Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ik stond gisteren in de Stentor

Eergisteren kreeg ik ineens een heel erg leuk mailtje binnen, of ze last minute nog eventjes lang konden komen voor een interview in de Stentor (de plaatselijke krant rondom Zwolle). Ik stond meteen jubelend op mijn benen, de krant? Daar had ik nog nooit in gestaan en nu met een groot artikel inclusief foto over mijn blog! Na snel alles te hebben opgeruimd in mijn kamer kwam de fotograaf en journalist en dan stond het gisterochtend ineens in de krant, benieuwd naar het stukje kijk dan eventjes verder!

Ik ben echt super blij met het stukje vond het echt heel erg leuk om mee te hebben gemaakt. Ook was ik vanochtend op de radio te horen, het gaat echt goed met mijn blog de laatste tijd op media gebied, echt super leuk, had er nooit van mogen dromen!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

55 reacties

  1. Ik zag je staan in de krant, met een erg leuk interview en foto, en heb gelijk je,log opgezocht,,je hebt een leuke site, ik kom zeker vaker kijken.

  2. Wauw, proficiat! Echt leuk, zo’n last-minute verassing, je verdiend het echt. Ik vind het ook een super leuk artikel. Hier mag je trots op zijn, Aranka! LOVE IT. xoxo

  3. Geweldig voor je dat je in de krant stond. Het is een leuk artikel geworden. Lastig dat je dyslexie hebt. Maar toch zeg je: ‘Daar laat ik me niet door beperken’. Mooie uitspraak! Je mag trots op je bedrijf zijn. Ik blijf je volgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *