Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ik heb mijn autorijbewijs!

Hoe zenuwachtig ik gisteren ook was, hoe ik er ook vanuit ging dat ik niet ging slagen. Ik ben gisteren dan echt geslaagd voor mijn rijbewijs! Hoe ik het heb gedaan weet ik niet, maar ik ben ontzettend blij dat ik het heb gehaald! Alle emotie en spanning kwam eruit toen ik terug naar huis reed, wat was ik blij! Had dit totaal niet zien aankomen. Natuurlijk kwam het ook door een hele fijne rijschool die echt persoonlijk met je meedenkt en je bij je zwakke punten aanpakt.

Daarom wil ik Cees van autorijschool Aa-landen in Zwolle echt ontzettend voor alles bedanken. Hij heeft me echt super goed geholpen en me goed alles aan geleerd. Natuurlijk moet ik lekker veel oefenen nu ik zelf mijn rijbewijs heb, maar dat gaat zeker goed komen! Dus mocht je nog op zoek zijn naar een echt goede rijschool in Zwolle voor niet al te veel geld, met goede persoonlijke begeleiding moet je zeker bij Cees zijn!

Nu ik dus mijn rijbewijs heb valt er een stuk stress en spanning van mijn schouders af. Een stapje verder naar de vrijheid en kan mezelf overal makkelijk met de auto heen rijden. Nu moet ik nog tot woensdag hard door bikkelen voor school en dan valt er hopelijk nog een last van mijn schouders af en heb ik mijn diploma op zak! Daarna is het tijd voor vakantie en heb ik weer alle zin, tijd en motivatie voor mijn blog! Nog eventjes wachten dus!

Maar voor nu ben ik echt ontzettend blij met mijn rijbewijs. Oh, ik had trouwens wel pilletjes gekregen van de dokter tegen de zenuwen, die hielpen best wel. Ik wil niet weten hoe gestresst ik was zonder die pilletjes. En net voor het rijden had ik ASMR filmpjes van Mascha gekeken, normaal vind ik het niks, maar nu vond ik het heel rustgevend werken!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

66 reacties

 1. Yay!! Echt heel erg fijn dat je nu je rijbewijs hebt, volgens mij heb je er helemaal niet zo lang over gedaan of wel? En als je dan ook je diploma nog op zak hebt, ben je helemaal een grote portie stress kwijt!

 2. Ik merkte gister wel hoe zenuwachtig je was op twitter. Gelukkig is het gelukt. Gefeliciteerd Aranka! :D

 3. Super ! Geniet er maar van. Ik was zo blij toen ik mijn rijbewijs had, zo een gevoel van vrijheid ! Maak je wel klaar voor de kosten als je voor een eigen auto gaat, ik verschoot er ook een beetje van: wegenbelasting, verzekering, inverkeersstelling, etc etc het houdt precies niet op :p Ik vond het rij-examen het ergste examen wat ik ooit heb moeten doen, zoveel zenuwen had ik ervoor :s

 4. Proficiat! Het zal je snel gaan bevallen die vrijheid die je krijgt doordat je met je auto overal naartoe kan!

 5. Dag Aranka, wat leuk dat je stukje hebt geschreven over mijn rijschool.
  Ik ben ook altijd blij als iemand voor de 1e keer slaagd en wil je ook bedanken voor de prettige samenwerking. Veel succes met je mooie site en een goede toekomst gewenst. Groetjes, Cees Ravensbergen. Autorijschool AA-landen

 6. gefeliciteerd…..Toppie (y) en maak omgeving Zwolle maar lekker onveilig en kom niet te dicht bij Raalte anders moet je het even zeggen, want dan blijf ik binnen whoahahaha

 7. Wauw wat goed van je, wou dat ik hem al binnen had, maar ga het na de vakantie doen, dan heb ik nog 4 lessen en dan maar praktijkexamen aanvragen, maar ik ben er nu al enorm zenuwachtig voor en zie het nu al niet zitten, maar goed.. Ik heb echt een enorm pechfactor.. Gelukkig duurt het nog even, en nog een weekje school, en dan ben ik ook verlost van mijn grootste stressfactor..

 8. Dat is fijn nieuws! Gefeliciteerd! Het is zo fijn om lekker te kunnen gaan en staan waar je wil. Het hebben van een rijbewijs is zo makkelijk!

 9. Gefeliciteerd met je rijbewijs! Ik ben ook bezig met lessen en hoop binnenkort mijn theorie én ook mijn rijbewijs in de pocket te hebben!

 10. Wat een enorm mooi moment in je leven. Ik weet zeker dat er een wereld voor je open gaat nu. Een rijbewijs bezitten zorgt ervoor dat je actief deelnemen kunt aan het leven en gemakkelijker mensen tot dienst kan zijn.

 11. Hartstikke mooi dat het gelukt is. De juiste rijschool vinden is zo belangrijk. Bij mijn eerste rijschool zag ik er telkens als een blog tegenop. Heb toen van school gewisseld en nu heb ik al jaren mijn rijbewijs. Was me anders niet gelukt. Ik vind het trouwens een goed idee om pilletjes te nemen bij zulke uitdagingen. Erg vervelend als je naast de gewone stress ook met faalangst te maken hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *