Search
Close this search box.

Ik onderging een Hannah Xperience

 photo Xperience7_zps448bf8ba.png

Van de week mocht ik gezellig met mijn moeder bij  het opleidingscentrum van Hannah Skin Improvement Research Company lang komen voor een heerlijke Xperience. Een dik uur heerlijk relaxen van een itensieve behandeling die je echt niet met een behandeling uit de schoonheidssalon kan vergelijken. Ik neem jullie mee door deze heerlijke Xperience.

Eenmaal binnen begonnen we de intake, het Hannah opleingscentrum ziet er trouwens echt geweldig uit, prachtig landgoed! We werden meegenomen naar het achterste huisje voor een intake van onze huid. Vragen zoals, hoeveel drink je, rook je, ben je ergens allergisch voor kwamen allemaal voorbij. Aan de hand van deze gegevens werd er een speciale behandeling voor jou op touw gezet. Maar dat is niet alles, voor de behandeling word je huid nog uitgebreid gemeten om te kijken wat zich onder de huid voor een problemen voor doen. Is bijvoorbeeld je pH waarde wel goed, heb je een vette of juist een droge huid, genoeg zuurstof en ga zo maar door. Hieronder zie je hoe dat gemeten wordt.

 photo Xperience_zps1d957fa3.png

 photo Xperience1_zps440cdd75.png

 photo Xperience2_zpsf7605727.png

Bij de metingen kwam het volgende naar voren:

Vochtgehalte van mij is 66 ideaal is boven de 60, dat van mij was dus goed!
Vetgehalte was bij mij 20 en het moest rond de 40 liggen, wat blijkt dus, ik heb een droge huid! En ik altijd maar denken dat ik zo een vette huid heb.
pH-waarde 5.5, die is goed tussen de 4.5 en de 5.5, dit was dus ook helemaal goed.
Erytheem was 18 en de Melanine in de huid 10. Dat was ook allemaal prima

Al met al heb ik dus een goede en gezonde huid dat iets aan de droge kant is, dat had ik echt nooit verwacht. Ik moet zeggen dat ik het door een goede (misschien dus iets te goede verzorging) verzorging een stuk minder vet heb gekregen door een face wash te gebruiken en speciale producten tegen een vettere huid. Maar die face wash moet ik tegenwoordig links laten staan omdat deze juist heel erg uitdrogend is voor mijn huid.

 photo Xperience3_zps0222d1e0.png

Laten we nu beginnen met het echte werk. De huid word eerst goed schoongemaakt met de Cleansing Oil van Hannah. Deze breng je aan op op de huid en masseert hem eventjes goed in. Daarna breng je een beetje water aan tussen je handen en ga je het goed inmasseren, er ontstaat een soort reactie dat de olie wit word en zo maak je goed de huid schoon. Verwijderen doe je met voldoende water of een warme handdoek. Hoe maak je zo een warme handdoek vroeg ik aan mijn huidcoach. Nou heel makkelijk zei ze. Maak een handdoek goed nat en wring deze uit, eventjes 30 seconden in de magnetron en je hebt een heerlijk warme vochtige doek waar je heel makkelijk je gezicht mee schoon kan maken!

Daarna gingen we door met de peeling, alleen dit is een hele bijzondere peeling zonder scrub deeltjes, maar het voelt zeker wel als een peeling. De peeling is gemaakt met enzymen die de huid flink aan het werk zetten. Ze masseerde de peeling goed in mijn gezicht en ik voelde het opkomen, het tintelende gevoel. Door de enzymen weken de dode huidcellen van je huid los en worden ze dus meegenomen door de peeling. De peeling blijft ook nog eventjes rustig op je gezicht intrekken en dan word het er weer afgehaald met een warme en vochtige handdoek. En wat je dan ziet is een lekker rode huid door de doorbloeding van het gezicht door de peeling en de daarna aangebrachte Cell Active. Zo kon je meteen de zones zien die niet goed doorbloed werden. Bij mij was dat typisch alleen de hals! Ze vroeg me of ik wel eens wat met mijn hals deed, zoals verzorgen of iets derlijks, waarop ik antwoordde dat ik er nooit wat mee deed. Fout dus, ook altijd je hals meenemen met het verzorgen van het gezicht! Vanaf nu ga ik dat dus ook trouw doen. Wat bij een slechte doorbloeding van de huid kunnen rimpels, verklevingen en acné ontstaan en dat wil je natuurlijk niet.

 photo Xperience5_zpsa6553f5c.png

Nu gaan we door naar de bindweefsel massage. Hierbij word je huid gerold voor een goede doorbloeding en de huidlagen van elkaar los te maken zodat er geen verklevingen onder de huid kunnen ontstaan. Mocht je al verklevingen hebben worden deze weer los gemaakt door deze massage. De massage is prettig maar op sommige plekke voel je hem wel, en je raad het al, daar zit het dus vast! Zoals je op de foto’s kan zien pakt ze echt mijn huid op!

 photo Xperience6_zps98f44381.png

Ook hier nog druk bezig met de bindweefselmassage maar dan op mijn voorhoofd, zie je dat ze mijn huid oppakt? Daarna is het tijd voor verzorgen. Nog eventjes word mijn huid weer schoongemaakt en daarna gaat er een laagje Vitamine Complex over mijn huid heen gevolgd door de Oxys Genes wat een echte zuurstof boost is voor je huid. We sluiten de behandeling natuurlijk af met hun nieuwe Opulence Serum met daarna een heerlijk laagje Touch Of Silk.

 photo Xperience8_zps5694fce0.png

Dit zijn de producten die ik mee kreeg naar huis om mijzelf lekker te verwennen en verzorgen. Het zijn de volgende producten: Cleansing Oli, Sensitive Skin Lotion, Active Lotion, Vitamine Complex, Oxys Genes, Opulence Serum en als laatst de Touch of Silk. Ik ga nu lekker aan de slag met deze producten en denk dat ik binnenkort een artikel ga opnemen met mijn dagelijkse skincare met Hannah producten. En dan zal ik jullie wat meer vertellen!

Hoe lijkt jullie een Hannah Xperience? Je kan hier een huidcoach in jouw buurt opzoeken voor een heerlijke behandeling of voor de producten! Mijn huid voelde heerlijk aan en echt helemaal als herboren, mijn moeder vond het ook heerlijk!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

30 reacties

 1. Ooh ziet er superleuk uit! ook tof dat je zo te weten komt wat voor soort huid je hebt, en dat je aangepaste producten meekrijgt! ben erg benieuwd naar de producten trouwens!

  Ohja, er loopt vanaf vandaag een winactie op mn site!

  xoxo Axelle

 2. Dat klinkt echt heerlijk! Ik zou het zo graag ook eens willen, vooral om die huidmeting (goed betrouwbaar daar naar mijn mening) maar volgens mij is zo’n behandelingen ontzettend duur :(

 3. Fijn dat je zo’n heerlijke behandeling kreeg, en grappig dat er dan uitkomt dat je in plaats van een vette huid een iets te droge huid hebt. Zo zie je maar weer!

 4. Oh dit lijkt me echt zo’n heerlijke behandeling. Ben heel benieuwd of je over een tijdje ook echt verschil ziet/voelt.

 5. Hmm ziet er goed uit!
  Lijkt me erg ontspannend (:

  Kan je bij eender welk schoonheidssalon die waarden ivm je huid laten testen zodat je te weten komt wat voor huid je hebt?

 6. Wat gaaf, en ook dat je de producten mee kreeg. Lijkt me heerlijk vooral die bindweefsel massage lijkt me erg goed voor de huid.

 7. WAUW, superleuk! Ik ben pas bij de schoonheidsspecialiste geweest (delejo in lunteren) en zij werkt ook met spulletjes van Hannah. Heb daar de 24/7 dagcreme gekocht. Je huid is goed zeg! Bij mij was het andersom, ik had maar 15 vocht van de 60 en mijn vetgehalte was juist weer perfect!

 8. Ik ben jaloers! Ik ben zelf schoonheidsspecialiste, maar wij kijken toch altijd erg tegen Hannah op. Niet dat Medex niet goed is hoor. ;-)

 9. Dit lijkt me heerlijk, en wil ik ook echt nog eens een keertje doen! Grappig dat je een droge huid hebt terwijl je zelf dacht dat hij vet was. Ik ben heel benieuwd hoe het staat met mijn gehaltes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *