderzoekers van Forsyth Institute, een tak van de Harvard University in Amerika, ontdekte dat blauw licht kan worden gebruikt om bacteriën die tandplak en ziekten in de mond veroorzaken af te remmen. Het volkomen veilige blauwe licht is hetzelfde soort licht dat tandartsen gebruiken om de tanden bleken, wat betekent dat de technologie niet alleen de gezondheid van de tanden verbetert, maar ook maakt ze witter maakt.

Goed, allemaal veel belovend dus, maar ik ben nog een beetje huiverig, niet dat ik bang ben om het product te gaan gebruiken maar of hij dit allemaal wel waar kan maken. Maar als ik blogs uit het buitenland moet lezen, waar de Blue Illume al een ware hype schijnt te zijn moet dit echt werken. Ik benieuwd, daarom ga ik deze tandenborstel een maand testen (bye, bye fijne elektrische tandenborstel).

Zoals je kan zien zitten er 2 blauwe lampjes in de tandenborstel die een fel blauw licht schijnen. Even een tip, kijk er niet in want ik zag een half uur 2 blauwe lampjes overal in. Het effect is echt heel grappig, ’s avonds je tanden poetsen en je hele mond licht blauw op. De tandenborstel voelt trouwens wel zacht aan in de mond, dus geen harde haren die mijn tandvlees snel irriteren.

Eumh ja, mijn mooie witte *kuch gele* tanden.

Goed, ik ga deze tandenborstel dus een maand testen en ben benieuwd of het resultaat er mag wezen na een maand, deze foto is dus van afgelopen week toen ik ermee begon. Moet het wel goed volhouden want ja ik vind een elektrische tandenborstel zoveel fijner poetsen.

Je kunt de Blue Illume kopen voor ongeveer 17 euro in de shop!

Pssst, wil je ook graag deze tandenborstel hebben? Hou dan vanmiddag goed de website in de gaten ;)

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

14 reacties

  1. U kunt het best de helft van je tanden met deze tandenborstel testen, het verschil op lange termijn is anders niet te zien!
    Met een foto zal het ook niet lukken, vanwege continu verschillende lichtwaarden.

  2. heei,
    ik las dit artiekel net en wou hem ook kopen dus ik wou googelen maak kan nergens vinder waar ik hem kan halen,heb jij een idee waar?
    gr Lianne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *