Search
Close this search box.

Ik leef nog hoor!

Mijn blog begint meer een half dode persoonlijke blog te worden dan een levendige meiden blog. Maar toch wil ik even tussen alle drukte door een berichtje achter laten. Ik heb al een paar dagen met pijn in mijn hart niet geupdate. Ik heb het gewoon ontzettend druk met stage en ben helemaal opgebrand als ik thuis kom. Voor de rest heb ik natuurlijk ook nog een sociaal leven wat ik erg graag onderhoud. Dus als ik zin heb om iets te doen en voel me redelijk fit dan ga ik er ook zeker op uit!

Ik ben heerlijk de hele dag op stage druk met allemaal webshops, klanten service en andere https://www.byaranka.nl/wp-content/uploads/ISS-Free-Stock-Photo-Bundle-4-scaled-1.jpgistratieve dingen ontzettend leuk allemaal en voor mij ook zeker een leer proces. Want ik ben een behoorlijk verlegen meisje die een telefoon opnemen toch wel een hele uitdaging vindt!

Haha, deze lijst had een vriendin van me. Ik moest er wel om lachen!

Zie mijn mooie schoenen collectie in de gang :)

Basterdsuiker met rijstepap!

Voor de rest ben ik er heerlijk op uit geweest en heb ik gezellig gedaan met vrienden en vriendinnen! Ik wil echt mijn blog weer oppakken want ik mis het zo ontzettend en ik baal er echt als een stekker van maar het is echt niet anders…

En als afsluiter kom ik net bij mijn favoriete meneer vandaan, de tandarts!

Hi allemaal, welkom op mijn blog over beauty, food en lifestyle! Ik ben Aranka, een echte girl next door van 28 jaar die met veel passie blogt over alles wat op haar pad komt! Bijna elke dag komt er een artikel online over van alles dat de vrouw interesseert! Ik wens je veel kijk- en leesplezier. Liefs, Aranka

10 reacties

 1. Je hoeft je helemaal niet schuldig te voelen!
  School, stage nu, gaat voor; en je sociaal leven ook.
  Je blog is je hobby, dus als je daar even wat minder tijd voor hebt, dan is dat zo.

  Veel plezier nog op stage!

 2. Ik begrijp het helemaal, er gaan nu eenmaal soms dingen voor je blog en je moet soms duidelijk je grenzen hierin stellen. Ik wens je alleszin heel veel plezier en succes nog met je stage en heel goed om je sociaal leven te onderhouden heel belangerijk! :)

 3. Haha, geen rijstepap maar basterdsuiker maar basterdsuiker met rijstepap ;) Zoet :D
  En terecht hoor, dat bloggen komt later wel weer, je staat in mn bloglovin dus ik zie het vanzelf wel :)

 4. Logisch dat je niet altijd zoveel tijd hebt om te updaten. Een blog onderhouden kost veel tijd en werk, dat weet iedereen die elke dag een update plaatst. Ga ervoor, doe je ding op je stage!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *