Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ik sta in de Fashionista!

 photo Fashionistaa_zps933c1685.png

Een tijdje geleden deed Fashionista een oproepje over de rubriek: de eerste keer… Het ging over het zakken voor je middelbare school. Zoals sommigen van jullie misschien wel weten heb ik geen diploma van de middelbare school en deed mijn verhaal daar over in de Fashionista. Het is een heel leuk stukje geworden. Benieuwd naar het stukje, lees dan eventjes verder!

 photo Fashionistaa1_zps256a08f6.png

Een hele pagina vol, echt super leuk. Hij knalt er ook lekker uit, hij is niet te missen.

 photo Fashionistaa2_zps1916bfe3.png

En het hele stukje, echt gaaf dat ik met mijn verhaal in de Fashionista sta. Oja en de volgende keer sta ik er als het goed is weer in met mijn blog :)

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

39 reacties

 1. Goed artikel! Leuk om zo te lezen hoe het jou vergaan is en je mag inderdaad supertrots zijn op hoe je het nu doet!

 2. Je hebt gewoon een hele goed stap gemaakt. En wat je papiertje betreft: je bent niet “minder” met een mbo-papiertje, want geslaagd ben je al :)

 3. Vind zulke verhalen altijd mooi. Hoe veel mensen zullen jou al wel niet gezegd hebben dat je gek bent dat je je Havo diploma niet alsnog bent gaan halen? En dat het zo zonde is?
  Als je bijvoorbeeld niet van plan was om een HBO te doen, of je dacht dat niet aan te kunnen… waarom dan nog keihard werken om de Havo af te maken?
  Ik vind natuurlijk dat iedereen zijn best moet doen op school, maar ik vind ook dat ieder zijn eigen pad moet volgen en heus niet met ‘de meute’ mee hoeft te lopen als dat niet bij je past. Daarom vind ik het extra leuk dat ze verhalen als deze willen delen :)
  Ook ik heb ‘alleen maar’ een Havo diploma en ben daarna niet gaan studeren. Maar dat wil nog niet zeggen dat ik geen mooie of succesvolle toekomst kan hebben :)

 4. Wat een interessant artikel! Je hoeft idd geen havo of HBO diploma te hebben om succesvol te zijn. Zie hoever je bent gekomen, zolang je maar erin geloofd :)

 5. wauw wat een verhaal en een durf om toch door te gaan zonder dat papiertje en de zekerheid van dat papiertje. en moet je kijken wat dat je gebracht heeft, super hoor.

 6. Mooi stukje Aranka! Erg goed dat je je verhaal in de Fashionista en op je blog wilt delen! Dit geeft andere die ook gezakt zijn toch weer moed om verder te gaan en niet op te geven

 7. Heel mooi stuk! Kijk waar je nu staat, je hebt het gewoon super goed gedaan. Je zal met dit stuk in de Fashionista voor een hoop meiden een mooie inspiratiebron zijn!

 8. Een goed stukje is het geworden! Tof dat je dan ook daar je verhaal mocht doen én dat heb je super gedaan! :”)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *