Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Ik heb het veelste druk..

Misschien hebben jullie het de laatste tijd al gemerkt, de kwaliteit van de artikelen is een stuk minder geworden. Meestal zijn ze erg kort of hebben weinig inhoud. Ik mag dan wel vakantie hebben zo voelt het niet. Ik moet echt ontzettend veel werken waar ik de hele dag zoet mee ben. En dan heb ik maar 1 vrije dag in de week. En de vrije tijd spendeer ik aan mijn vrienden en familie want die moeten natuurlijk ook niet verwaarloosd worden. De website schiet er dus behoorlijk bij in. ’s Avonds heb ik soms wel tijd, alleen dan kan ik geen foto’s meer maken en heb ik dus eigenlijk niks om echt over te schrijven. Vandaag kan ik weer niet aan de site bezig want ik moet tot 7 uur ’s avonds werken en daarna heb ik een afspraak. Dus weer vandaag niks. Hopelijk komt er zo snel mogelijk weer iets, want ik vind het echt verschrikkelijk om mijn website ongeupdate achter te laten…

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

6 reacties

  1. Doe lekker rustig aan joh, wij kunnen echt wel een paar daagjes zonder een artikeltje (weeeeeeeh :'() En je hebt gelijk hoor, besteedt je vrije tijd lekker aan je vrienden en familie.

  2. Aah joh, je moet je echt niet te druk maken daarover. Je kan er ook niks aan doen dat je momenteel te druk bent met andere dingen en daar hebben wij heus wel begrip voor! :)
    Zelf heb ik ook tijden dat ik wat drukker ben en minder tijd heb voor mijn blog, jammer dan.. Ik wil niet tegen mijn zin in posts schrijven, alleen omdat er een update MOET komen. Dan maar een dagje of meerdere dagen even niks.

  3. Update gewoon wanneer het jou uitkomt! Het moet wel leuk blijven he :) En daarbij zijn best veel mensen op vakantie dus dat maakt het ook wel wat minder erg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *