Ik onderging een Hannah Xperience

 photo Xperience7_zps448bf8ba.png

Van de week mocht ik gezellig met mijn moeder bij  het opleidingscentrum van Hannah Skin Improvement Research Company lang komen voor een heerlijke Xperience. Een dik uur heerlijk relaxen van een itensieve behandeling die je echt niet met een behandeling uit de schoonheidssalon kan vergelijken. Ik neem jullie mee door deze heerlijke Xperience.

Eenmaal binnen begonnen we de intake, het Hannah opleingscentrum ziet er trouwens echt geweldig uit, prachtig landgoed! We werden meegenomen naar het achterste huisje voor een intake van onze huid. Vragen zoals, hoeveel drink je, rook je, ben je ergens allergisch voor kwamen allemaal voorbij. Aan de hand van deze gegevens werd er een speciale behandeling voor jou op touw gezet. Maar dat is niet alles, voor de behandeling word je huid nog uitgebreid gemeten om te kijken wat zich onder de huid voor een problemen voor doen. Is bijvoorbeeld je pH waarde wel goed, heb je een vette of juist een droge huid, genoeg zuurstof en ga zo maar door. Hieronder zie je hoe dat gemeten wordt.

 photo Xperience_zps1d957fa3.png

 photo Xperience1_zps440cdd75.png

 photo Xperience2_zpsf7605727.png

Bij de metingen kwam het volgende naar voren:

Vochtgehalte van mij is 66 ideaal is boven de 60, dat van mij was dus goed!
Vetgehalte was bij mij 20 en het moest rond de 40 liggen, wat blijkt dus, ik heb een droge huid! En ik altijd maar denken dat ik zo een vette huid heb.
pH-waarde 5.5, die is goed tussen de 4.5 en de 5.5, dit was dus ook helemaal goed.
Erytheem was 18 en de Melanine in de huid 10. Dat was ook allemaal prima

Al met al heb ik dus een goede en gezonde huid dat iets aan de droge kant is, dat had ik echt nooit verwacht. Ik moet zeggen dat ik het door een goede (misschien dus iets te goede verzorging) verzorging een stuk minder vet heb gekregen door een face wash te gebruiken en speciale producten tegen een vettere huid. Maar die face wash moet ik tegenwoordig links laten staan omdat deze juist heel erg uitdrogend is voor mijn huid.

 photo Xperience3_zps0222d1e0.png

Laten we nu beginnen met het echte werk. De huid word eerst goed schoongemaakt met de Cleansing Oil van Hannah. Deze breng je aan op op de huid en masseert hem eventjes goed in. Daarna breng je een beetje water aan tussen je handen en ga je het goed inmasseren, er ontstaat een soort reactie dat de olie wit word en zo maak je goed de huid schoon. Verwijderen doe je met voldoende water of een warme handdoek. Hoe maak je zo een warme handdoek vroeg ik aan mijn huidcoach. Nou heel makkelijk zei ze. Maak een handdoek goed nat en wring deze uit, eventjes 30 seconden in de magnetron en je hebt een heerlijk warme vochtige doek waar je heel makkelijk je gezicht mee schoon kan maken!

Daarna gingen we door met de peeling, alleen dit is een hele bijzondere peeling zonder scrub deeltjes, maar het voelt zeker wel als een peeling. De peeling is gemaakt met enzymen die de huid flink aan het werk zetten. Ze masseerde de peeling goed in mijn gezicht en ik voelde het opkomen, het tintelende gevoel. Door de enzymen weken de dode huidcellen van je huid los en worden ze dus meegenomen door de peeling. De peeling blijft ook nog eventjes rustig op je gezicht intrekken en dan word het er weer afgehaald met een warme en vochtige handdoek. En wat je dan ziet is een lekker rode huid door de doorbloeding van het gezicht door de peeling en de daarna aangebrachte Cell Active. Zo kon je meteen de zones zien die niet goed doorbloed werden. Bij mij was dat typisch alleen de hals! Ze vroeg me of ik wel eens wat met mijn hals deed, zoals verzorgen of iets derlijks, waarop ik antwoordde dat ik er nooit wat mee deed. Fout dus, ook altijd je hals meenemen met het verzorgen van het gezicht! Vanaf nu ga ik dat dus ook trouw doen. Wat bij een slechte doorbloeding van de huid kunnen rimpels, verklevingen en acné ontstaan en dat wil je natuurlijk niet.

 photo Xperience5_zpsa6553f5c.png

Nu gaan we door naar de bindweefsel massage. Hierbij word je huid gerold voor een goede doorbloeding en de huidlagen van elkaar los te maken zodat er geen verklevingen onder de huid kunnen ontstaan. Mocht je al verklevingen hebben worden deze weer los gemaakt door deze massage. De massage is prettig maar op sommige plekke voel je hem wel, en je raad het al, daar zit het dus vast! Zoals je op de foto’s kan zien pakt ze echt mijn huid op!

 photo Xperience6_zps98f44381.png

Ook hier nog druk bezig met de bindweefselmassage maar dan op mijn voorhoofd, zie je dat ze mijn huid oppakt? Daarna is het tijd voor verzorgen. Nog eventjes word mijn huid weer schoongemaakt en daarna gaat er een laagje Vitamine Complex over mijn huid heen gevolgd door de Oxys Genes wat een echte zuurstof boost is voor je huid. We sluiten de behandeling natuurlijk af met hun nieuwe Opulence Serum met daarna een heerlijk laagje Touch Of Silk.

 photo Xperience8_zps5694fce0.png

Dit zijn de producten die ik mee kreeg naar huis om mijzelf lekker te verwennen en verzorgen. Het zijn de volgende producten: Cleansing Oli, Sensitive Skin Lotion, Active Lotion, Vitamine Complex, Oxys Genes, Opulence Serum en als laatst de Touch of Silk. Ik ga nu lekker aan de slag met deze producten en denk dat ik binnenkort een artikel ga opnemen met mijn dagelijkse skincare met Hannah producten. En dan zal ik jullie wat meer vertellen!

Hoe lijkt jullie een Hannah Xperience? Je kan hier een huidcoach in jouw buurt opzoeken voor een heerlijke behandeling of voor de producten! Mijn huid voelde heerlijk aan en echt helemaal als herboren, mijn moeder vond het ook heerlijk!

Dit vind je misschien ook leuk

30 reacties

 • Reply
  justjaxelle
  12 april 2013 at 09:38

  Ooh ziet er superleuk uit! ook tof dat je zo te weten komt wat voor soort huid je hebt, en dat je aangepaste producten meekrijgt! ben erg benieuwd naar de producten trouwens!

  Ohja, er loopt vanaf vandaag een winactie op mn site!

  xoxo Axelle

 • Reply
  Moniek
  12 april 2013 at 09:51

  Lijkt me heerlijk!

 • Reply
  I scream beauty
  12 april 2013 at 09:51

  Dat klinkt echt heerlijk. Het lijken me ook erg fijne producten.

 • Reply
  martinaa89
  12 april 2013 at 09:52

  het lijkt me echt heeeeerlijk!

 • Reply
  Kirsten
  12 april 2013 at 09:54

  Dit lijkt me heel erg fijn (:! Ook fijn dat je producten mee kreeg voor jouw huid.

 • Reply
  beamingbeauty
  12 april 2013 at 10:11

  Dat klinkt echt heerlijk! Ik zou het zo graag ook eens willen, vooral om die huidmeting (goed betrouwbaar daar naar mijn mening) maar volgens mij is zo’n behandelingen ontzettend duur :(

 • Reply
  Jennifer
  12 april 2013 at 10:18

  Fijn dat je zo’n heerlijke behandeling kreeg, en grappig dat er dan uitkomt dat je in plaats van een vette huid een iets te droge huid hebt. Zo zie je maar weer!

 • Reply
  Tedje
  12 april 2013 at 10:18

  Klinkt heerlijk!

 • Reply
  talsbeauty
  12 april 2013 at 10:39

  Lijkt me echt heerlijk!

 • Reply
  charlotte
  12 april 2013 at 10:40

  Oh dit lijkt me echt zo’n heerlijke behandeling. Ben heel benieuwd of je over een tijdje ook echt verschil ziet/voelt.

 • Reply
  Laura
  12 april 2013 at 10:42

  Super leuk en handig! Dat zou ik ook wel eens willen doen!

 • Reply
  femketje
  12 april 2013 at 10:43

  Gaaf om te zien!

 • Reply
  whatevergivesjoy
  12 april 2013 at 10:46

  Hmm ziet er goed uit!
  Lijkt me erg ontspannend (:

  Kan je bij eender welk schoonheidssalon die waarden ivm je huid laten testen zodat je te weten komt wat voor huid je hebt?

 • Reply
  Esther
  12 april 2013 at 11:32

  Wat ontzettend gaaf om zo allerlei dingen te weten te komen en wat ziet het er heerlijk uit!

 • Reply
  xxxcharr
  12 april 2013 at 11:52

  Wat leuk! Heetlijk ontspannen ^^
  Die bindweefsel massage klinkt goed.
  Hannah heeft zulke fijne producten.

 • Reply
  ChantalAngel
  12 april 2013 at 12:15

  Wat gaaf, en ook dat je de producten mee kreeg. Lijkt me heerlijk vooral die bindweefsel massage lijkt me erg goed voor de huid.

 • Reply
  Chantal
  12 april 2013 at 12:17

  Looking good, lekker ontspannen ook even! :)

 • Reply
  Milou - LounaBeauty
  12 april 2013 at 12:43

  Heerlijk om te lezen!! :) Ik onderga deze behandeling dit jaar waarschijnlijk ook, dus heb er helemaal zin in nu!!! :)

 • Reply
  Laura
  12 april 2013 at 12:49

  Leuk verslag! Ik ben benieuwd wat de producten voor je huid gaan doen

 • Reply
  Gina
  12 april 2013 at 13:22

  Klinkt heerlijk maar hoe duur is het?

 • Reply
  Meer
  12 april 2013 at 13:26

  Dit heb ik al op meerdere blogs voorbij zien komen.. Wil dit zo graag!! Mss voor mn verjaardag vragen!

 • Reply
  Petra
  12 april 2013 at 13:54

  Lijkt me heerlijk!

 • Reply
  Stephanie
  12 april 2013 at 13:57

  WAUW, superleuk! Ik ben pas bij de schoonheidsspecialiste geweest (delejo in lunteren) en zij werkt ook met spulletjes van Hannah. Heb daar de 24/7 dagcreme gekocht. Je huid is goed zeg! Bij mij was het andersom, ik had maar 15 vocht van de 60 en mijn vetgehalte was juist weer perfect!

 • Reply
  Hester
  12 april 2013 at 17:01

  Die metingen zijn echt heel erg leuk, en handig om te weten! Het lijkt me heeeerlijk :D

 • Reply
  ProudBeautyWD (@ProudBeautyWD)
  12 april 2013 at 21:19

  Ik ben jaloers! Ik ben zelf schoonheidsspecialiste, maar wij kijken toch altijd erg tegen Hannah op. Niet dat Medex niet goed is hoor. ;-)

 • Reply
  Evelien
  12 april 2013 at 22:20

  Dit lijkt me heerlijk, en wil ik ook echt nog eens een keertje doen! Grappig dat je een droge huid hebt terwijl je zelf dacht dat hij vet was. Ik ben heel benieuwd hoe het staat met mijn gehaltes!

 • Reply
  edithmeijer
  13 april 2013 at 00:41

  Lijkt me een heerlijke behandeling!

 • Reply
  Kimberly
  13 april 2013 at 11:02

  Lijkt me echt heerlijk zeg!

 • Reply
  Esther - Mango Sorbetto
  13 april 2013 at 16:50

  Lijkt me heerlijk zo’n behandeling! En ook goed om eens te weten wat nou echt de conditie van je huid is.

 • Reply
  Kiani
  14 april 2013 at 03:05

  Lijkt me echt heerlijk!

 • Laat een reactie achter