Ik leef nog hoor!

Mijn blog begint meer een half dode persoonlijke blog te worden dan een levendige meiden blog. Maar toch wil ik even tussen alle drukte door een berichtje achter laten. Ik heb al een paar dagen met pijn in mijn hart niet geupdate. Ik heb het gewoon ontzettend druk met stage en ben helemaal opgebrand als ik thuis kom. Voor de rest heb ik natuurlijk ook nog een sociaal leven wat ik erg graag onderhoud. Dus als ik zin heb om iets te doen en voel me redelijk fit dan ga ik er ook zeker op uit!

Ik ben heerlijk de hele dag op stage druk met allemaal webshops, klanten service en andere administratieve dingen ontzettend leuk allemaal en voor mij ook zeker een leer proces. Want ik ben een behoorlijk verlegen meisje die een telefoon opnemen toch wel een hele uitdaging vindt!

Haha, deze lijst had een vriendin van me. Ik moest er wel om lachen!

Zie mijn mooie schoenen collectie in de gang :)

Basterdsuiker met rijstepap!

Voor de rest ben ik er heerlijk op uit geweest en heb ik gezellig gedaan met vrienden en vriendinnen! Ik wil echt mijn blog weer oppakken want ik mis het zo ontzettend en ik baal er echt als een stekker van maar het is echt niet anders…

En als afsluiter kom ik net bij mijn favoriete meneer vandaan, de tandarts!

Dit vind je misschien ook leuk

10 reacties

 • Reply
  Jessica
  23 januari 2012 at 18:24

  Je hoeft je helemaal niet schuldig te voelen!
  School, stage nu, gaat voor; en je sociaal leven ook.
  Je blog is je hobby, dus als je daar even wat minder tijd voor hebt, dan is dat zo.

  Veel plezier nog op stage!

 • Reply
  Bellachique
  23 januari 2012 at 18:25

  Ik begrijp het helemaal, er gaan nu eenmaal soms dingen voor je blog en je moet soms duidelijk je grenzen hierin stellen. Ik wens je alleszin heel veel plezier en succes nog met je stage en heel goed om je sociaal leven te onderhouden heel belangerijk! :)

 • Reply
  Daniëlle
  23 januari 2012 at 18:28

  Wat een super leuk stage plekje heb je :-) Tof! En het sociale leven gaat ook door, soms is dat gewoon iets belangrijker!

 • Reply
  Frances
  23 januari 2012 at 18:42

  omg je hebt die lijst erop gezet!

 • Reply
  kirst
  23 januari 2012 at 18:43

  sterkte! Het is altijd gewoon zwaar al dat schoolwerk! Rustig aan en je kan beter kwaliteit hebben op je blog dan zomaar een beetje opvulling ;-)

 • Reply
  Paola
  23 januari 2012 at 19:41

  Je leventje gaat door hoor meid! Je moet doen waar je je goed bij voelt!

 • Reply
  Miranda
  23 januari 2012 at 20:40

  Het is begrijpelijk. Je stage en je sociale leven zijn ontzettend belangrijk.

 • Reply
  Sanja
  23 januari 2012 at 21:02

  Niet lachen met verpleegkunde he! :D Checklist om niks te vergeten, haha! NIE LEKKEN MET UW WASHANDJE!

 • Reply
  Pauline
  23 januari 2012 at 23:06

  Haha, geen rijstepap maar basterdsuiker maar basterdsuiker met rijstepap ;) Zoet :D
  En terecht hoor, dat bloggen komt later wel weer, je staat in mn bloglovin dus ik zie het vanzelf wel :)

 • Reply
  LottedeJ
  24 januari 2012 at 12:31

  Logisch dat je niet altijd zoveel tijd hebt om te updaten. Een blog onderhouden kost veel tijd en werk, dat weet iedereen die elke dag een update plaatst. Ga ervoor, doe je ding op je stage!

 • Laat een reactie achter